Euroleague 22. Hafta | Barcelona 62-69 Galatasaray

Barselona hakkederek kaybetti, biz de de her maçta en az iki oyuncu maç kaybettirmek için oynuyor gibi.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Oyun olarak beklenilenin çok uzağındaydık. Kimse memnun değildir sanırım. Galibiyet güzel oldu tabi.

Ara ara iyi sinyaller versek de takım beklenilenin çok uzağında. Yalnız milli takım koçu mevzusundan sonra gelen sonuçlar fena değil.

Ne umudu kaybediyoruz ne umutlanabiliyoruz. Ne olacak bu sezon Allah bilir.
 
İlk çeyrekte amatör bir takım gibiydik, Barcelona'nın da kötü olması iyi oldu. Ama diğer 3 çeyrekte Barca deplasmanında oynamamız gereken oyunu sergilediğimizi düşünüyorum.
Deplasman galibiyeti geldi sonunda. EL'de sonunculuktan da kurtulduk. Prestij adına önemli bir galibiyet oldu. Tebrikler takıma.
 
Sağlam bir guard transferi yapabilseydik zamanında her şey çok daha farklı olabilirdi.
Dentmon,Russ ve Fiti'ye vereceğimiz parayi zamanında Wanamaker'a vermiş olsaydık şimdi en kötü 11-12 galibiyetimiz olmuş olurdu.
Hayırlısi artık...
 
Sinan ve Daye'in çok kötü olduğu, Pleiss'tan hiç faydalanamadığımız ve Micov'un çok düşük yüzde ile hücum ettiği maçta SCHILB'in önderliğinde, Tyus ve Diebler çok önemli katkılarıyla Barcelona deplasmanından ilk deplasman galibiyetimizle dönüyoruz.
Schilb abim çok seviliyorsun.
 
İlk deplasman galibiyetimizi Barcelonayı deplasmanda yenerek almamız ve sonunculuktan kurtulmamız çok iyi oldu. Barcelonayı bu sezon iki maçtada yenmiş olduk. Ben bütün takım ve taraftarlar adına çok sevindim. Sonuna kadar haketmişlerdi çünkü böyle bir deplasman galibiyetini. Tebrikler Galatasarayımıza. Tebrikler Aslanlar.
 

Üst