Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

Uzun lafın kısası yönetim basketbola ağırlık verip, kalibremize uygun bir sponsor bulmadığı sürece bize basketbol izlemek haram. Oda ne zamana gerçekleşir Allah kerim. Bakınız Efes, FB Ülker, D. Doğuş hepsi profesyonelce yönetiliyor ve eninde sonunda final four yapıyorlar. Bizim için ise aynı şey geçerli değil. Keşke Efes, veya Telekom ile birleşebilseydik Ünal Aysal zamanında.

Şu maçtan sonra neden bu kadar sinirlenildiğini pek anlamadım açıkçası :) Deplasman maçında hala galibiyet bekleyen var mı gerçekten? Sezon Fb maçında bitti. Sinirleniyorsanız falan maçları izlemeyin bence kendi iyiliğiniz için. Üzücü olsa da olan bu. Yapacak bir şey yok.

Rakip takım iyi olsun kötü olsun farketmiyor.Takım en az 87 sayı yiyor (pardon kızılyıldız 85 atmış hakkımızı yemeyelim).
Bunun tek açıklaması var RUHSUZLUK!

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyasilerin belirli kesime hitap edip kandırdığı gibi Ataman'da aklı sıra kendisini övenlere hitap ediyor maçlardan sonra yaptığı saçma açıklamalarıyla,halbuki bu sezon çok önemliydi hem biz taraftarlar,şube hemde kendisi için kıymetini bilmediği gibi kalp kırıcı ve sinirlendirici İnsanları aptal yerine koyan söylemleriyle gittikçe nefretimizi kazanmaya başladı,yönetim zaten ellerine koz geçmişken pusuda beklemeye devam ediyor zira arma sevdalısı ve basketboldan anlayan başkan ve yönetici olsaydı şimdiye kadar çoktan tekmeyi vurmalıydı el ele batırmaya devam ediyorlar takımı ve şubeyi.

Bu sezonun havlu atma maçıydı ve hoca bunu başardı...

Başkan ve bütün Yönetim Kurulunu bir kenara koyuyorum belli ki basketbolu sallayan yok ancak Can Topsakal ismindeki şahıs takımın bu mevcut durumundan hiç mi rahatsız olmuyor anlamakta güçlük çekiyorum...

Arkadaşlar şubede bir sıkıntı mı var nedir anlamıyorum tamam Ataman formsuz tembel herşeye tamam da profesyonel bir takım bunca zaman bu kadar isteksiz mücadeleden kaçarak oynar mı allahaşkına?

Bugün gelen 1 ay transfer yasağı haberinden sonra işin içinde farklı şeyler olduğunu düşünmeye başladım, Ataman dahil tüm ekibe acaba sezon başından bu yana ödeme yapıldı mı paralar yatıyor mu bunları düşünmeye başladım çünkü bu kadar ruhsuz oynanmaz bunun teknik taktik molayla alakası yok ! Gerçekten ne olduğunu araştıracak öğrenecek muhabir lazım yakında kokusu çıkar..

14 hazırlık maçı, 7 Eurolig ve 6 Bsl maçı yani 3 ayda toplam 27 maç yapmışız. Takımın ne oynadığı, ne yapmaya çalıştığı, ne için oynadığı belli değil. Oyuncular kendi rollerini bile bilmiyor.Maçlar geçtim antreman da bile ne çalıştıkları belli değil. Birebir her pozisyonda oyuncuların tamamı rakibe geçiliyor sürekli adam adama oynuyoruz. Alan savunması denemesi bile yapamıyoruz. Takımdaki herkes o kadar çaresiziz ki sadece rakipleri izliyorlar sahada oyuncular kenarda da koç...

Yeni takım diyoruz eyvallah da bu kadro 3 yıl yan yana oynasa yine de takım olamaz..

Birde Hoca her maç sonrası daha şu kadar maçımız var sezon uzun diyordu. Eurolig bugün bitse sanırım herkes bir off çekecek zulüm bitti diye.

farkı tam azaltacagımız sırada shilb topu emire atıyor, emir bakmıyor.. bu seviyelerde böyle şeyler olursa puan tablosuna şaşırmamak lazım.

Galatasarayın kurtuluşunu açıklıyorum. Her zaman olduğu gibi Basketbolculara para ödenmiyor oyuncularda tek tek kaçıyor böylelikle bu ruhsuz ve özellikle de SEVİMSİZ bu takım dağılıp gidiyor

Takımda üç tane pivotun var birisinin boyu 2,20 ama bu 3 ü toplam 10 sayı atıyorsa hoca biraz sen düşün takımın halini. Yazık gerçekten çok yazık.

9 Milyon Euro bütçe mevcut, lakin bunun bu sezon Odeabanktan gelen kısmı 4-4,5 milyon Euro artı Nesine'den 450 bin Usd yanı yarısı sponsorlardan geliyor; orada da ödeme sıkıntıları oluşunca paranın ödenmemesi oyunculara çok doğal ama bunu mazeret gösterip sanki oyuncular asgari ücretle geçiniyor eve ekmek götüremiyorlar mantığı ile sahaya çıkıyorlar gibi gösterip durumu buna bağlamakta sadece avuntu olup gerçeklerin üstünü geçici örter.

Tamamen toplama takım yapmanın sonucunu yaşıyoruz gibi geliyor.Nerde eskiden popüler olmuş gözden düşmüş adam varsa doldurduk malesef.Bu adamlar oturmuş takımlarda oynayınca çok göze batmıyor hatta bayağı katkıda verebiliyorlar ama bu seneki takımın çoğu bu tip oyuncudan oluştuğundan tuhaf bir takım olduk.Eurocup kazanıldıktan sonra sanırım hoca'da biraz doyuma ulaştı ve takım kurarken biraz gevşek davranıldı.