Euroleague 18.Hafta | EA7 Olimpia Milano 92-87 Galatasaray

Takımlardan biri tuttuğum takım olmasa izlemesi çok zevkli maç. All Star maçı kıvamında savunma yapılıyor, set hücumu filan hak getire, zaten hücumlar ortalama 5-6 saniye sürüyor.

Bu kadar kötü bir savunma performansını bu sene hiç bir takımda görmedim. Nasl kuruldu bu takım anlamıyorum. Türk kontenjanını Semir Erden'den yana kullanıp 5 numarada alternatif yaratamaz mıydık? Yabancı haklarını da sert bir 4 numara ve oyun kurabilen bir oyun kurucu ile doldururduk ...

Salonda arma-forma için çabalayan yegane insanlar tribündeki Galatasaraylılar. Güzel boğazlarını şu ekip için yorduklarına üzüleyim mi, şubeyi içinde bulunduğu organisyona göre herkesten daha iyi temsil ettikleri için sevineyim mi bilemedim. Keşke son çeyreği onlarla oynasak. Hiç yoktan takıma zarar verince oturup üzülecek iki onurlu insan yüzü görürüz.

Ergin Ataman, Kalnietis'i beğeniyor mudur acaba bu maç? Yönetimden ek bütçe talep edip transfer etmeye çalışabilir. Kötü oynadığı ilk maçta da sözleşmesini fesh edip göndeririz. Yılların Kalnietis'inden tek maçtaki performansıyla vazgeçmişti çünkü kendisi.

Sezon boyunca hücümda sorun yaşamayan savunmada ki proplemlerine de çare bulamayan iki takımın maçı yaklaşık 170+ skorlu bitmek üzere.

Vladimir Micov ' a kızmıyorum , kızamıyorum . Bu adamı bu kadar kötü gününde sahada tutan ve son 10 dk da sıcak el Daye i kenarda tutan Diebler da ısrar edip Göksenin gibi savunmacıyı kenarda bırakan adama kızıyorum ben . Yorgun Tibor u atletik adamların arasında bırakan adama kızıyorum ben ayıptır yazıktır bu kadar kötü takım mı yönetilir Allah aşkına

Micov bu kadar kötü iken neden devam edersin micov ile. Fitipaldo neden kenara gelir bırak adam özgüvenli devam etsin. Şut yüzdesi de iyi. Kötü de savunma yapmıyor . Son dakikaları Ataman yerine obradoviçe oynatsak üç maç daha fazla kazanırdık

Vladimir Micov ' a kızmıyorum , kızamıyorum . Bu adamı bu kadar kötü gününde sahada tutan ve son 10 dk da sıcak el Daye i kenarda tutan Diebler da ısrar edip Göksenin gibi savunmacıyı kenarda bırakan adama kızıyorum ben . Yorgun Tibor u atletik adamların arasında bırakan adama kızıyorum ben ayıptır yazıktır bu kadar kötü takım mı yönetilir Allah aşkına
Hangi kötü gün üstad? Her deplasman mı kötü gün? Ruhsuzluğun kitabını yazdı bu maç

Daye üzerinden oyun kurucam bak dermiş gibi bir havada milano bunu yemedi tabi.Bu sonlarda bocalama ve özgüvensizlik içimize işledi resmen.Oyuncularda bıktı artık sanırım.Bizde ümidi çoktan kestik.Bir ümit izliyorduk ama bu maçtan sonra o da bitti.Oradaki taraftara helal olsun.Maçın özeti micovun üçlüğünden sonrası ve gençlik marşıdır.

Bayağı bir ara vermiştim izlemiyordum.Bugün geç saatte olsa izleyeyim dedim ama değişen hiçbir şey yok sanırım izlememek en iyisi.