Grup liderliği için +10 , +15 civarı fark yapmak lazım.
Geçen sene CSKA maçında da kar yağıyordu ama o gün salon doldu taştı. Önemli olan inanmak. Umarım taraftar Unics Kazan'ı küçümsemez. Çünkü geçen sene gruplarda Kazan bizim gruptaydı ve neredeyse boş salona oynanan maçı Domercant'in son saniye üçlüğü ile kaybetmiştik.
Aroyyo yu ilk ciddi maçında izleme fırsatını kaçırmamak lazım...
boş değildi o maç yapmayın lütfen ben maçtaydım en az 6000 - 8000 kişi vardı hatta geç gittiğim için pota arkasında yer bulmuştum.
Biz taraftar olarak maç seçiyoruz. Aşağıda geçen sene Euroleague'de oynadığımız maçların seyirci sayıları var. Yorum sizin.
Grup maçları
U.Kazan 6.335
Barcelona 11.300
Prokom 4.585
Siena 11.300
Olimpija 5.890
Top 16'da ise Olympiacos, CSKA ve Efes maçları 11.300
Bu seneki Eurocup maçlarımız ise daha kötü. Biz bu yola şampiyon olacağız diye çıktıysak bu maçların tamamını full salona oynamamız gerekiyordu.Biz taraftar olarak maç seçiyoruz. Aşağıda geçen sene Euroleague'de oynadığımız maçların seyirci sayıları var. Yorum sizin.
Grup maçları
U.Kazan 6.335
Barcelona 11.300
Prokom 4.585
Siena 11.300
Olimpija 5.890
Top 16'da ise Olympiacos, CSKA ve Efes maçları 11.300
Basketbol seyircisi iseniz maç seçme hakkınız vardır. Aynı film ya da tiyatro seyircisi olmak gibi. Beğeneceğinizi tahmin ettiğiniz filme ya da oyuna gidersiniz. Buna kimsenin diyecek birşeyi yok. Ama ben Galatasaray taraftarıyım diyorsanız o formayı giymiş her sporcuyu ellerimiz patlayıncaya kadar alkışlamalı, yüreklendirmeli, desteklemeliyiz. Kulüp yönetimi böyle bir karar vermiş koçu ve teknik kadroyu değiştirmiş, winner bir koç getirmiş, takımı baştan aşağı yenilemiş ve bu sorumluluğu almış. Bizim sorumluluğumuz da bu takımı her kulvarda başarıya götürecek desteği, kayıtsız şartsız ve pazarlıksız sonuna kadar vermektir.Umarım takıma ve hocaya hak ettiği destek verilir, ve yine umarım bu "dışlanmışlık", "üvey evlat" muamelesine bir son verilir.
Çünkü hem Ergin hoca, hem de bu takım sonuna kadar desteği ve geçmiş senelerde gösterilen inancı dibine kadar hak ediyor.
Aksam 3 kisi salondayiz. O taraflarda olan arkadaslardan hava/yol durumu da alabilirsek sahane olur..
maalesef günler öncesinden hazırlandığım bu maça gidemeyeceğim.. tv yayını hakkında bilgisi olan varsa mutlaka paylaşsın kaçırılmayacak bir maç..