Euroleague 11. Hafta | Panathinaikos 85-58 Galatasaray

Beni en çok üzen Euroleague'e katılmak için bu kadar çok uğraşıp, sırf burada yer almak için hedef olan Eurocup'ı kupasını kazandıktan sonra böyle bir ruhsuz bir mücadele vermek Bizi geçtim oyuncular ve staff ellerine geçen bu fırsatı neden değerlendirmek için çaba harcamıyor. Neden bu ligin zevkine varamıyor.

Çok fazla kötü maç izledim ama dünkü gibi bir oyun az gördüm. Hatta bir ara maçı izlerken ''bizim oynadığımız kesinlikle basketbol değil'' dedim defalarca. Sahada oyuncular eziyet çekiyor, Ergin hoca eziyet çekiyor biz zaten hep eziyet çekiyoruz. Bizim elimizden bişey gelmiyor ama kadrodakiler neden bu eziyeti çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar neden nerede oynadıklarının farkına varmıyorlar neden basketbol gibi muazzam bir oyunun tadını çıkarmak için bile uğraşmıyorlar.

Ligde her takım kağıt üzerinde kazanmaları çok zor maçlarda bile mücadele etmeyi bırakmıyor.Çünkü Euroleague'in güzelliğini heyecanına ve adına saygı duyuyorlar. Bizim sorunumuz işte bu biz hem bu lige hem de kendimize saygı duymuyoruz.

Site kısa bir süre hacklendi mi acaba Ataman mı yaptırdı ki? :). Yani artık dalgaya vurmaktan başka yapılacak bir şey yok site yönetimi kızmasın.

Beni alınan yenilgi ve oynanan kötü oyundan daha fazla üzen nokta, Oaka tribünlerinin çoğunun boş olmasıydı. Taraftarlar bizim maçı önemsememiş bile... Biz Ted Ankara gibi takımlar ile oynadığımız maçlara hangi gözle bakıyorsak, Pao taraftarları da bizim maça o gözle bakıyor. Haksız da sayılmazlar. Oysa çoğumuzun şubeden en önemli beklentisi, kazansa da kaybetse de rakiplerin çekindiği ve saygı duyduğu bir Galatasaray takımı ortaya koyabilmesidir.

oaka.png

Singleton seni mutlu edebildiyse ne ala fazla söze gerek yok...

Takım 30 sayı fark yemiş, sen neyin peşindesin. Ayrıca bu maç mı senin ölçütün ?
Takım 30 sayı fark yeyip ortaya hiçbir şey koymayınca hatta basketbol katliamı yaşanınca konuşacak çok fazla bir şey de yok.Benim görüşüm 2 aydır sabit merak ediyorsanız okuyabilirsiniz. Ölçütüm Singletonın kariyeri, aynı fikirde olmadığımı belirtmek için yazdım bu kadar gerilmenin anlamı yok sanıyorum

Hayatımda ilk kez(cska hezimeti dahil) bi Galatasaray basketbol maçını devam ederken bırakıp gittim. Fark atmanın kolay olduğu bir maçta nasıl oldu da fark yedik inanılmaz..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım 30 sayı fark yeyip ortaya hiçbir şey koymayınca hatta basketbol katliamı yaşanınca konuşacak çok fazla bir şey de yok.Benim görüşüm 2 aydır sabit merak ediyorsanız okuyabilirsiniz. Ölçütüm Singletonın kariyeri, aynı fikirde olmadığımı belirtmek için yazdım bu kadar gerilmenin anlamı yok sanıyorum

Sadece fikrini belirtmek istiyorsan "bana göre Singleton çok iyi oyuncu" dersin eyvallah.

Senin cümle başlangıcın Singleton dün cevabı çok iyi şekilde verdi olursa tepki veririrm tabiki.

Ben bu sezon ısrarla eleştirmedim takımı,koç'a hep destek çıktım,sabrettim ama bu son yenilgi çok ağır oldu be !

Transferleri hatalı yapan kim ?
Önce Russ'ı kadro dışı bırakan sonra takım tam düzene girmişken Russ'ı kadroya alıp ciddi bir süre veren kim ?
Bütçe falan demesin kimse,bizim oldukça iyi bir kadromuz var,malzemeyi iyi kullan ya da ona göre malzeme al ! Brose,Baskonia gibi takımlarda var EL'de bütçe çok şey ama kimse senden 1.lik beklemiyor,en azından gurur ver,yenilsen bile bir duruşun olsun
Bakın biz ciddi bir kulübüz ve ciddi bir organizasyondayız,bu işleri ona göre yapalım,Allah aşkına biraz ciddiyet

Yazık oluyor ...

İyi bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum. Nenad Krstic'le başlayan kötü transfer furyası maalesef transfer sezonundaki son hamleye kadar devam etti. Bazı oyuncular için de çok iyi oyuncu olabilir ama sisteme çok ters oyuncu dedik. Şimdi tek tek nerde hata yaptık yazmanın manası yok ki daha bir hazırlık maçı bile oynamadığımız zamanlarda çok fazla yazdık her ne kadar her zaman olumsuz eleştiri alsak da.

Justin Dentmon-Russ Smith ikilisinin aynı takıma yazılması mı rezalet, Schilb-Micov-Emir gibi saçma sapan bir rotasyonun çıkması mı rezalet, sahaya çıkış gayesinin ne olduğunu çözemediğim Deon Thompson ve Jon Diebler mi rezalet yoksa tutarsa sezonun oyuncusu olur dedikleri ama antrenman kampında koşmayı unutan Nenad Krstic mi rezalet bilmiyorum.

Hepsi rezalet, rezaletin sonucu da bugünkü puan tablosu. Oluşturanları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Mümkünse bizden uzakta.

valla fark açılınca maçı izlemedim.ellle tutulur bir guardın yok , Pleiss yok,Daye yok.Emir oynamadı gibi birşey.bu takım geçen sene bile deplasmanda maç kazanamıyordu .Eurolig deplasman galibiyetine tura çıkılır o dereceye geldi yani.Şimdi bir nebze 3-4 maç üst üste kazanılabilecek maçlar geldi ayağımıza.oldu oldu olmadı herkes tatile çıkar ;)

dentmon’dan vazgeçilip smith’e dönülmesinin sebebi şuursuz şekilde içeriye drive etmesi mi ? baskonia deplasmanında rakibin guardı Beaubois’ın 2 drive sonrası maçı getirmesi mi ? tamam smith potaya gidiyor da , da sı var.ne yapıyor ? bildiğin sokak basketbolu oynuyor! şuursuz,futursuz..neğüdüğü belirsiz.Türkiye liginde yeminle ondan 3 gömlek üstün oyun kurucular var ! valla smith’i de kovsunlar.1 tane adam akıllı guard alabiliyorlarsa alsınlar.sİNAN,Blake,Emir orayı kotarır alınacak sağlam guardla.dentmon ve smith’in kontratlarından çıkabiliyorlarsa bir de transfer yasağı var o borcu da kapatmak gerekiyor.offf ergin hoca off..sıçtın batırdın bütçenin içine ! daha da konuşmaya hakkın yok , bütçeyse bütçe sponsorsa sponsor verildi sana ! adam hanga kaç para alıyor merak ediyorum ? ya da Beaubois ? ya da shane larkin ? ya Johannes Voigtmann ? baskonia ’nın kurduğu takıma bak bütçeye bak bir de bizim takıma bak ! sözün bittiği yerdeyiz !