Takım bugün Eurocup'ta oynasa yine alır, yine aynı tablo olur. Diyorsun ya milli takım koçu olurdu diye, Ekrem Memnun 10 yıl kadın basketboluna ara vermese, bugün kadın basketbol takımı geldiği noktadan çok daha üstte olur emin ol. Ceyhun Yıldızoğlu'na 3 katı bütçe verip de, Ekrem Hoca'ya bu bütçe veriliyorsa. Burada kıyası yapamazsın.Şube idari açıdan başarısızdır. Evet. Eğer başarılı olsalardı Lindsay Whalen kaçmazdı. Bunun sorumlusu maaşları ödeyenler midir? Evet.
Bir sezon önce kadın basketbol takımı final eight oynadığında ismi lazım değil 3 tane yabancı getirdiler, ne iş yaptıklarını gören bilen yok. Ekrem Hoca madem bütçe yüksek değil, Şaziye'yi tutun diyor, ona da teklif edilen ücretin, daha düşük bir miktarıyla anlaşılmaya çalışılıyor.
Ceyhun Yıldızoğlu milli takımda ne kadar iyiyse, Galatasaray Basketbol Takımını çalıştırırken de tam tersiydi.
Ben gayet realist bakıyorum olaya, ilk senede olmayacağı, forumlarda sayfa sayfa yazılırken, ikinci sene daha büyük bir bütçe vermek bile bile lades olmaktır. Ondan bir sene sonra gelen Ekrem Memnun'a ise bütçenin yarısını verip, başarı beklemek, hayaldir. Buna rağmen işi final serisi son maçına kadar taşıdık. Ancak, hakem yönetimlerine ses çıkarmayanlar olunca, yine tahmin ettiğimiz senaryo oldu.
Gelelim o teyzeler dediğiniz insanlara, aynı yönetimler daha geçen hafta Banvit maçında yapıldı. O zaman da bu teyzeler(!) mi vardı da kimse ses çıkartamadı? Kusura bakmayın, ben popülizm taraftarı değilim. Sadece Sneijder'i , Drogba'yı almakla Şampiyonlar Ligi'ni alamazsın. Bu da bir gerçek, eğer alsaydın şimdi elinde kalem kağıt, gruptan nasıl çıkarızın hesabını yapmazdın.