Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dalga mı geçiyorsunuz Ahmet Bey..?Efes(d)
Zalgiris
Milano(d)
Maccabi.
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar sıradaki 4 macı kazanma ihtimalimiz %98.7. 8. ile aramızda sadece 3 maç fark oldugunu düşünürsek henüz bitmiş bişey yok.
Dalga mı geçiyorsunuz Ahmet Bey..?
Dalgaysa da kötü, gerçekten inanıyorsanız daha da kötü.
Anladım kardeşim, o taraftarların taklidi bile tüylerimi ürpertiyorDalga demeyelim abi bir kısım taraftarımızın taklidini yaptım diyelim.
Aslında Euroleague'in yeni formatının tam olarak hakkını verdiği bir sezon oluyor, oldukça zevkli çekişmeli her takımın her takımı yendiği güzel bir Euroleague sezonu oluyor.Eğer başımızda bir KOÇ olsaydı ve biraz düzenli,sahada ne yaptığını bilen bir takım olsaydık çok farklı bir sezon olabilirdi ve sonuna kadar işin heyecanın içinde kalabilirdik.Evet Play Off potasıyla aramızda 2 maç var. Ama o 2 maçı hiçbir zaman kazanamayacağız. Deplasmanda hava atışında maç vermeye devam edersek o maçları asla kazanamayacağız
Özel bir yetenek hakikaten. Bizim Zizic'in de kardeşi sanırım.Zizic'in bu kadar ayakta sağlam duran ve hızlı olduğunu bilmiyordum. Avrupa basketbolunu daha yakından takip etmek lazımmış.