Euroleague 3.Hafta | Maccabi 98-92 Galatasaray

Kızılyıldız maçının ilk periyotunda doğru beşi bulmuştuk ve sonuç vermişti de..Yapılması gereken bu beşi sadece dinlendirecek hamleler yapılmasıydı. Maalesef hoca rotasyonu yanlış yorumladığı için her şey birbirine karıştı. Son periyot yine doğruyu buldu ama oyuncuların yorgunluktan son dakikalarda pili tükendi ve kaybettik.

Şimdi Maccabi maçında iyi başladığımızı düşünsek aynı senaryonun tekrar etmeyeceğini bilemiyoruz. Hoca belki ders almıştır da diyemiyoruz Kötü başladığımızı düşünürsek hocanın rotasyonun dibine vurup her şeyin daha da karıştıracağını veya rotasyona çok girmeden devam edeceğinin garantisi de yok. .Maccabi'nin de gününde olmayıp bizden çok saçmalama ihtimali de var. Neyin ne olacağının tahmin edilmesi biraz zor ve değişik bir maç olabilir.

Şu anki durumun 0-2 olması sebebiyle maç çok bıçak sırtı gözüküyor ama ne yaparsak yapalım, kadroyu ne kadar rafine kullanırsak kullanalım ilk iki maçını kaybeden Maccabi'yi Tel Aviv'de yenmek oldukça zor. Sezon başında da bu maçın yanına eksi işareti koyulduğuna eminim. Bence Russ Smith'e son bir şans verilmeli 30+ dakika oynatılmalı bu maçta. Oyuncuyu kazandık kazandık. Kazanamazsak da Russ defterini kapatmak lazım.

Balıkesir maçında bile tek hatasında kenara aldığın ve daha 10 dakika üzeri şans vermediğin oyuncuya bıçak sırtı dediğin Maccabi maçında 30+ süre vererek olmayan organizasyonu ve onca formsuz oyuncuyu yönetmesini beklemek bence çok çok çok anormal. Russ yetersiz, overrated filan olabilir. Deon kısmen yetersiz, Diebler gereksiz, Schilb lüks kaçabilir ama burada esas olan Ergin Hoca nın durumu. Ben bu maç Russ tan veya Tyus tan değil Ergin Hoca dan bir şeyler bekliyorum.

Sene başında bu takımın koşacağını biliyorduk. Ama savunma kaynaklı sorunlarımız ve uyum problemimiz bunu görmemizi engelledi. Haliyle Smith'i yere serdik.Akşamki maçtanda ümidim yok, fakat Maccabiyi kötü şut tercihlerine zorlayıp ribauntlarıda alabilirsek Smith ve Dentmon ile birlikte maçıda kazanmayı çok isterim.

Bize ne kadar ters gelecek özellik varsa hepsine sahipler;

Hızlı oyun
Skorer 5
Yüksek 3'lük yüzdesi.
Macabi bu dönemde istese istese yenmek için bizi isterdi.

Ergin Ataman bi gusül alsın 2 rekat şükür namazı kılsın öyle cıksın maça

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 sayı civarında fark yiyeceğimizi düşünüyorum malesef. Hoca fark biraz açılınca triplere girip, maçı bırakacak, maç sonunda suçu hangi oyuncuya atsam diye düşünmeye başlayacaktır zaten

Bize ne kadar ters gelecek özellik varsa hepsine sahipler;

Hızlı oyun
Skorer 5
Yüksek 3'lük yüzdesi.
Macabi bu dönemde istese istese yenmek için bizi isterdi.

Ergin Ataman bi gusül alsın 2 rekat şükür namazı kılsın öyle cıksın maça

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Delici oyuncular, güçlü 3 numara, atletik 4 numara gibi etkenleri de etkileyebiliriz.
Düşününce herşey bize ters geliyo gerçi, şunu iyi savunuyoruz diyebileceğim tek nokta yok

Ergin Atamanın ağzından maç sonu kimi suçlasam diye düşünürken Jawaiden istediğimiz verimi alamadık diye bir söz çıkması muhtemel maç...

Hiçbir şekilde şansımızın tutmadığı bir takım zaten, ayrıca sahalarında çok iyi ortam oluşturuyorlar. Ergin Ataman'ın takımı daha ülke içinde kıytırık 2-3 bin kişilik deplasmanlarda pusup kalıyor. Buradan çıkmamız imkansız. Micov'u kazanalım, Deon Thompson'u kazanalım diye avunuruz. Koç'un maç için çok kastığına, maça tam konsantre bir şekilde hazırlandığına hiç inanmıyorum zaten. Maç içinde yapabileceği en büyük şey oyunculara trip atmak olur gibi duruyor bakalım.

Hiçbir şekilde şansımızın tutmadığı bir takım zaten, ayrıca sahalarında çok iyi ortam oluşturuyorlar. Ergin Ataman'ın takımı daha ülke içinde kıytırık 2-3 bin kişilik deplasmanlarda pusup kalıyor. Buradan çıkmamız imkansız. Micov'u kazanalım, Deon Thompson'u kazanalım diye avunuruz. Koç'un maç için çok kastığına, maça tam konsantre bir şekilde hazırlandığına hiç inanmıyorum zaten. Maç içinde yapabileceği en büyük şey oyunculara trip atmak olur gibi duruyor bakalım.

evet zor deplasman ama bir pana deplasmanı kadar çıkılmaz bir yer değil

Takımın kazanırsa burdaki herkesi mahçup edeceği maçtır.

Takım kazanırsa buradaki herkesi veya bizleri neden mahcup etsin ? aksine takım kazanırsa bizde moralleniriz desteğimiz dahada artar,bu forumda yazılan eleştirilere sizin kafanız basmıyor anlaşılan foruma ilk kez gelip okuyan kişi bizlerin takım sahaya çıktığında yenilsin istediğimizi sanar.

Herkes agiz birligi yapmış gibi henüz parkeye cikmadan 20-30 fark söylemleri havalarda uçuşuyor . Umarım ters totem yaptiginiz icin böyle yazıyorsunuzdur . Mottosu son topa kadar olan bir takım henüz ücüncü eurolig macına cıkmadan taraftarı böyle düşünüyorsa yandı gülüm keten helva .

Takım kazanırsa buradaki herkesi veya bizleri neden mahcup etsin ? aksine takım kazanırsa bizde moralleniriz desteğimiz dahada artar,bu forumda yazılan eleştirilere sizin kafanız basmıyor anlaşılan foruma ilk kez gelip okuyan kişi bizlerin takım sahaya çıktığında yenilsin istediğimizi sanar.

1.si kafan basmıyor tarzı bir söylem hiç hoş değil. Bugüne kadar kimseye saygısız bir yorum yapmadım yapılmasıda hoş olmuyor.

2.si mahçup etmek demek senin yenilsin istedigin anlamına gelmez. Eleştirilere ve 20 30 yeriz demenizi mahçup duruma düşürür. Burda sizi aşşağılayan bir durum yoktur.

3.sü Galatasaray taraftarı olmak demek her platformda ve spor dalında sadece galibet ve başarı odaklı değil arma uğruna elde olan takımı ve o kutsal formayı giyen sporcuları desteklemek demektir. Eğer sonuca odaklı taraftarsanız bu benim değil sizin bazı şeyleri özümseyemediğinizi gösterir.

4.sü Eleştiriler herzaman olmalıdır ancak yapıcı bir şekilde ve seviyeli. Argo veye kaba tabirler kullanarak, 30 yeriz diyerek, sonuncu oluruz diyerek değil; bu takımı nasıl geliştiririz bunu önererek yapılmalıdır. Takımıda koçuda beğenmeyebilirsin. Ancak elinde bir çözümle gelmezsen senin eleştiri dediğin şey benim gözümde sadece eyyamcılıktır.

Forum ahalisinden gereksiz tartışma için özür diler, Herkese iyi akşamlar dilerim.

1.si kafan basmıyor tarzı bir söylem hiç hoş değil. Bugüne kadar kimseye saygısız bir yorum yapmadım yapılmasıda hoş olmuyor.

2.si mahçup etmek demek senin yenilsin istedigin anlamına gelmez. Eleştirilere ve 20 30 yeriz demenizi mahçup duruma düşürür. Burda sizi aşşağılayan bir durum yoktur.

3.sü Galatasaray taraftarı olmak demek her platformda ve spor dalında sadece galibet ve başarı odaklı değil arma uğruna elde olan takımı ve o kutsal formayı giyen sporcuları desteklemek demektir. Eğer sonuca odaklı taraftarsanız bu benim değil sizin bazı şeyleri özümseyemediğinizi gösterir.

4.sü Eleştiriler herzaman olmalıdır ancak yapıcı bir şekilde ve seviyeli. Argo veye kaba tabirler kullanarak, 30 yeriz diyerek, sonuncu oluruz diyerek değil; bu takımı nasıl geliştiririz bunu önererek yapılmalıdır. Takımıda koçuda beğenmeyebilirsin. Ancak elinde bir çözümle gelmezsen senin eleştiri dediğin şey benim gözümde sadece eyyamcılıktır.

Forum ahalisinden gereksiz tartışma için özür diler, Herkese iyi akşamlar dilerim.

Ben şu kadar fark olur demedim ama olur diyenlerede bir şey diyemiyorum çünkü taraftara bu kadar karamsar tabloyu gösteren taraftarın kendisi değil,kendini destekleyen tatraftara eleştiriyorlar diye sırtını dönüp hesabında engelleyen,çalıştırdığı takımı hatalar zinciri ile iddiamızdan koparmak üzere olan Ergin Ataman'dır.

Eyyamcılık olayınıda sanırım yanlış biliyorsun,onu öğrende gel.

Ben şu kadar fark olur demedim ama olur diyenlerede bir şey diyemiyorum çünkü taraftara bu kadar karamsar tabloyu gösteren taraftarın kendisi değil,kendini destekleyen tatraftara eleştiriyorlar diye sırtını dönüp hesabında engelleyen,çalıştırdığı takımı hatalar zinciri ile iddiamızdan koparmak üzere olan Ergin Ataman'dır.

Eyyamcılık olayınıda sanırım yanlış biliyorsun,onu öğrende gel.

Sayın kuş bey iyi geceler.