Eurocup Tv Yayını

Bildiğiniz gibi arkadaşlar takımımız bu yıl Eurocup da mücadele edicek .Eurocup ın Genel yayın hakları Eurosport da kulübümüz de özel yayın haklarını başka bir kanala satıcakmış.Organize olupta herhagi bir platforma bağlı olmayan şifresiz ulusal yayın kanallarından birine mail atıp Galatasaray ımızın adım adım Eurocup ı alışını herkezin izlemesini sağlayabilirmiyiz ...

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz
GS nin Eurocup maçlarının yayın hakkı için CnnTurk, LigTv ve SkyTurk kanalları teklif yapmış güzel haber :)

Eyüp abi 3 gün önce böyle bir bilgi paylaşmıştı.Umarım Cnn veya Sky alır yayın haklarını.

Oha kulüp kanalın var ve hala daha yayın hakkını vermeyi mi düşünüyosun her şey para olmaması lazım ne kadar verirlerki yayın hakkı için .

Murat Kosova'nın sesi ve "Lakovic'ten gelecek bir üçlük" İhsan Bayülken için NTVSpor diyorum ben. Hem böylece herkes izler maçları.

Ntvspor teklif yapmamıştır yayınlayacak zamanları olmayabilir... 3tane euroleague maçı garanti vericekler zaten...Murat Kosova dan Galatasaray maçı dinlemek süper olurdu CSKA maçı hala hafızamda internetten son 2 dk sı var yorumcular falan kendini kaybediyo resmen...yayını inşallah CNN yada Skytürk alır...tecrubeleri var daha önce sky efes maçlarını yayınlıyodu daha önce Cnn de milli maçları falan veriyodu...

Ntvspor'un Galatasaray kelimesinin bulunduğu hiçbir yayını yapmasını istemem. çok açık fb yanlı yayınlar yapıyorlar. ben açıkçası Murat Kosova' nın GSTV ye gelmesini çok isterdim. CNN yayınlasın Kaan Kural yorumlar ama adam akıllı bir spikere ihtiyaçları var.

FB TV´den tek farkı ismi olan NTV Spor´da yayınlanacağına internetten izlerim daha iyi. Geçen seneki İbrahim Kutluay´ın alaycı yorumlarını falan unuttunuz herhalde. GS TV´de olur umarım ama herkesin izlemesi açısından SKY Türk´ü tercih ederim. CNN Türk futbol spikerlerini buraya yönlendirip batırabilir.

Gecen sezon Beşiktaş milangazın eurochallenge kupası maçlarını TRT yayınlıyordu belki Trt spor kanalı da maçları yayınlamak için atak yapar ama en olası Skyturk gözüküyor Cnn turk futbol spikerlerinin performansı ibretlik :)

Sky Türk'ü tercih edenler unutmuş galiba yorumcularının İsmet Badem ve spikerlerinin Murat Murathanoğlu olduğunu herhalde. Hani geçen sene f8 de fb ye kaybettiğimizde hayırlısı oldu diyen, kimle oynarsak oynayalım rakibin oyuncularını öven. Bizimkileri yeren kişiler. Cnn Türk alır inşallah yayınları. Ya da Ntv Spor. Ntv her ne kadar fbnin kardeş kanalı olsa da Murat Kosova ve İhsan Bayülken'in anlatımları güzel ve tarafsız oluyor.

Sports TV'nin görüntü kalitesi ve kameraları çok yetersiz.. Spikerler ise basketbol dışı kişiler olabiliyor zaman zaman... Bence en kötüsü olmuş...

Ben öncelikle Sports Tv ya da şifreli bir kanal olmamasını istiyordum. Sports Tv kötü olmuş inşallah bu yayın döneminde kendilerini yayın ve çalışan kalitesinde biraz da olsa geliştirebilirler de bizler de rahat ve keyifli bir şekilde takımımızı izleriz.