Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

Uzak ara euroleague'in şu ana kadar ki en kötü koç performansı Ataman'a ait. Ne yazık ki yönetim namına bişey yok, normal bir organizasyonda şimdiye kadar görevden alınması gerekirdi. Hiç çalışmıyor hem de hiç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle ruhsuz bir takım daha gormedim.Nerden nereye 6 kişiyle feneri yenen savaşan takimdan,gram mücadele etmeyen takıma.
Adamlar rahat rahat kazandı.Kim bilir belki bu da hedef mac degildir.Koca soralım da ona göre umutlanalim maçtan bundan sonra.Galiba koç sadece en düşük bütçeli zalgirisle ipekcideki maçı söyler bize.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçla alakalı söylenecek hiçbir şey göremiyorum. Rezil bir oyun, mağlubiyeti kabullenmiş hatta ezberlemiş oyuncu grubu, arttırılmış bütçesiyle kendi seçtiği oyuncuları suçlayan egoist bir antrenör ve maalesef sonuç olarak bitik bir Galatasaray ...

Bu şartlarda devam etmek ızdırap oluyor ama Galatasaray'ın erkek basketbol şubesine sahip çıkacak bir yönetime sahip olmadığımız için yeni hezimetler yolda.

Ergin Ataman mode on
"Son çeyrekte tam ivmelenmişken hakem hataları ile oyundan düştük, elime zorla verilen oyuncular maçı sattı, bütçemiz yeterli değil, takımımıza maç boyu küfredildi, rakipte zaten kaç tane litvanya'lı var ki"
Ergin Ataman mode off

nasıl olsa dediklerinin doğru/yanlış olduğunu kim sorgulayacak.

Ben yonetimin yerinde olsam Ergin Atamani İstanbula ayak basmadan kovar sezon sonuna kadar takimin basina Cem hocayi getirir sezon sonuna kadarda en dogru kocu bulmak icin vakit harcardim.

Bütün maç kaşlarını çatarak eli belinde çaresizlik içinde maç izledi.Oyuncular da mental olarak bitmişler bu çok açık.Bu sene bitmez.

Bu kötü gidişatın yönetimin işine geldiğini düşünüyorum. Yönetimin bu durumu sonlandırmak adına kasıtlı olarak hiç bir şey yapmıyor takımı sahipsiz bırakıyor. Maalesef , yönetim külfet olduğunu düşündüğü basketbol şubesini küçültecek gibi gözüküyor , kadın takımına yaptıkları gibi...

Nerden başlayacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum....

Sayın Ataman, Zalgiris'den bu farkı yiyen bir takım yaratmak acaba Nasıl bir duygu? Maç sonunda Zalgiris'in yıllardır Eurolig de oynayan tecrübeli bir takım ve Litvanya'nın da basketbolda bir ekol olduğunu söylersen inan şaşırmayacağım!

Senin felsefen hata yapan adamı kenara alırım değil miydi? maç ortak olacakken üst üste 4 pozisyonu yiyen Micov'u üstelik Daye kenarda otururken niye alamadın gerçekten çok merak ediyorum

Kurduğun takımda yenilgiye isyan edecek haydi maçı bırakmayalım diyecek tek bir oyuncu yok.Maşallah kadroyu en sakin, rahat ve umursamaz oyunculardan oluşturmuşsun.

Zalgiris gibi takımdan bu kadar fark yiyen yarattığın F4 adayı takım (!) acaba bundan sonra hangi deplasmanı kazanacak.Hiç düşünüyor musun? Ben söyleyeyim hiçbirini...!

Hoca maçı hakeme bağlamış.Ama zalgris'e karşı 20 sayı geri düşmenin hakemlerden farklı sebepleri olmalı.Yani maçı jasikevicius hakem olarak yönetse bile bu takım zalgristen 20 sayı fark yiyemez yememeli.

by Eurohoops Team / info@eurohoops.net
Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman, alınan Zalgiris Kaunas mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.
Ergin Ataman şunları söyledi: “Bence ilk çeyrek ve ikinci yarıda ortada geçen bir maçtı. Ancak ikinci çeyrekte yeterince savaşmadık. Farkı yaratan da o çeyrek oldu. Son çeyrek geri dönmeye çalıştık ve elimize fırsat da geçti ancak hakemler saha avantajını Zalgiris lehine kullandı ve kritik anlarda garip düdükler çaldılar. Bu da maçı bizim adımıza bitirdi.”

Maça tam ortak olacakken tekrar ellerimizle vermemiz daha da büyük eziyet, işkence oluyor maalesef. Tüm samimiyetimle bir şey söylemek istiyorum, ben en çok kombinesi olan arkadaşlara üzülüyorum !!! Haftaya evimizdeki Daruşşafaka maçına gitmektende maalesef bugünkü oyunun kalite düşüklüğünü gördükten sonra vazgeçtim. Allah sonumuzu hayır etsin!!!

Sevgili adminler ve arkadaşlar çok fazla teknik detaylar üzerinde boğuluyorsunuz. Bu takımın ciddiyet sorunu var, ruh sorunu var, karakter sorunu var hatta biraz daha ileriye gideyim terbiye sorunu var. Lütfen bu takımda Emiride sayarsak 10 tane yabancı oyuncu var ama bütün takım Sinan'ın eline bakıyor. O ne yapacak diye her kes bekliyor. Hem savunmada hem hücumda herkes bekliyor seyrediyor. Bir ara 2. ve 3. periyodlarda sahada bir süper lig takımı bir lise takımı ile oynuyor gibi bir görüntü vardı. Kötü oynayabilirisin şutların girmez, karşı taraf uzaydan sokar falan filan ama kötü mücadele edemezsin. Burası Galatasaray. Kusura bakmayın ben 50 yıllık GS liyim bunu kabul edemem. Etmiyorumda yeter artık. Biraz ciddiyet istiyorum.

Ya ne hakemi hoca, bırak allah aşkına. 9.5 milyon usd lik takımın guardı Sinan'mı olur. Dalga geçer gibi top oynatıyosun. Kimin niye oyuna girdiği niye kenara geldiği belli değil. Pleis geldi takıma ya tamam herif yumuşak, reboun sezgisi kötü falan ama bu adamın kadife gibi bileği var. Yahu şuna bi set çiz bi pick den yukarı çıksun, şut atsın. Yahu bi çalış be adam. Yani bu kadar tembel olunmaz ki. Bir de utanmadan hakem demişsin. Arkadaş o pozisyondan sonra maç 5 dk kala 8 e geldi. Yahu al dentmon'ı oyuna, heriflerin faul hakkı dolmuş, al daye'i oyuna. Yahu motum'un 4 faulu var. Hala micov'dan 4 yapacak. Ya zaten sıkıntı sende değil seni bu kadar sorumsuzluk yapacak hale getirende. 9.5 milyon usd lik takımın guard'ı 2 den bozma sinan 4 numarasi 3 ten bozma micov.

Kasim ayi icinde biz hem lige hemde euroleague'e havlu atariz. Acilen gorevden alinmasi gerek. Uzun yillardir gordugum en kotu koc performansi. Yazik ettin be hocam, insanin oldum dedigi zaman esasinda en olmadigi andir. Sen bu sene icin hic calismamissin, hic izlemeden onu bunu dinleyip adam almissin. Olmadi hocam, gene bu seviyede gelistiremedin kendini. Zalgiruse yenilebiliriz dert degil, ama bu sekilde olmaz. Takimin ne guardi belli ne pivotu belli, ne forveti belli. Kimin ne yaptigi belli degil. Duzen yok, hirs yok.

Yahu Pangos'dan devre sonu yenen sayiya bak, sonrada aciklamana bak hoca.

Neyse sunu biliyorum ki bu yonetim su anda mutludur zaten. Allah korusun basarili olunsa ne bok yerdik seneye diye dusunmelerine gerek yok. Yani hocaya esas kızgınlığım bundan. Altın bir fırsattı bu hem bizim hem onun için. Berbat etti bıraktı. Şimdi seneye Topsakal'ın vizyonu ile 3 milyona bi takım kurulur ordan devam ederiz.

Maç içerisinde sinirliyim fakat maçtan sonra bir umutsuzluk mutsuzluk çöküyor.Hep savundum hocayı bekleyelim dedim.Oly maçı bu takımın ne yapması gerektiğini gösterdi.Takımda yaptı.Ondan önceki lig maçı bir şeyler yapıldı bir umut vardı.Ama bu maçın 20 sayıya çıkması kabul edilebilecek gibi değil.Takım sayı yedikçe içine kapanıyor.Reaksiyon veremiyor.Hoca gitse bile yerine gelecek yok.Zaten finans kuruluna sevkedildik.1 ay transfer yasağımız var.Bu saatten sonra hoca felan gelmez bu takıma.Cuma daçkayı yenmekte hayal.Daçka gizliden gizliye 2.sıraya çıktı.Onlar kötü başlayıp toparladılar.Biz kötü başladık bir ara toparladık diye kendimizi kandırdık.Olmayınca olmuyor.Hoca bırakır yakında sanırım.Ne hayallerle başladığımız ligde neler konuşuyoruz.Hedef şampiyonluk değildi belki ama kaybetse bile alkışlayacağımız bir takım hayal etmiştik.Seneye fener yancılarının kurduğu şampiyonlar ligine katılırız napalım.

by Eurohoops Team / info@eurohoops.net
Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman, alınan Zalgiris Kaunas mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.
Ergin Ataman şunları söyledi: “Bence ilk çeyrek ve ikinci yarıda ortada geçen bir maçtı. Ancak ikinci çeyrekte yeterince savaşmadık. Farkı yaratan da o çeyrek oldu. Son çeyrek geri dönmeye çalıştık ve elimize fırsat da geçti ancak hakemler saha avantajını Zalgiris lehine kullandı ve kritik anlarda garip düdükler çaldılar. Bu da maçı bizim adımıza bitirdi.”

Kerem bey o sitede yazılan Ataman'ın saçmalıklarını alıntılayacağınıza kendiniz somut bir şeyler yazsaydınız bari biz yazınca hakarette olmasa ceza veriyorlar.