Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Kadrolarımız son şeklini aldı. Genelin aksine Doncic'e kadrolarımda hiç yer vermezken, Larkin tüm kadrolarımda ki sabit isim oldu. Hemen hemen her takımımda bir süpriz isim denedim, bu sene genelde takımlar aynı olduğu için ufak farklılıklar belirleyecek üst sıraları. Tabii iş böyle olunca fazla kopmalarında olmayacağını düşünüyorum, çekişme had safhada olacak. Adettendir bir kadromuzu paylaşalım. Herkese bol şans :)
Gal Mekel
,Shane Larkin
Will Clyburn, Marko Guduric , Coty Clarke
, Krunoslav Simon
Adrien Moerman, James Augustine, Austin Daye ,Victor Claver
 
Fantastik takımlarım da var bu sene. Tabi lige almadım.

Kömürspor BSL, Kömürspor Yugolar, Kömürspor USA gibi. :)
 
Ben de takımlarımı son haline getirip beklemeye başladım. Riski azaltmak için farklı oyuncular kullandım ancak fiyat ve potansiyel açısından aşağıdaki isimleri mantıklı buluyorum. Hala kadro yapanlar varsa göz atabilirler.

Larkin, Mekel, Pappas, Krunoslav, Lojeski, Clyburn, Pescolo, Kurbanov, Sinan, Lima, Daye, Randolph, Augustine, Moerman, Parakhouski
 
young oynuyor sahada ısınıyor. ama ben yine de birch'den +15 kesin bekliyorum. 8 ribaundu kesin. young hazır değil.

hunter'ı bilemem ama dorsey'yi almak heyecan aramak olur.
 
İstatistik takımlarını son anda oluşturdum. 30 saniye kala bitti. Uzunlarda krediyi iyi hesap edemediğimden Vezenkov kaldı asist takımı için. Belki 1-2 asist yapar. :)
 
evde internet yoktu 3G ile son takımda değişiklikleri yaparken 38 krediye forvet alamadan süre bitti. 5. takım çöp oldu bu yüzden. Milaknis i alacaktım 30 saniyem daha olsaydı.
kadrom şu olacaktı;





[h=2]Shooting Guards and Small Forwards[/h]

  • Player 3
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -





[h=2]Power Forwards and Centers[/h]





 
Site cok sağlıklı değil, son dakikalarda değişiklik yapmamak gerekiyormuş, Bargnani'yi sattım bir takımımda 74 krediyi hesabıma eklemedi, 1 kişi eksik kaldı takım :) Bargnani eksi PIR alır umarım :)
 
Şahsen ben doncic i aldım kadroma ve çokta memnunum aldığım için. Onun sayesinde Llull'u alabildim çünkü. Yine olsa yine alırdım ki Llull 19 doncic 6 sayıda an itibari ile.
 
İstatistik takımı yapanlar var mı bilmiyorum ama Doncic'i ribaund takımına aldım ve 4 ribaund aldı. Guard için çok değerli.

Genele de 7.7 ile katkı yapıyor maçı kazanacaklarını düşünürsek. Ribaundu aldığında topu kullanmasa daha iyi olacaktı gerçi.
 
Doncic Llull Lojeski Birch vardı bu maçtan, hiçbiri kredi kaybettirmeyecek gibi görünüyor.
Erick Green ne kadar yanlış bir seçim olduğunu gösterdi, -5 sanırım an itibariyle.
 

Üst