Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 59-66 Montpellier

Bu kadar sacma sapan yonetilen bir kulup daha dünyada yok . Futbola yapılan gereksiz , sacma sapan transferler yüzünden kulup inanilmaz bir ekonomik sıkıntı icine girdi . Haliyle kadın basketbolda da bütce ciddi anlamda azaldı .. Skor ve oynanan oyun kesinlikle yanıtlmasın .. Ne kadar ekmek o kadar köfte .. Uzunlarımız Nevriye ve Sancho piyasada yok . Fenerbahce'ye bakıyorsun angel ve tina cıkıp takır takır oynuyor . Bu yonetim akıllanmaz.

Bu sene işimiz zor bu grupta ilk 2 sırayı alamayız öyle gözüküyor.. Ligi ise düşenemiyorum hiç. Nevriye ve Lyttle takımı birkaç tık yükseltir fakat istenilen seviyede olmaz yinede...

Şampiyon takımı dağıtan entrikacı sahtekar maç sonunda, en iyi yaptığı şeyi yapıp mikrofon karşısında ahkam kesiyor. Sana mı kaldı konuşmak?

Berkay Yaman;n888764' Alıntı:
Şampiyon takımı dağıtan entrikacı sahtekar maç sonunda, en iyi yaptığı şeyi yapıp mikrofon karşısında ahkam kesiyor. Sana mı kaldı konuşmak?

Transfer ile ilgili bir demeç verdi mi peki ?

Euroleague şampiyonu takımın, bu ligin en zayıf takımlarından birine kendi sahasında yenilen takıma dönüşmesi. Bir takımı sabote etsen ancak bu kadar olur. Ne yani sabote mi edildik?

Shavonte Zellous: "Takımı seviyorum, koç hakkında da güzel şeyler söyleyebilirim. Fırsat yaratılırsa, takıma dönmek bile isteyebilirim."

Taraftarlık duygularıyla her şey hakkımız gibi atıp tutuyoruz ancak o boş salon da ben Galatasaraylıyım deyip imkanı olan ve maça gitmeyen insanların aybı bunu da es geçmeyelim ve bir şeyi anlamakta güçlük çekiyorum Murat Özyer kulübün patronuymuşta hiçbir şey yapmıyormuş türündeki yorumlara anlam veremiyorum

Son Şampiyon Ünal aysalın sayesinde gruptan cıkamayabilir.
Ekaterinburg,Kursk.Prag,Wisla,Haftaya evimizde goodles yenemezsek gruptan cıkmamız imkansız olur.

Yasar Soysal;n888768' Alıntı:
Mevcut kadroyu yeterli buluyor musun ?

Tabiki yeterli bulmuyorum.
Sancho ve Nev gelince Duba da forma girince pota altında sıkıntımız kalmaz.
Skorer bir ABD'li oyuncu (Keşke Maya olsa) dışında bence birde Avrupa'lı guard lazım bize.
Nuria ve Ayşegül ile olmaz bu iş açık ve net.
Allah sonumuzu hayretsin...

Rusya'da Ekaterinburg bile yıkamadı Ekrem Abi'yi. Sizin gibi 3-5 takım elbiselinin de yıkmasına izin vermeyeceğiz, hiç merak etmeyin.

Nuria Martinez kötü bir oyun kurucu değil fakat her parçası tam olan bir takıma yön verebilir. Queralt Casas, Ekrem Hoca'nın işleyeceği, potansiyel olarak Şubat-Mart periyodunda performansıyla göz kamaştırabilecek genç yetenek profili. Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından biri olan Jelena Dubljevic'in hali hazırda yapabileceği tek şey konuşarak oyun kurdurmak. Zira kısalardaki penetre ve şut yokluğumuz sebebiyle kendisine orta mesafe şut hazırlayabilmemiz veya boyalı alanda top alabilmesi mümkün değil. En verimli olduğu alan Kelsey Bone'a servis yapabildiği anlar haliyle.

Bahar bu sene nasıl olur bilemiyorum fakat kendisine ümit bağlamak benim için bir lüks değil. Ayşegül'ün yolu çok uzun, Deniz Çolakoğlu noktasında fikrim yok. Kelsey Bone ise hani geçtiğimiz sezon takımla geç tanışan benim için dahi rüya gibi. Geçtiğimiz sezonun başından itibaren takımı izleyenler gelişimini tasvir edebilir mi, sözcükler yeter mi hiç bilemiyorum.

Zellous olsaydı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı muhtemelen kazanırdık, bugünse bölüm bölüm zorlansak da skoru çift hanelere dayandırırdık diye düşünüyorum. Bilhassa Kelsey Bone'un uzatmada yürüyemeyecek hale gelmesi ve Dubljevic'i kafaca da istekli olduğu halde hiç kullanamamak insanın canını sıkıyor. Geçtiğimiz sezonki Euroleague şampiyonluğu sonrası canım ne kadar sıkılabilecekse o kadar sıkılıyor daha doğrusu.

Ayşegül'ün 3. periyodun sonlarında bulduğu üçlükle kilidi kırması ve son çeyrekteki momentumu Casas'ın 2 üçlükle desteklemesi sonucu maçı uzatabildik. Kazanabilir miydik, uzatmada 1 sayıyla öne geçmişken Casas turnikeyi bitirebilseydi, muhtemelen evet. Fakat gerçekte 6 kişiyle oynayan takım sonuna kadar mücadele etmişken, son Euroleague şampiyonunun da taraftarıyken oyuncular ve Ekrem Hoca'ya teşekkür edip noktalamak istiyorum. Takımı uzun süre sonra izleyebilmek, Ekrem Memnun'u kenarda görmek güzeldi.

20 lirayı sadece ulaşıma harcadığım için 9dan sonra biten maçlar araasında seçim yapmak zorunda kalıyorum ve gidemedim maça. Vize haftasındayım ama o önemli değil tolore edebilirdim onu. Fakat bütün Galatasaray taraftarı 9dan sonra taksi dışında ulaşımı bulunmayan Esenyurtta mı oturuyor arkadaş ? 150 kişilik tribün çok ayıp olmuş bu takıma. :/