Şu an nasıl bu başlık altında ki taraftarlar arasında büyük bir kopukluk varsa aynısı sahaya çıkan takımda da var. Ve bence büyük hastalık bu durum, maçın her dakikasında oyunun belini büküyor. Her ne kadar bazen görmezden gelinip iyi şeyler ortaya konulsa da o bazı anlar genel'i kurtarmıyor malesef. Bu kopuklukta herkesin az da olsa bir payı var. Gerek koçun, gerek yönetimin, gerek oyuncuların gerek de taraftarın... Kiminin büyüktür, kiminin küçüktür bu hiç bir şeyi değiştirmez. Ortada gayet gözle görülür bir hastalık var mı var, bunu kimse inkar edemez zaten. Sadece Ergin Ataman gibi görmezden gelmekte ısrarcı olan insanlar var. Yeni bir transfer düşüncesi şu takım için saçmadır... Yeni transfer bu ruhtaki takımı alıp yukarılara uçuracak değil, sadece ortadaki hastalığın biraz daha görmezden gelinmesine yardımcı olur o kadar. Bu da ne kadar doğru bir ilerleme çabası olabilir ki? Öncelikle takımın iyileşmesi lazım ki bu süreçte Ergin Ataman'a büyük iş düşüyor. Öncelikle onun bu konuda bir şeyler yapması lazım. Dünki maçtan yeni bir transfer isteğiyle değil de bu oyunculardan nasıl bir takım oluşturabilirim sorunuyla çıkmalıydı. Kadro da kendisi de çok değerli ve ciddi bir takım ruhu yakaladıklarında gidişatı kötüleştirecek hiçbir durum yok ortada. Takımda birlik yok, takımda düzen yok bunların doğal sonucu olarak da oyuncularda özgüven yok. Avrupanın belki de en değerli oyuncusu Hawkins'in bile üzerinde büyük bir enkaz var... Furkan, Engin... Bunlar rotasyona uymuyor, katkı alamıyorum diye kenara atılacak oyuncular değil. Cidden bu adamların kişisel bir problemi olup da bunu sahaya yansıttıklarını düşünmüyorum. Üzerlerindeki özgüven eksikliği biraz da takımdan kaynaklanıyor ve koç onlara özel bir güven dalı uzattığında buna mislisiyle karşılık verecek değerde olduklarını düşünüyorum... Herkes de sorun var ve bunu ortadan kaldırmak için öncelikle Ergin Ataman'ın bir şeyler yapması gerek... Her maç sonrası sorunu oyuncu eksikliğinde aramak yerine, oyuncularını tek bir takım ruhunda birleştirme çanbasında olması gerek... ben eminim ki takımdaki tüm oyuncular ona bu konuda yardımcı olacaktır. Yeterki o kıpırdanma olsun.