Kupanın getirisi yüksek olsaydı'' falan, komik cümleler bunlar sadece, yazık.Forumun ne gereği o zaman Günebakan'ın dediği gibi.
Kupanın getirisi yüksek olsaydı'' falan, komik cümleler bunlar sadece, yazık.Forumun ne gereği o zaman Günebakan'ın dediği gibi.
Ben Euroleaguenin bu şekilde devam ederse popülaritesini kaybedeceğini düşünüyorum.Takımlara mutlaka bütçe kotası konmalı yoksa her yıl parayı basan 3-5 takımndan biri şampiyon olacaktır ki bu durum insanları sıkar.
Fıba CL'ye göndersin. Turgay'a akıyordur o zaman para, hemde Türk. EL'de çok istiyordu Beşiktaş'ı.Fikret Orman: "Beşiktaş şampiyon olsa da Euroleague'e göndermem. Takım kur, sonra para İspanyollar'a gitsin. Buna karşıyım."
Fikreti sevmem ama doğruları söylemiş ekonomik olarak hiçbir getirisi olmayan bir organizasyon.Verilen rakamlar takımların harcadıklarının yanında devede kulak kalır.
Fikret Orman: "Beşiktaş şampiyon olsa da Euroleague'e göndermem. Takım kur, sonra para İspanyollar'a gitsin. Buna karşıyım."
2 sene önce Euroleague'yi kazanacağız demişti adam.Bir de 2012/2013 sezonunda Euroleague'e kendi başkanlığı döneminde katıldı.O zamanda da finansal olarak Euroleague şimdiki gibiydi.Tipik 3 büyüklere başkan olup şımaran profil.O koltuklara oturan kimse kendisine bir şeyler oluyor.Aziz,Demirören,Fikret Orman.Bir bizim son iki başkan daha durağan ama özellikle Dursun Özbek'in diğer özellikleri çok kötü.Böyle sivri çıkışlar yapmaması bir işe yaramıyor.
Kimine göre hazımsızlık,çekememezlikten konuşmuş ama bu cümlelerinin yanlış olduğu anlamını taşımıyor.Evet belki kendi katıldıkları dönemdede bu şartlar vardı ama bu var olan şartların bugün dile getirdiği şekilde olduğunu değiştirmez ben çekememezlik,hazımsızlık değilde genel itibari ile bakıyorum ve gördüğüm şu ; milyon eurolar harcayan takımların şampiyon olsalar dahi harcadıkları paranın %10unu bile alamamaları trajikomik bir olaydır.
Farketmez benim için.Bir organizasyon tamamen katılan kulüplere zarar ettirme üzerine kurulu ise para basan bir yerlere geliyorsa o prestijde benden uzak olsun parayla gelen prestij.Bu ve buna benzer açıklamaları geçen sene Eurocup için deseydi Fikret Orman aynısını mı diyecektiniz?Eurocup'ın da getirisi bütçelerine göre düşük biz de İspanyollara para yedirdik.
Kızılyıldız'da oyuncular 6 aydır maaş almıyormuş, Radonjic de sadece 1 ay maaş alabilmiş.