Eurocup Top 16 4. Maç | Ratiopharm Ulm 91 - 70 Galatasaray MP

Bu grupta ikili hatta üçlü dörtlü averaj bile olabilir. Son iki macı alırsak grup birinciliği gelir merak etmeyin. Bu takımın zamana ihtiyacı var. Eksiklerden sonra Arroyo geleli 3 hafta oldu. Gürcü geleli ise 24 saat oldu. Bu takım tekrar takım olabilmek için zaman ihtiyacı var

Bazen tek periyot ile macı alırsın bazen de verirsin. Anladığım kadarı ile adamlar attıklarını sokmuşlar. Tekrar söylüyorum. Bu yenilgi ilerisi için hayırlı oldu bence. Kizilyildiz macı oncesi bir sok oldu ve takım bir anda performansını değiştirdi. İki tane süper kupa macı geldi. Bence o takımın gercek gücü o degildi, o verilen bir tepkiydi. Takımda lider olmayınca böyle dağıldılar. Zaman herseyi çözer ama umarım Avrupa için geç olmaz.

Şu maçı kazansak, Kazan da yenilmiş liderlik şansımız ciddi artacaktı.Ama malesef ikili averajı vermek şansımızı çok zora soktu.Gruptan çıkamayabiliriz malesef.

Tüm takımların ikişer galibiyeti var.Kazan bizi haftaya yenerse o da ikili averajda üstümüze çıkıyor.Ki görüntü pek umut vermiyor oradan bir galibiyet almak için.Ulm'un bundan sonra maç kazanmaması lazım yoksa işimiz çok zor.Son hafta 4 takım aynı sayıda galibiyetle bile tamamlayabilir grubu işler çok karıştı

Kazan maçını kaybedersek ve es kaza ULM de deplasmanda Kızılyıldızı yenerse biter bu iş!!! ikili averaj verilmemeliydi....

Yazılacak çok şey varda......

Umarım Hawkins'in son numunesi negatif çıkar. Takımda Arroyo'dan başka lider yok. Markoshvili ilk maçı evet, bütün takım kötü evet, ama kesinlikle lider oyuncu değil. Ritmini bulursa 3 lüklerle idare eder gibi geliyor. Ama bu ne kadar yeterli takım için. Burda Marko'yu eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Hawkins'in yerine alındığı için yazıyorum. Yoksa takım oyununa ilerki maçlarda muhakkak katkı verecektir. Ama bu gibi maçlarda, takım kötü giderken, gidişata tepki koyacak oyuncuların olması gerçekten çok önemli. Şu anda bu tip oyuncu birtek Arroyo var. Oda artık 4. çeyrekte tükendi. Yanında Hawkins'te olsaydı Arroyo ile beraber toparlayıcı rolde olurdu ve bu kadar kötü oynamazdık. Eğer Hawkins giderse çok sıkıntı yaşarız gibime geliyor. Özellikle böyle zor ve sert maçları çıkaramayız. Ayrıca uzunlarımızda çok kötü, özellikle Milan Macvan kendinden beklentileri boşa çıkarıyor. Jamontunda kötü oynadığı zaman çekilecek eziyeti yok gerçekten.

Bu sonuclar ile son hafta kazan ve biz elenebiliriz. Grup gercekten karıştı, su andan itibaren tek şansımız son iki macı almak. Santim haftaya Avrupa'da mac yok. Kupa macları var. Bu arada toparlanabiliriz. Ama yorumlara katılıyorum elenme ihtimali de var (ilk turda da benzer bir durum vardı ve takım iyi tepki koymuştu). Bu donemde Hawkins'in durumu da netleşme sanırım. 1-2 hafta demislerdi bir haftası bitti. Yakında ikinci sonuc gelir.

Bu kadar kötü oynamaya hakkı yok takımın, yazık.

Maç kaybedilebilir ama ikili averajın gitme tehlikesi mevcutken takımın böyle dağılması kabul edilemez, yönetim ceza kesse yeridir!

Büyük rezalet vallahi. Koç umarım haşlar hepsini.

Bugün gerçekten forumda şu konunun mesajlarını okurken çok güldüm.Daha önce mesaj yazmayan yada kişiler mağlubiyet sonrası şahlanıyor nedense ve kazandığımız Kızılyıldız ve ULm maçlarından sonra ben hiç görmedim bu kişilerin tebrik ettiğini.Sadece mağlup olunduğunda stres atmak için gelip takımı haşlayanlar var.

Daha önce de söyledim bu sezon bu takım hangi dereceyle bitirirse bitirsin ben başarısız saymam bu takımı.Çünkü sorunlar bitmiyor.Oyuncularda rahat olamıyor.
Maaşlarını geç alıyorlar.Sezon başı planlanan kadrodan 4 oyuncudan faydalanamıyoruz.Takım kaptanı Doping cezası alıyor.Sonra kusursuz performans bekliyoruz.Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte sözü bu gibi bir durumda söylenebilir sanırım.

Dünya kadar para harcandı bu kadroya işin bahane kısmı kalmadı artık.Şuanki mevcut kadro bile gelmiş geçmiş en isimli,en iyi kadro.Neyse tepki zamanı şimdi değil,sezon sonu...

uzun uzun yazmaya gerek yok.takım konsantre değildi ve bu sonuç oldu.
unutulması gereken bir maç.

sadece eleştireceğimiz konu,uzunlarla oynamıyoruz. herkes dışardan şut peşinde.bunuda rakip kitleyince maç biranda koptu.
bu riskli oyun ataman ın oyun felsefesi aslında. o yüzdende yapacak pek bir şey yok...

ben uzunlarla oynamıyoruza katılmıyorum. uzanlarla oynamaya çalışıyoruz ama uzunlar oynayamayınca, uzunlarla oynamıyormuşuz gibi geliyor. macvan devamlı daışarlarda geziniyor. pota altına girdiği zaman o boyuna rağmen hep eziliyor. furkan hala kendine güvensiz. ndong a top geçiriyoruz, elini ayağına dolaştırıp kaybediyor topu. tek yararlı uzunumuz ersin. ben böyle düşünüyorum.

Ya ULM hiç maç kazanmayacak, biz Kızılyıldız'ı yeneceğiz, ya da kendi işimizi görüp Kazan ve Kızılyıldız maçlarından galip çıkacağız..Tamam mağlubiyeti anlarımda, Ulm'den 21 sayı fark yemek büyük sıkıntı..Umarım haftaya Türkiye Kupası'nı alır moral kazanırız..