Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 59-66 Montpellier

Oyuncuları ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum eksikler ve sakatlar sonrası çok dar rotasyona rağmen çok iyi savaştılar, Bence Ekrem hoca riske girmeli ve son hücum bize kalmalıydı maçı uzatmalarda alamayacağımız zaten ortadaydı o noktada hata yaptık..

Zellous (muhtemel) Şebnem - Nevriye ve Sancho . Bu dört isim saglıklı şekilde rotasyona dönene kadar umarım çok geç kalmayiz.

Dün de dedim bu takımın hâlâ Avrupalı bir guarda ve skorer bir Abd'liye ihtiyacimiz var.

Yönetim Işıl-Zellous ve Alba'nin gidişini ancak Maya'yı takıma kazandirararak hafifletebilir.

Dün maçın sonlarına doğru Murat Özyer bizim arka sıramıza geldi ve birine dert yandı takım kötü oynuyor diye. Üstü kapalı Ekrem hocayı kötülemeye çalıştı. Kendi özel çabası ile bu kadar eksilen takımın nasıl oynamasını bekliyorsa artık?

Nerdeyse 5 kişi ile oynadık dün. Jelena'da sakat sakat oynamış sonradan öğrendik. Sancho, Nevriye ve bir skorer katılımı ile takım mutlaka seviye atlar ama kimse geçen seneki başarıyı beklemesin.

Yalnız fransız takımı çok patatesti.Her takıma yenilir bu takım.O yüzden çok fazla kaybımız yok ama kıta dışı oyuncuyu hemen almamız şart.

Yoksa bu böyle olmaz.5 - 6 kişiyle oynuyoruz.Hele 5 numara sorunu had safhada.

Koskoca EL şampiyonu takımı bu haldeyken nasıl sahaya sürer yönetim.Ayıp ki ne ayıp.

Futbol konuşmalarında kus geldi artık.Yönetimin basketbola da yüzünü dönmesi gerekiyor.

Basketbola yapılan bu saygısızlıktan sonra futbol şubesini düşman gibi görmeye başladım neredeyse.

Yönetim basketbola el at biraz.....

Taraftar takımına sahip çıkmalı önce sonra beklenti içinde olalım oyuncu alınsın diyelim kulüpteki kötü anlayışı da bu şekilde bitiririz belki özetle imkanı olN herkes takımını desteklemeli

Mehmet Oğuz;n888850' Alıntı:
Taraftar takımına sahip çıkmalı önce sonra beklenti içinde olalım oyuncu alınsın diyelim kulüpteki kötü anlayışı da bu şekilde bitiririz belki özetle imkanı olN herkes takımını desteklemeli

Sürekli takıma gidip destek taraftarlarımız hariç Kadın basketbolunda taraftarlarımızın kadın takımımıza gereken desteği çok nadir verdiğini düşünüyorum. Ekrem hoca kazanılabilecek her başarıyı kazandı. Bu dakikadan sonra tribünler dünkü gibi oluyorsa bu bizim ayıbımız.