Euroleague 23. Hafta | Kızılyıldız 77-58 Galatasaray

16/17 THY EuroLeague 23. hafta maçında Sırbistan takımı Kızılyıldız'a konuk oluyoruz. Bugün oynanacak maç TSİ 21:00'da başlayacak ve BeIN Sports 2 canlı yayınlayacak.

Rakibimiz, 22 maçta 12 galibiyet ve 10 mağlubiyet alarak 6. sırada bulunuyor. Takımımız ise 7 galibiyet ve 15 mağlubiyetle 14. sırada bulunuyor. İlk 8 yapma şansımız her ne kadar matematiksel olarak bulunuyor olsa da realist olarak pek mümkün görünmüyor.

Kızılyıldız deplasmanında en son 16 Ocak 2015'te karşılaşmış ve Justin Carter'in son çeyrekteki muhteşem oyunuyla 65-74 kazanmıştık. O galibiyet aynı zamanda 10 Şubat 2017'ye kadar aldığımız Euroleague'deki tek deplasman galibiyetiydi.

Rakip takımda Kuzmiç, Mitroviç, Simonoviç, Joviç gibi Sırp oyuncular yer alırken, sezonun bir kısmında formamızı giyen Deon Thompson, Charles Jenkins ve daha önce ligimizde de oynayan Milko Bjelica gibi önemli oyuncuları da var.

Takımımıza başarılar diliyoruz.

Takımımıza canı gönülden başarılar. Yalnız takımdan o kadar ümidimizi kesmişiz ki başlık daha maça saatler kala açıldı ve hiç bir yorum dahi yazılmamış. Sanırım herkes benim gibi bu sezon bitse de işkenceden kurtulsak diye düşünüyor :)

ergin ataman akıllı adam ; bu maçtan iyi hedaf maç olamaz bence hoca bugün %100 ünü verir kazanırız .. ilk çeyrek ortada maç savunması iyi olan kızılyıldız önde sadece

yalnız bişey ekleyim micov korkunç .. bari haciyeva oynasında savunma yapar biraz..

Kaybetmek sorun degil de, yabanci basketbolsever arkadaslar ile konustugumda hepsinin galatasaray maclarini izlemekten kacindigini gorunce uzuluyor insan.
Gercek anlamda Eurolig'in izlenebilirligini asagiya cekiyor bizim yaptigimiz maclar, ne kadar aci..

Maça dair yazılabilecek güzel bir şey olsun da yazayım diyorum ama o kadar berbat durumdayız ki zorla güzel bir detay çıkaramıyor insan.

Çok üzülerek söylüyorum geçen hafta kazandığımız Barcelona maçı da dahil olmak üzere bizim maçlarımızı izlemek çok keyifsiz. Hele böyle fark açılınca iyice eziyet oluyor.

Maça dair yazılabilecek güzel bir şey olsun da yazayım diyorum ama o kadar berbat durumdayız ki zorla güzel bir detay çıkaramıyor insan.

Gsstore'da gece 12'ye kadar indirim var, basketbol formalarımız da güzel. Şöyle görünürde bakıyorum, formalar mankenlerin üstünde de fena gözükmüyor. Gerşi kulüp de ticareti biliyor, nerede buluyorlarsa en ufağı 1.80'lik 12 tane adamı getirmişler lansmana. Biz tabii yeri gelecek potalarda, tribünlerde giyeceğiz bunları. Bizim üstümüzde bu ruhsuz mankenler kadar düz durmaz, illa kat yapar o formalar. Yine de almak lazım, ben renkleri beğendim.

Maçı izlemiyorum sadece skora baktım ki ilk yarıda 50 yiyerek geleneği bozmamışız bu sene dibi bir türlü göremiyoruz Atamanın açtığı çukur o kadar derin ki bir türlü ulaşamadık oraya ya da ne biliyim yarattığı enkazı bir türlü toplayamadı velhasıl kelam bu yönetimin hiçbir branşı başarıya taşıyabileceğini düşünmüyorum umarım yanılırım.

Macın skoru umrumda degil . İlk yarı oynadıgımız oyun tek kelime rezalet . Ne hırs, ne istek , ne mücadele . Bunun adı ögrenilmiş çaresizliktir . Kafada oynanmadan kaybedilen kaçıncı maç ? ben sayamadım.

Takım bu kadar aciz duruma düşecek kadar kalitesiz oyuncularla kurulu takım değil.Böyle rezilliklerin sebebi takımın başındakidir.Oyuncuların da bu adama saygı duymaması çok normaldir.

Sinan' ın karşısında maçın en kısa oyuncusu var, en kötü ihtimal potaya gidip kasti faul alacak ama önce durup sonrada potaya ilerliyor, saçma bir pastan sonra basket faul yiyoruz. Bu senenin özeti herhalde.

Oyuncuların oynama azmi 0 in altinda. Hoca maclara hic hazirlayamiyor takimi. Atamani seven birisi olarak terim gibi kendinden nefret etmeden gitmesi herkes icin en iyisi olacak. Hocanin bu haliyle takima lebronu alsak yine bir cacık olmaz. Bu saatten sonra en azindan benim takimdan hic bir beklentim yok. Sezon sonuna kadar koc olmasa bile bundan kotu olamayiz herhalde. Koskoca Galatasaray resmen averaj takımı oldu Euroleage de.