maç biletleri ne zaman çıkar bilgisi olan var mı
gerçekten iyimi oldu bilemiyorum, lig maçları Laboral ile 27 sindeydi galiba 3 gün içinde 2 maç oynayacaklardı ve biri seyahat edip yorulacaklardı. şimdi bir gün fazladan dinlenme şansları olduMaç Çarşamba oynanacak, güzel oldu kadın voleybol takımının final maçıyla çakışmaması.
gerçekten iyimi oldu bilemiyorum, lig maçları Laboral ile 27 sindeydi galiba 3 gün içinde 2 maç oynayacaklardı ve biri seyahat edip yorulacaklardı. şimdi bir gün fazladan dinlenme şansları oldu
Zaman ne çabuk geçiyor,8 yıl olmuş dün gibi hatırlıyorum o maçı,o kadroyu,o sezonu..güzel bir sinerji oluşmuştu,güzel bir başarıydı ama kupayı almamız da bugüne göre oldukça zordu o sezon,badalona çok ciddi favoriydi ve çok iyi bir takımdı.2008 de elemiştik, yine eleyeceğiz, Ergin Hoca ve takıma güveniyorum, bu kupa ve lig şampiyonluğu bizim olacak bu sene...
Galatasaray Cafe Crown 99*
Erdem Türetken 9 (4R, 1A, 19:18)*
Robert Hite 12 (3R, 1A, 36:41)*
Tufan Ersöz 8 (2R, 2A, 14:59)*
Charles Gaines 14 (7R, 2A, 25:31)*
Chris Owens 27 (7R, 2A, 31:20)*
Murat Kaya 1 (1A, 04:34)*
Hüseyin Beşok 5 (5R, 2A, 23:08)*
Dee Brown 10 (3A, 19:56)*
Cüneyt Erden 14 (2R ,3A, 24:32)*
Britton Johnsen - - -*
Fatih Solak - - -*
Cenk Akyol - - -
Kalise Gran Canaria 74*
Sitapha Savane 14 (5R , 1A)*
Kornel David 11 (2R )*
Roberto Guerra 6 (2R , 1A)*
Marcus Norris 8 (3A)*
Sergio Perez 1 (1R )*
Joel Freeland 8 (1R )*
Jim Moran (1R , 2A)*
Niklas Caner-Medley 14 (2R)*
Carl English 12 (4R , 3A)*
Mario Fernandez (4R , 2A)*
Viktor Baldo - - -
2008'deki evimizde ilk maçta 25 sayıyla kazanmıştık, o zamanki Canaria'nın kadrosuda baya iyiydi...
O zaman final eight vardı, Cüneyt'in Ergin hocamızın Bjk'sine attığı üçlükle Joventut Badolana'nın rakibi olmuştuk, Badolana 'yı yenemedik ama hakemlerin de bunda payı büyüktü, gerçi o Badolana'yı Ricky Rubio ve Rudy Fernandez taşıyordu
Stapha Savane o maçlarda oynayan tek isim bu arada
İki maç için bilet fiyatlarını yüksek tutsak takımızı destekolmak için nasıl olur acaba ? 15-20 liradan değil de tribünleri 100 liradansatsak 1 milyon TL ederki iki maç 2milyon eder. En kötü ihtimal 1,5 mio TL lik gelir elde ederiz. Ama tabii ordabayern maçına gelen herkes gelir mi orası şüpheli ?