Eurocup'ta şampiyon olmak o kadar basit olsaydı her yıl Türk takımları olurdu. Eurocup'ın seviye olarak çok altında olan Fiba Şampiyonlar liginde ki Türk takımlarının halide ortada zaten. Format olarak deplasmanda kazanmak gereken bir kupa değil zaten. Bu kazanılan başarıları küçültmeye çalışmaktan başka bir şey olmuyor. 2002'de Dünya 3.sü olan Milli takım için kimle oynadık söylemlerinden farksız. Türkiye Erkek Basketbol tarihinde kazanılmış en önemli kupa Eurocup, Euroleague kazanılana kadar bu böyle olmaya devam edecek.
Genel itibariyle çok başarısız bir sezon geçirdik, sezon sonuda hocayla yolların ayrılmasından yanayım, sonuç olarak en iyi zamanlarınızı yaşadığınız insanlarla da yollarınız ayrılır, sporda da böyle, ama şunu söyleyim bu yönetim varken eminim ki Ergin hoca keşke kalsaydı diyeceğiz.
2014-2015 sezonu benim için yönetimin başarısızlığıdır, takımın önemli oyuncuları parasını alamadığı için gittiyse ben suçu hocaya bulmam. Ergin Ataman'ın giden oyuncuları suçlamasıda klasik Türk mantığı, bizi sattı, yarı yolda bıraktı vs. Bunu geçen yıl kadın takımından giden Loyd için burada da çoğu kişi yaptı.
Bu sezon özelinde başarısız olduğumuz bir gerçeklik zaten, ama bana göre rezil olunan bir durum yok. Maç özelinde bakıp rezil olduk demek ne derece mantıklı? Bu mantıkla Oly, Barça, Maccabi vs maçlarda da durum neydi.
İddialı konuşmakla sonu nereye vardı ? takıma transfer ettirdiği oyuncuların ve kendi koç luk kapasitesine göre konuşmalı,hülyalara dalıp takımın uyumunu gözetmeden ezbere transfer yap sonra beklentileri zirveye çıkaracak şekilde haddinden çok fazla iddialı konuş olmuyor işte ayağıını yorgana göre uzatacak ve haddini bilecek,kendini destekleyen kişileri kullanarak haklı istifasını isteyenlere takındığı tavır söylediği sözler bile yıllarca Galatasaray'ı haketmeyecek seviyenin altına düşürdü kendisini,hangi rezaletlerden bahsedelim daha ? hepimizin istifalarıını istediğimiz bu rezil yönetimi eleştirdik ve istifalarını istiyoruz diye bay Ataman'a göre Galatasaray'lı olmamakla ve çapulcu olmakla itham edildik buna ne diyeceksiniz ? olay sadece başarısız olmak değil çok daha ötesi ihanetler zinciri Aykut kardeşim.