Ya ne hakemi hoca, bırak allah aşkına. 9.5 milyon usd lik takımın guardı Sinan'mı olur. Dalga geçer gibi top oynatıyosun. Kimin niye oyuna girdiği niye kenara geldiği belli değil. Pleis geldi takıma ya tamam herif yumuşak, reboun sezgisi kötü falan ama bu adamın kadife gibi bileği var. Yahu şuna bi set çiz bi pick den yukarı çıksun, şut atsın. Yahu bi çalış be adam. Yani bu kadar tembel olunmaz ki. Bir de utanmadan hakem demişsin. Arkadaş o pozisyondan sonra maç 5 dk kala 8 e geldi. Yahu al dentmon'ı oyuna, heriflerin faul hakkı dolmuş, al daye'i oyuna. Yahu motum'un 4 faulu var. Hala micov'dan 4 yapacak. Ya zaten sıkıntı sende değil seni bu kadar sorumsuzluk yapacak hale getirende. 9.5 milyon usd lik takımın guard'ı 2 den bozma sinan 4 numarasi 3 ten bozma micov.
Kasim ayi icinde biz hem lige hemde euroleague'e havlu atariz. Acilen gorevden alinmasi gerek. Uzun yillardir gordugum en kotu koc performansi. Yazik ettin be hocam, insanin oldum dedigi zaman esasinda en olmadigi andir. Sen bu sene icin hic calismamissin, hic izlemeden onu bunu dinleyip adam almissin. Olmadi hocam, gene bu seviyede gelistiremedin kendini. Zalgiruse yenilebiliriz dert degil, ama bu sekilde olmaz. Takimin ne guardi belli ne pivotu belli, ne forveti belli. Kimin ne yaptigi belli degil. Duzen yok, hirs yok.
Yahu Pangos'dan devre sonu yenen sayiya bak, sonrada aciklamana bak hoca.
Neyse sunu biliyorum ki bu yonetim su anda mutludur zaten. Allah korusun basarili olunsa ne bok yerdik seneye diye dusunmelerine gerek yok. Yani hocaya esas kızgınlığım bundan. Altın bir fırsattı bu hem bizim hem onun için. Berbat etti bıraktı. Şimdi seneye Topsakal'ın vizyonu ile 3 milyona bi takım kurulur ordan devam ederiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi