Biletler çıktı bizde yerimizi aldık
Rezalet! Saha içine basıyoruz yeterli sayıda bilet yok deyip duruyor. İnanılmaz! Sizin olsun davetiyeleriniz! Ayıptır günahtır, tüm sezon salona gidelim her maç 70 lira para verelim siz en önemli maçta davetiye dagitin!
Rezalet! Saha içine basıyoruz yeterli sayıda bilet yok deyip duruyor. İnanılmaz! Sizin olsun davetiyeleriniz! Ayıptır günahtır, tüm sezon salona gidelim her maç 70 lira para verelim siz en önemli maçta davetiye dagitin!
Saha içi biletler bu tarz maçlar da hep sıkıntı maalesef. Biraz önce 25 tl olan tribünden ben ve arkadaşlarıma bilet aldım internetten. Pota arkası 20 lik biletler bitmiş. Benim aldığım yerlerden de 8 blok kalmıştı. Aldığım bir bilgi, satışa çıktıktan sonra üç saat içerisinde 5000 nin üzerinde bilet satılmış. Haftaya kapalı gişeyiz.
Bu bilet satış bilgilerine itibar etmeyin derim. Topsakal maçtan önceki akşam 1.000 bilet kaldı onları da salonda satacağız demişti. Ne güzel kapalı gişe oynayacağız diye düşünürken bir de baktık ki 7.755 seyirci varmış salonda.
Satın alıp da gitmeyen bir sürü kişi tanıyorum ben. Dönem itibariyle bunun da etkisi vardır. İnsanlar son ana kadar gidip gitmeyi düşündüler gene de. Tabi rakamları abarttığı da ortadaBu bilet satış bilgilerine itibar etmeyin derim. Topsakal maçtan önceki akşam 1.000 bilet kaldı onları da salonda satacağız demişti. Ne güzel kapalı gişe oynayacağız diye düşünürken bir de baktık ki 7.755 seyirci varmış salonda.
Satın alıp da gitmeyen bir sürü kişi tanıyorum ben. Dönem itibariyle bunun da etkisi vardır. İnsanlar son ana kadar gidip gitmeyi düşündüler gene de. Tabi rakamları abarttığı da ortada
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kombineler üstüne mutlaka bilet alıp gitmeyenler oluyor. Canaria maçını dolduracağızKabul ediyorum bilet alıp da gitmeyenler olmuştur ama KSK maçı da 9.000 olmuştu. Ne yapsak da dolduramıyoruz o salonu malesef.
Bu bilet satış bilgilerine itibar etmeyin derim. Topsakal maçtan önceki akşam 1.000 bilet kaldı onları da salonda satacağız demişti. Ne güzel kapalı gişe oynayacağız diye düşünürken bir de baktık ki 7.755 seyirci varmış salonda.