Sene başında forum ahalisine sorsak ''Biz Abdi İpekçi de kaç maçı kazanabiliriz?'' Eminim ki büyük bir çoğunluk(ben de dahil) 13-2 , 12-3 gibi cevaplar verirdi... Neden? Ergin Ataman ve takıma çok güvendiğimiz için mi? Değil.. Taraftarımız ile müthiş bir atmosfer oluşturduğumuz için..Şimdi burada Obradoviç'in takımı muhabbetleri dönüyor.. Bu bana açıkçası saçma geliyor..Adamlar oturup bu Obradoviç'in takımı falan mı diyorlardır yoksa İki takımımız , iki Türk takımını eleyerek Konstantinopolis'i fethedebilir mi diyorlardır?! Açıkçası taraftar bazında kesinlikle 2. seçeneği söylüyorlardır.. Bu yüzden Oaka'da inanılmaz bir ambiyans olacak.. İçeride sadece 1 maç kaybetmiş , son 5 EL maçını kazanan çok formda bir Pana.. Çok formsuz bir Fener.. Yani Fener'in ne yapıp edip ilk maçı alması lazım..
Efes, bu bakımdan biraz daha şanslı..Kendisi gibi dengesiz bir Oly ile oynayacak.. Pire, ambiyansı iyi bir salon değil..Bizim olimpiyat stadı gibi..Ben Efes'ten çok umutluyum..
Bir de şu R.Madrid'i bir ben mi beğenmiyorum? Doğuş'ta bu takıma 3-0 falan elenmez.. Hatta Fener'in Pana karşısında ne kadar şansı varsa, Doğuş'un da Real karşısında var...
Finalin adını da yazıyorum.. Efes-Pana..
Efes, bu bakımdan biraz daha şanslı..Kendisi gibi dengesiz bir Oly ile oynayacak.. Pire, ambiyansı iyi bir salon değil..Bizim olimpiyat stadı gibi..Ben Efes'ten çok umutluyum..
Bir de şu R.Madrid'i bir ben mi beğenmiyorum? Doğuş'ta bu takıma 3-0 falan elenmez.. Hatta Fener'in Pana karşısında ne kadar şansı varsa, Doğuş'un da Real karşısında var...
Finalin adını da yazıyorum.. Efes-Pana..