Euroleague 11. Hafta | Panathinaikos 85-58 Galatasaray

6 W vs Olympiacos Piraeus 89 - 87
7 L at Zalgiris Kaunas 87 - 75
8 W vs Darussafaka Dogus Istanbul 85 - 81
9 W vs FC Barcelona Lassa 78 - 64
10 L at Baskonia Vitoria Gasteiz 69 - 62

Oynadigimiz son 5 mactan 3 galibiyet ve 2 maglubiyet aldik. Onumuzdeki 5 maclardan kesinlikle 4 tane galibiyet cikarmamiz gerekiyor, ki fiksturumuz su sekilde:

11 at Panathinaikos Superfoods Athens December 09
12 vs EA7 Emporio Armani Milan December 16
13 at Unics Kazan December 20
14 vs Anadolu Efes Istanbul December 22
15 vs Brose Bamberg December 30

Yani ya yarin Pana deplasmanindan, yada haftaya Unics deplasmanindan kesinlikle 1 galibiyet cikarmamiz gerekiyor. Bunu basardigimiz takdirde ilk devreyi umdugumuzdan daha ust siralarda bitirebiliriz..

Hocanın affedildikten sonra aynı Dentmon gibi 2-3 günlük antreman ile Russ'a bu maçta süre vereceğini pek sanmıyorum.

Sinan-Göksenin-Schilb-Micov-Pleiss ile başlarız Diebler,Emir,Tyus eklemeleri ile 8 kişilik rotasyonla devam ederiz belki Deonda oynar sonra maçın gidişatına göre Can-Ege opsiyonlarıda var bu maçta dağılabilir bence takım.

Singleton ortalama altı üçlük atışları haricinde hiçbir özeliği olmayan bir oyuncu bana göre.

Calahetesin içeri penetrelerine çözüm bulmalıyız.

ve tabi ki Bourousis ...

neden eksik kadro çıkıyoruz? eger sakatlıksa ciddi mi? Daye bir maç var bir maç yok.. Benim merak ettigim maç mı seçiyoruz yoksa gerçekten mi sakatlıkları var?

neden eksik kadro çıkıyoruz? eger sakatlıksa ciddi mi? Daye bir maç var bir maç yok.. Benim merak ettigim maç mı seçiyoruz yoksa gerçekten mi sakatlıkları var?

Daye bir türlü sakatlıktan kurtulamadığı için 2-3 hafta hiç oynatmadan tedavi etme şeklinde karar aldık. Tyus ve Pleiß'da ise grip semptomları varmış oynamama durumları var. Bu durumda Ege'nin de Euroleague lisansı olmadığı için ( öyle hatırlıyorum ) Deon Thompson kalacak tek uzun olarak. Boyalı alan savunmasında ne kadar idare edebiliriz bilmiyorum çok umudum yok maçtan bu şartlar altında

Kazanırız ya da kaybederiz, bunlar sporun içinde olan şeyler. Ama hocanın maç seçmesi ya da maça çıkmadan kafa olarak yenilgiyi kabul etmesini hazmedemiyorum. Umarım Atina´da öyle bir maç beklemiyordur bizi.

İşlerim nedeniyle bir süre koptum. Ama gel gör ki gittim durum hala aynı hatta daha kötü. Yazın yapılan yanlış planlamanın cezasını çekiyoruz, çekeceğiz de. Bunun en büyük sorumlusu da koç, sene sonu büyük ihtimalle gidecek. Gitsin yolu açık olsun ama bu sezon içimizde büyük bir acı olarak kalacak. Tüm deplasmanlarda olduğu gibi maçtan umudum yok. Ama yine de izleyeceğiz, üzüleceğiz ve kızacağız. Olan hep bize oluyor zaten.

Sanırım sistemde ya tadilat ya da sorun olduğu için erişime kapalıydı.
Dünkü maçın bizler için ızdırap olması, 2.periyodun son dakikalarından itibaren neticesi hatta hezimetin kestirilebileceği oyundan ne vazgeçeceğiz?! 0 numaralı oyuncunun, bir takımı bu derece düzen haricine iteceğini ancak bu maçta akledebildim çünkü 3 maçtır işleyen ve isteyen bir nizam takımı vardı lâkin başına buyruk oyunu ile hücum düzenin içine etti. Hele Micov ısrarını yine idrak edemedim; bu adam bu sezon çok kötü olmasına rağmen neden bu denli sahada tutuluyor?
Deplasman maçlarını artık kazanalım istiyorum ama nasıl; bu koçla hakikaten olmuyor. Herkes mücadele ediyor, ya biz...

85-58 yenilerek Eurolig de 8. yenilgimiz aldığımız maç oldu. Bu sezon alınan bu yenilgi Cska,fb,Zalgisir maçlarından sonra en ruhsuz ve en rezil oynadığımız 4. maç oldu diyebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum(!)

Dün parkede Panathinaikos diye bir takım yoktu, hiç de olmadı.

Öyle rezil bir Galatasaray vardı ki, hiçbir halt yapmayan takıma zorla yenildi, kaybetmek için elinden geleni yaptı. Deplasmanda nasıl oynanmazın dersini verdi âdeta. Diyecek söz yok. Panathinaikos biraz oynasaydı, üçlükleri falan girseydi ikiye katlayacaklardı herhalde.

Kimsenin Galatasaray'ı böyle küçük düşürmeye hakkı yok.

Ergin Ataman İSTİFA!

İddia ediyorum dünkü Pana'yı 15 takım da yenerdi. Bir biz yenemezdik. Yenemedik de. Suçlular gönderilmeden her deplasman maçında aynı tabloyu yaşayacağız.

Yanlışlık olmasın OAKA'dan çıkmak her takım için zor, kaybetmek hiç problem değil ama %28'le 3'lük atan, 18 top kaybı yapan Panathinaikos'dan 85 sayı yiyip maç sonunda 27 sayı fark yemek tek kelimeyle utançtır. Üstelik neredeyse seyircisiz maçta, OAKA'yı cehennem kılan Pao taraftarı yokken bunu yemek ne bileyim büyük ayıp oldu. Bu salonda her takımı yendi, boğdu Pao yıllarca mesela Fenerbahçe'yi de 20'ye yatırmışlardı ama dolu salon ve çok iyi bir 3'lük yüzdesiyle başarmışlardı bunu. Çok kötü oynayan Pao'dan yedik şu farkı ya. 58 sayıya bile kabulüm, olmadı günümüzde değildik derim ama koç çıkıp bana bu kadar kötü 3'lük atıp, bu kadar çok top kaybeden Pao'dan nasıl bu kadar sayı yemeyi başardık anlatsın lütfen.

Forum kapalıydı ben de merak ettim ne oldu diye. Maça gelince söylenecek bir şey yok. Eziyetti. Russ'ın geri dönmesini asla tasvip etmiyorum. Onu göndermek için parlatalım derken olan takıma oluyor. Dün Diebler'ın eline top değmedi resmen. Pleiss'ın,Daye'in olmaması etkiledi takımı. Ama bu kadar kötü oynayan Pana'dan 27 sayı fark yemeyi izah edemiyorum. Bence bir guard gelmezse acilen bizim için euroleague i bitiren maçtır dün geceki maç. Sırf kendi sahamızda kazanarak nereye varabiliriz?

Dün geceden beri moral diye birşey kalmadı. Dünkü yenilgiyi bir türlü hazmedemiyorum. Çok merak ediyorum Ergin Ataman ve bazı oyuncular nasıl hazmedebiliyorlar bu yenilgiyi. Dünkü takım resmen bu ligin takımı değilim diye bağırdı. Bu taraftar ve bu klübün sonuna kadar hakettiği bu ligi malesef oyuncularımızın birçoğu haketmiyor.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi