Euroleague 10.Hafta | Galatasaray 79 - Olympiakos 74

Top 16 dayız..Güzel bir galibiyet tebrik ediyorum takımımızı.Gruptan bu kadar sancılı dönemlerimize rağmen çıkmamız iyi oldu.Lakin Barçalı Realli Maccabili Panolu Malagalı Kazanlı gruba gittik.(tam belli olmasada) :D hayırlısı diyelim averaj takımı kesinlikle olacağımızı düşünmüyorum mücadelemiz yeter..
 
Takıma ve Koça çok büyük tebrikler! 2 maçlık bir cezamız daha var yönetimin bunu Euroleague yönetimiyle görüşüp kaldırması lazım.TOP 16 da gerekli transferler ve seyircimiz ile en iyi işi yapacaktır bu aslanlar!
 
Şubeyi batırmaya çalışan basiretsiz vizyonsuz yöneticilere inat, Takım ve Koç Aslanlar gibi mücadele ediyor. Helal olsun Ergin Hocam. Çok mutluyum çok :)
 
Helal olsun. Zor yolu seçtik. Sezon için bize daha çok yara verecek yola girdik galibiyetle. Artık 1-2 takviye gelsin de çarpışalım Top16'da.
 
Hep Eurocup'a devam etsek daha iyi olur düşüncesindeydim ama yinede bu akşamki mücadele çok gururlandırdı ve sonuç sevindirdi.Yönetim artık yönetimse 2-3 adam alır bu takıma.Taraftarında baskısı bu konuda yardımcı olucaktır.
 
Carlos Arroyo 24 sayı 1 ribaund
Patric Young 13 sayı 13 ribaund 1 asist 2 top çalma
Vladimir Micov 13 sayı 5 ribaund 1 asist 2 top çalma
Martynas Pocius 11 sayı 3 ribaund 2 asist
Sinan Güler 10 sayı 4 ribaund 5 asist 2 top çalma
Kerem Gönlüm 4 sayı 2 ribaund 2 asist
Ender Arslan 4 sayı 2 asist
 
Bu gururu bizlere yaşatan aslanlara tek tek teşekkürler. On Galatasaraylının dokuzunun inanmadığı yerde sadece onlar inandılar. Sezonun geride kalan kısmı için kötü oldu diyenler var ama maç sonu röportajında da Ergin Hoca takviye lazım dedi. Bu gündemin üstüne yönetimin boş duracağını sanmıyorum.
 
Bugün kaybetmek demek ligi de kaybetmek demekti aslında. Dolayısıyla sadece EL´de yolumuza devam ediyoruz mesajı vermedi Yenilmez Armada, ligde de varım dedi. Eğer bugün kaybetsek "ligde yarı final, hatta final oynayabiliriz zihniyeti" bayram yapacaktı, fırsat bu fırsat diyerek.

Maça müthiş başladık, 11-0´lık serilik başlangıcın ardından tribünler dolu olsa belki de rahat bir 35 dakika bekliyor olacaktı bizi ama olmadı. Her oyuncu emek koydu ama iki oyuncuyu ön plana çıkarsak sanırım takım arkadaşları alınmaz; Young ve Arroyo´nun yeri ayrıydı gün özelinde.

Bu başarı sizin, ne taraftarın ne de yönetimin. Teşekkürler Ataman ve Yenilmez Armada.
 
Her işte bir hayır vardır demişler. Neptunas yenilgisi hayırlara vesile oldu bence. Olympiakos galibiyeti şubenin üzerindeki ölü toprağını atmasına vesile oldu. Takım kaybettiği karakteri yeniden kazandı. Hırs , istek yeniden oyunculara enjekte edildi. İçimizdeki çürük elmaları temizledikten sonra elde kalan babayiğitlerle daha güzel günlere doğru adım atmaya başlıyoruz. Bir takımın başına gelebilecek en kötü aksilikleri bilmem kaç sezondur yaşıyoruz. Ama bu sene yaşadıklarımız biraz daha ağırdı. Ayağa kalkamayız diye düşünüyordum ama çok şükür ki yanıldım. Bu takımın başında Ergin Ataman olduğu sürece düştüğümüz gibi kalkmasını da biliriz. Helal olsun hepinize. Artık iş bizde. Daha önce yapmakta sıkıntı çektiğimiz görevi yerine getirme zamanı. Yani bu takımı İpekçi'de her maçı kapalı gişe oynamalı artık. Başarı böyle böyle gelecek.
 
Nihayet gsbasket kendine gelmiş .. Böylesine özel bir akşamda olması ayrıca güzel.. Patric young gibi bir oyuncuyu bulup getirene helal olsun .. 7 kisilik rotasyon ile takım DESTAN yazdı bu aksam destan ... Büyüksün Ergin hocam..
 

Üst