Euroleague 4. Hafta | USK Prague - Galatasaray Odeabank

Zelous'a cok bagımlı oynuyoruz . Alba hanım bu macda da sorumluluk almayacaksa ne zaman alacak . Fenerbahce'de Angel-pondexter ikilisi fark yaratiyor . Bizde Zelous ok Alba ??

İzlerken bile tahammül edemiyoruz . Ekrem hoca hala alba'ya nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün degil . Bugun bir hastalıgı yada sakatlıgı oldugunu düsünüyorum. Yoksa bu kadar berbat oynayacak bir oyuncu degil Alba.

Işıl'ı yedekleyecek guard olmadigi sürece ışıl'ın verecegi katkı bu . Bugun de gayet yeterli oynuyor . Bu arada zelous'un takımı baltaladıgı falan yok . Zelous dısında insiyatif alacak oyuncu olmadigi icin daha cok şut tercihi yapıyor dogal olarak . Bahar caglar savunmada döktürüyor (!)

Gönül seri devam etsin isterdi ama kısmet değilmiş. Bu takım eninde sonunda yenilecekti zaten. Canınız sağolsun dişi aslanlar.

Maçı 67-63 kaybediyoruz.Bir takım defolarımız ortaya döküldü böylece.Hocanın bunlar üzerine yoğunlaşacağını ve bu hatalarımızı minimize etmeye çalışacağını düşünüyorum.Hücum repertuarını genişletmek lazım, bize iyi savunma yapıldığında hücumumuzun bu kadar sekteye uğraması hoş bir durum değil.Çare Sancho olacak sanırım bu konuda.Zellous konusunda ise, hücumda sorumluluk almayı seven bir oyuncu , geldiği takım Mersin'de çok fazla top kullanmasının da etkisiyle bir uyum süreci geçiriyor hücum kısmında.Daha doğru tercihleri kullanmalı,kullandırılmalı.Handikaplarımızdan birisi de guard kısmını Işıl-Esra ikilisinin omzuna yüklemekti.Bugün baş ağrıttı bu durum.Işıl'ın yorgunluğu takımı durağan hale getirdi.Bu konunun çözümü ise Avrupalı guard transferinden geçiyor.Hem Işıl'ın fiziki açıdan sağlığı,hem sistemin mükemmeliğine ulaşmak ve Avrupa'da hedefleri bir tık öteye koymak için bu hamlenin gerekli olduğunu düşünüyorum.Takımın bu mağlubiyet için canı sağolsun.Benimki bir kaç ufak eleştiri,umarım forumda sert ifadeler görmeyiz,görmemeliyiz.

Canı sağolsun kızların.. Bir çoğunuzun bahsettiği gibi guard oyuncusu şart, Işıl ligde de çok süre aldığı için yoruluyor, Sancho'yu bekliyoruz ama umarım döndüğünde beklediğimiz katkıyı yapar..

Işıl'a yardımcı olacak yükünü azaltacak kaliteli bir transfer şart, kaptan çok uzun süreler alıyor. Maça gelince üç sayı ile kaybettiğimiz bir maç, ben kızlara ve Ekrem hocaya güveniyorum.

Canı sağolsun kızların.. Bir çoğunuzun bahsettiği gibi guard oyuncusu şart, Işıl ligde de çok süre aldığı için yoruluyor, Sancho'yu bekliyoruz ama umarım döndüğünde beklediğimiz katkıyı yapar..

Nasıl Bone gibi bir yeteneği bulup çıkardılar, bir tane de sağlam bir guard bulsunlar. Ekrem Hocam oyunculardan verim almayı biliyor yeter ki biri olsun bence.

İzleyemedim fakat 3.periyot darbe vurmuş baya.

Hayırlı mağlubiyet tanımından bir mağlubiyet.Gereken dersler çıkarılıp, Sancho ile devam ederiz yolumuza

Herkes Işıl'dan bahsediyor ama bence Işıl elinden gelen mücadeleyi yapıyor bir şey diyemem asla. Ancak Bahar Çağlar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Galatasaray'a geldiği günden bu yana neredeyse takımın en eski oyuncularından birisi oldu ama oyunu gelişeceğine her geçen gün geriye gidiyor.