Euroleague 2. Hafta | Galatasaray 67-68 Good Angels Kosice

Geçen hafta olduğu gibi yine 100 kişinin izleyeceği bir maç olacak. Benim salondaki az sayıda kişi olmaktan hiçbir şikayetim yok, ama bir gün Ekrem Hoca "Yeter artık, yönetimi, sorunları vs.boşver,salona gelen bile yok" derse diye korkuyorum.

Neden 2 maç üst üste evimizde oynuyoruz ?

Muhakkak kazanmamiz lazım.
Allah korusun olası bir yenilgi gruptan çıkmamızı zora sokar...

Nihat Bölgi;n889308' Alıntı:
Neden 2 maç üst üste evimizde oynuyoruz ?

Muhakkak kazanmamiz lazım.
Allah korusun olası bir yenilgi gruptan çıkmamızı zora sokar...
05.11.2014vs BLMA[L] 59-66 (H)
12.11.2014vs Good Angels Kosice20:00 (H)
19.11.2014vs Dynamo Kursk19:00 (A)
26.11.2014vs ZVVZ USK Praha20:00 (H)
03.12.2014vs UMMC Ekaterinburg19:00 (A)
17.12.2014vs Wisla Can-Pack18:30 (A)
07.01.2015vs BLMA20:00 (A)
14.01.2015vs Good Angels Kosice18:00 (A)
21.01.2015vs Dynamo Kursk20:00 (H)
28.01.2015vs ZVVZ USK Praha18:00 (A)
04.02.2015vs UMMC Ekaterinburg20:00 (H)
18.02.2015vs Wisla Can-Pack20:00 (H)
Fikstür öyle denk gelmiş....

Bakıyorum da eğer bu maçı da kaybedersek şansımızı zora sokmak hafif kalır bence bu iş biter çıkamayız. Daha grubun en iyi 3 takımı ile karşılaşmadan ilk 2 maçı mağlubiyet ile tamamlamak bizi hem kağıt üzerinde zora sokar hemde mental olarak demoralize olabiliriz...

Perşembe'nin gelişi carsamba'dan bellidir . Zellous ve Alba'yı gönderip bu boslugu Bahar öztürk ile doldurmaya çalışırsan tokatı yersin ! Son saniye üçlügü ile büyük oranda avrupa'ya havlu attık . Emegi gecen tüm yoneticilerin ellerine saglik .

1) Ekrem Memnun bir süre sonra gider, Murat Özyer onun yerine eşini getirir.
2) Galatasarayda Başarılar Cezasız Kalmaz.
3) Takım sıradan bir takım olmuş.
4) Emeği geçenleri Allaha havale ediyorum...

2 maçtır Ekrem hoca maç sonu tercihlerinde büyük hata yapıyor, anlaşılan o da konsantre değil. Artık Işıl, Alba ve Shavonte olayını unutup var olan takıma odaklanmalıyız. Bir de tasarruf için çalışanlarla yollar ayrılıyormuş, bu listeye malum şahsı da alsalar iyi olacak. Eşine saygımız ve sevgimiz sonsuz ama kendisinin bu kulüpte artık işi yok.

Gruptan cıkmak için artık ekstra galibiyetler almalıyız gruptan cıkma şansı vermediğimiz 2 takımada evimizde yenildik.
Zellous gibi bir oyuncu transfer yapılırsa gruptan cıkacağımızı düşünüyorum ama transferin olma ihtimali cok düşük
Wisla,Eka gruptan cıkmak için büyük avantajları var büyük ihtimali gruptan cıktı.
Evimizdeki kaybettiğimiz 2 maçı Deplasmanda yenerek telafi edeceğiz diğer maçlarda ekstra galibiyetler almalıyız.

Her güzel şeyin bir sonu varmış. Şu takım bu sene tek bir kupa kazanamasa bile umrumda değil, yeter ki Ekrem hocayı içimizdeki savaş kurban vermeyelim.

Sistem takımıyız. Belirli doğruların dışına çıkmıyoruz. O sebeple çizgiden 2/2 atması bana kalırsa o psikolojiyle imkansız olan rakip oyuncunun torunlarına dek ulaşacak üçlüğüyle maçı kaybediyoruz, zira faul yapmaya yapmaya savunma kimliğimizi oturtup Euroleague'i kazandık.

2 oyun kurucu, 3 uzunlu bir 5'e mecburuz. Salonda konuştuk, kadın basketbolu 7 kişiyle oynansaydı elimizdeki 4-5 numara rotasyonuyla Euroleague'i yine kazanırdık. Fakat 2 oyun kurucu ve 3 uzundan en fazla bugünkü oyun çıkıyor. Dış şutlar yeterince girmeyince, penetre de rakipler gömüldüğü için pek mümkün olmadığından hayli zorlanıyoruz. Bugün elimizden gelenin en iyisini yaptığımız halde kaybettik, ritm tutmayınca şans da yanınızda olmayabiliyor maalesef. Maçı koparabileceğimiz yerlerde çizgiden baya kaçırdık, son dakikaya gelirken Nevriye-Dubljevic'le 2 kez uygun maç toplarını sokamadık, çizgiden yine kaçırınca da malum senaryo gerçekleşti. Bu fauller veya şutlar boşuna kaçmıyor, gerek fiziksel yorgunluk gerekse ritmi yakalayamamanın zihinde yarattığı gerginlik sebep oluyor bana kalırsa. Saha ve tribündeki emeğe yazık oldu, ona üzüldüm.

Yarın doğru bir kısa transfer edilse gerisi çorap söküğü gibi gelir. Belki Alba-Zellous kaybını telafi edemeyiz fakat doğru bir yapıda şimdiden hepimizin sevgilisi olabilecek Dubljevic takviyesi varken, en önemlisi takım hala Ekrem Memnun'un takımıyken Euroleague'in akıbeti belirsizleşse de sistem sayesinde eskisi gibi ilerleriz.

Geçtiğimiz sezonun tatmini hala sürüyor fakat bu sezonki kayıpların senaryosu da ''geçtiğimiz sezonun üstüne ancak bu kadar üzülebilirdim'' dedirtiyor. Şu hamle bir an önce gelsin, takım da iyi niyetli fakat çözümsüz görüntüsünden kurtulsun lütfen. En azından lig için.

1) grupta ilk 4 cikmiyor mu?
2) ilk 4 cikiyorsa geriye bu kadar mac varken, neden bu kadar umutsuzsunuz.
3) daha nevriye sancho eklenicek.
4) yenildigimiz 2 takimida deplasmanda yenebiliriz.

Bahar öztürk ile ilgili şöyle bir yazı dikkatimi çekti . ''Türk pasaportundan dolayı elde olması fena değil fakat bir çekincem vardı ve maalesef gerçekleşiyor: kendisi söylendiğinin aksine hiç öyle keskin şutör falan değil hatta bir kısa forvet için berbat yüzdeleri var. ha işte bundan da kötüsü inatla şut kullanması ve yüzde 10-15 civarı yüzdeyle maç başına 8-10 üçlük denemesi. geçen sezon botaş'tayken bize karşı kazanabilecekleri bir play-off maçını böyle hiç etmişti. ekrem memnun'la bu pek mümkün olmaz derken şebnem'in sakatlığı, rotasyon darlığı falan kesik de yiyemiyor ve maçın en kritik dakikalarında çizginin 3 metre gerisinden abuk şutlar kullanıyor. bunu dizginlemezsek arada bir 20 sayı atar göz doldurur, genellikle de saç baş yoldurur'' Katılmamak elde degil .. Geçen sezon yarı finalde botaş ile karsılastıgımızda bahar'ın bencil oyunu epey dikkatimi cekmişti. Özellikle adanadaki macta yanilmiyorsam 21-5 gibi tuhaf istatistiklerle oynamisti.. Bu mactada 3 metreden sacma sapan şut girisimleriyle bu aksam macı kaybetmemizde onemli rol oynadi.. Zellous gibi nerde ne yapacagını bilen , gecen seneki büyük basarilarda pay sahibi olan mütevazi bir oyuncuyu elden kaçırmak aptallıktır .

Cemil Tacir;n889387' Alıntı:
1) grupta ilk 4 cikmiyor mu?
2) ilk 4 cikiyorsa geriye bu kadar mac varken, neden bu kadar umutsuzsunuz.
3) daha nevriye sancho eklenicek.
4) yenildigimiz 2 takimida deplasmanda yenebiliriz.

1-ilk 4 çıkıyor
2-Grubun en kolay gösterilen 2 takımına yenildik
3-Bu eklemeler takımı üst seviye cıkarmasıi için skorer bir oyuncu gerekiyor ve şuanki yönetim bu transfer yapmaz aksine oyuncuların parasını bile zor öder.
4-Yenildiğin takımlar kağıt üstünde en zayıf 2 takım deplasmanda yensen bile cgruptan cıkamayabilirsin bu 2 takım sadece Gs karşı galibiyet kazanmış olabilir buda Seni gruptan cıkarmak için ekstra galibiyerleri ihtayacın olduğunu gösterir