Schilb ve Green den hiç katkı alamamışken 14 sayı fark gerçekten de çok iyi. Tek yapabildikleri kaldırıp 3lük atmak olan bu takıma deplasman da iyi savunma yapmamız gerekiyor süre azaldıkça panikleyeceler ve daha fazla açık verecekler.
Deplasman karnemiz kötü bile olsa 14 sayı fark yiyecek takım değiliz.Beni de düşündüren rakip takımın hücumdaki organizasyonu.Perdeye o kadar takıldık ki ilk yarı çok rahat sayı buldular.İşte bu rahat sayıları orada da bulurlarsa işimiz yaş.Lasme çok dikkat etmeli ki faul problemine girmemeli.Açıkçası ben savunma konusunda ümitli değilim ikinci maçta anahtar bizim hücumumuz olur.Ne kadar atarsak o kadar tur yakındır diyorum.Rakipte hücum da sorun yaşamaz onlar için savunma bizim için hücum turun anahtarı olur benceBeni tek düşündüren şey deplasman karnemiz. Yoksa biz daha iyi takımız. Bu kadar olumsuzluğa rağmen 14 fark çok iyi
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an da muhtemel final Galatasaray-Trento gibi görünüyor.Bu Trento forumda hiç konuşuldu mu takip edemedim ama enteresan işler yaptılar.İddaa oynadığım dönemde çok maçlarını takip ettim skorer bir takımdı ama adamların hiçbir maçını da izlemedim.