Euroleague 3. Hafta | Galatasaray Odeabank: 63 - Sparta&K MR Vidnoje: 50

Takım ne oynadigi cok iyi biliyor . Özellikle savunmada cok sert duruyoruz . Rakip ilk period olmasina ragmen cok top kaybı yapti . Son iki haftadir vanessa ble'nin de ribaunt lara katkı vermesi sevindirici. Sancho littyle da gelince cok tehlikeli bi takım olacagiz . Skor 20-7 ondeyiz.

Nedense geldiginden beri esraya bi türlü ısınamadım . Fenerbahce'de neredeyse gecen sene hic süre almamiş bi esra'nın bu sene bizim takımda olmasını pek sindiremiyorum . Keşke ayşe cora süre alsa yada şaziye'yi takımda tutabilseydik . Esra'dan 10 kat iyidir .

36-11 İlk yarı sonucu, Şaziye ve Euroleague için bir gurard hiç fena olmazdı.

Spartak bizim ayarımızda bir takım değil.

Grupta bizim ayarımızda bir takım yok gibi duruyor Usk Prag'ı da yenersek lideriz büyük ihtimalle.

Esra içinse geçmiş yıllarda bizde iyiydi.Geçen yıl Fenerbahçe'de de aldığı sürelere göre verimliliği çok iyi Birsel'in kötü olduğu lig maçlarında önemli sorumluluk almıştı.şut yüzdesi daima iyi olan bir oyuncu bence faydalı olacaktır.

Şu esra yol yakınken gönderilmeli . Ne top sürebiliyor , ne asist , ne şut kocaman bir sıfır . Ümit milli takımımızın da guardı olan ayşe cora süre alsa en azindan genç bir oyuncu kazanmış oluruz. Böyle zayıf bi rakibe karşı bile sacma sapan işler yapiyor .

İlk yarı 11 sayı bulabilen Spartak, 3. çeyrekte 21 sayı attı.

49-36 oldu ve mola aldık. Kalan süre 8.26..

53-36 yaptık ve Spartak molası geldi. Süre 6.19..

25-30 sayılık fark 10 larda bitti. Savunmada eyvallah da hücumda tıkanmalar yaşıyoruz. Yoksa şu maç sonu çok daha inanılmaz bir skor ortaya çıkabilirdi. Kızlarımıza tebrikler ! Her kulvarda namağlup devam !

Tebrikler kızlar. Zellous 14 sayi 6 ribaund 5 asist, Alba 17 sayı 4 ribaund, Işıl 6 sayi 7 ribaund 5 asist, Bone 8 sayı 9 ribaund ile oymadi...

Avenida maçı 3. çeyrek skoru 71-34.
Spartak maçı devre skoru 36-11.
Rakiplerin neredeyse dağılma noktasına geldiğinin,bizim de hala yapısal sorunlarımızın olduğunun farkındayım.Yine de isimlere ve geçmişe değer veriyorken üstteki skorlar zihin açıyor,gurur okşuyor.Ekrem Memnun doğrularıyla yegane mimar.
Takıma henüz merhaba diyemedim,umarım Cumartesi.

Bu takım su ana kadar gösterdiği performans ile ayakta alkışlanmayı hakediyor...müthiş efektif bir takımımız var sanchonun dönüşü ile muazzam bir takım olacağız tek eksiğimiz ışılı yedekleyecek avrupalı guard bence..Ekrem memnuna çok güveniyorum çok karakterli bir takım yarattı bu sene hepimizin arzuladığı şampiyonluk çok yakın bence bu takıma destek lazım taraftar iş başına!!!!

Söyleyecek çok bir şey yok aslında; iyi takım,muhteşem galibiyet. Nazar değmesin. Bu takım bu sene desteği fazlasıyla hak ediyor.. Artı olarak hala Işıl'a sallayacak olanda lütfen çıkıp ben iyi bir basketbol seyirciyim demesin, öyle olduğunu falan sanmasın derim. ;) Namağlup devam etmek ümidi ile,hem bütün oyuncuların mücadele hırsına hem de Ekrem hoca faktörüne dayanarak bu sene umudum çok fazla.. Haydi kılar gelsin artık şu özlenen kupa!