Eurocup Top 16 1. Maç | Galatasaray MP 74 - UNICS Kazan 80

Geçen sene CSKA maçında da kar yağıyordu ama o gün salon doldu taştı. Önemli olan inanmak. Umarım taraftar Unics Kazan'ı küçümsemez. Çünkü geçen sene gruplarda Kazan bizim gruptaydı ve neredeyse boş salona oynanan maçı Domercant'in son saniye üçlüğü ile kaybetmiştik.

boş değildi o maç yapmayın lütfen ben maçtaydım en az 6000 - 8000 kişi vardı hatta geç gittiğim için pota arkasında yer bulmuştum.

Valla geçen seneki Kazan maçındaki taraftar olsa fazla fazla yeter. Aroyyo yu ilk ciddi maçında izleme fırsatını kaçırmamak lazım...

Çok önemli bir serinin başlangıcı olacak yarın gece Önümüzdeki 1 aylık süreçte 8 maça çıkıcaz ve bunlar 4 Eurocup-3 lig ve Şubat ayında Efes'le kupa maçları da var iyi bir seriyle yolumuzu belirleyeceğiz bence Unics Galibiyetiyle bu seri başlayacak.

Aroyyo yu ilk ciddi maçında izleme fırsatını kaçırmamak lazım...

Arroyo'dan her maç için ciddi bir katkı beklenir ve beklenmelidir ama bu maçın onun takımla 2 .maçı olacağını unutmamalı bu maç özelinde büyük bir katkı beklememeliyiz bence. Tabi ki söz konusu kişi Arroyo olunca maçı tek başına da alabilir bu da ayrı bir nokta :)

Ben bu sene 12. sınıf öğrencisi olmamdan dolayı forumu okumama rağmen foruma yazamıyorum ve maçlara gidemiyorum. Perşembe gününden itibaren günde ikişer sınavdan 14 sınav olacağım ama kar tatili olması için dua ediyorum. Çünkü kar tatili olursa bu sezon ilk kez salonda takımı izleyebileceğim böyle önemli bir maç olması da bonusu. Geçen sezon tüm Euroleague maçlarına gitmiş, ligde normal sezon maçlarına fırsat buldukça playoff maçlarına fırsat yaratarak giden bir kişi olarak bu maça gitmek çok güzel olacak. Kar tatili olmasa bile gelmeyi düşünüyorum ama sıkıntı olabilir. Kar tatili olsunda bende bu maça rahatça gideyim diye dua ediyorum.

boş değildi o maç yapmayın lütfen ben maçtaydım en az 6000 - 8000 kişi vardı hatta geç gittiğim için pota arkasında yer bulmuştum.

Ben de maçtaydım. Tamı tamına 6.335 seyirci
İlk defa katıldığımız Euroleague'de içerdeki ilk maçımızdı. Grupta geçtiğimiz diğer iki zayıf takımı Olimpija ve Prokomu kenarda bırakırsak hedef maçtı Kazan maçı. Ancak 6300 seyirci toplayabilmişiz onu söylemek istedim.

Biz taraftar olarak maç seçiyoruz. Aşağıda geçen sene Euroleague'de oynadığımız maçların seyirci sayıları var. Yorum sizin.
Grup maçları
U.Kazan 6.335
Barcelona 11.300
Prokom 4.585
Siena 11.300
Olimpija 5.890
Top 16'da ise Olympiacos, CSKA ve Efes maçları 11.300

Biz taraftar olarak maç seçiyoruz. Aşağıda geçen sene Euroleague'de oynadığımız maçların seyirci sayıları var. Yorum sizin.
Grup maçları
U.Kazan 6.335
Barcelona 11.300
Prokom 4.585
Siena 11.300
Olimpija 5.890

Çok doğru bir tespit.Herkese sorsan armanın peşindeyiz derler fakat türk tribünlerinin genel özelliği gösteriş meraklısı.

Grup maçları
U.Kazan 6.335
Barcelona 11.300
Prokom 4.585
Siena 11.300
Olimpija 5.890
Bu seneki Eurocup maçlarımız ise daha kötü. Biz bu yola şampiyon olacağız diye çıktıysak bu maçların tamamını full salona oynamamız gerekiyordu.
Donetsk 4.940 (En önemli rakiplerimizden biriydi ve burada 4 sayı ile yenebildik)
Kuban 6.290 (Liderlikte en önemli rakibimizdi ve nitekim geçemedik)
Sopot 1.880 (Orada ter akıtanların emeğine saygı gerekmezmiydi)

Umarım takıma ve hocaya hak ettiği destek verilir, ve yine umarım bu "dışlanmışlık", "üvey evlat" muamelesine bir son verilir.

Çünkü hem Ergin hoca, hem de bu takım sonuna kadar desteği ve geçmiş senelerde gösterilen inancı dibine kadar hak ediyor.

Umarım takıma ve hocaya hak ettiği destek verilir, ve yine umarım bu "dışlanmışlık", "üvey evlat" muamelesine bir son verilir.

Çünkü hem Ergin hoca, hem de bu takım sonuna kadar desteği ve geçmiş senelerde gösterilen inancı dibine kadar hak ediyor.
Basketbol seyircisi iseniz maç seçme hakkınız vardır. Aynı film ya da tiyatro seyircisi olmak gibi. Beğeneceğinizi tahmin ettiğiniz filme ya da oyuna gidersiniz. Buna kimsenin diyecek birşeyi yok. Ama ben Galatasaray taraftarıyım diyorsanız o formayı giymiş her sporcuyu ellerimiz patlayıncaya kadar alkışlamalı, yüreklendirmeli, desteklemeliyiz. Kulüp yönetimi böyle bir karar vermiş koçu ve teknik kadroyu değiştirmiş, winner bir koç getirmiş, takımı baştan aşağı yenilemiş ve bu sorumluluğu almış. Bizim sorumluluğumuz da bu takımı her kulvarda başarıya götürecek desteği, kayıtsız şartsız ve pazarlıksız sonuna kadar vermektir.

maalesef günler öncesinden hazırlandığım bu maça gidemeyeceğim.. tv yayını hakkında bilgisi olan varsa mutlaka paylaşsın kaçırılmayacak bir maç..