Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Lojeski büyük hayal kırıklığı oldu benim adıma da. Spanoulis'in bu kadar sıcak olması belki onun sorumluluk almasını etkilemiş olabilir.
 
Doellman'la birlikte bu hafta takımıma kattığım isimlerden Printezis 19.8, Lojeski ise 15.4 ile başladı. Bu takımım genelde 1540. sırada.

Genelde 44. sırada olan takımımda bu maçtan oyuncu yoktu.
 
Bazı oyuncular için inat eden insanlardan biri de benim. Melli'yi almama konusunda inat ettim ve zararlı çıktım.

Bu arada en iyi takımlarımda Doncic vardı. 8.8 benim için de yeterli ama yollarımı ayırıyorum artık.
 
Benim en iyi takımımda Doncic yerine Ponkrashov var iki haftadır, Doncic de bazı takımlarımda var, aralarında verimlilik açısından pek fark olmadı ama en azından Ponkrashov takımında önemli süre alan oyunculardan biri, takımın en iyi pasörü, şutlarını da sokmaya başladığı bir hafta ilginç PIR lar getirebilir,

En iyi takımımda olmasa da iyi durumdaki takımlarımdan birinde son anlarda Parakhouski / Zirbes değişikliği yaparak aptalca bir harekete imza atmış bulunuyorum x-x

Bu arada bu hafta Zizis'ten iyi bir performans bekliyordum ve yanıltmadı beni..
 
Hocam merhaba. Bende tolgayla aynı görüşteyim ama Melliyi almak istiyorsan ve kadrom farklı olsun diyorsan bu hafta Rudd ve anderson kumarını oynayıp farklı bir strateji geliştirebilirsin.

Takımından Birch clyburn ve colomu çıkarsan Melli lojeski doncic 3 lüsünü alabilirsin. Burda en önemli nokta Clyburn. Tamamen Melliyi alabilmek için çıkmış olacaksın ama yerine aldığın lojeski bence bu hafta daha fazla pır getirecek. Anderson ve Rudd içinde ellerini açıp dua ediceksin :D Hatta ben doncic i almak istemiyorum bu hafta kredi kazanmasamda olur kimsenin tercih etmediği ama pır getirebilcek bir guard alıyım dersen Wilbekin'i de alabilirsin. Kredin yeter. Bu hafta rudd ve anderson iyi pır yaparsa (hiçte imkansız değil) farklı bir kadron ve iyi bir puanın olabilir.

Kahin gibi yorum yazmışım ha :D keşke kendi takımlarımdada böyle değişiklikler yapsaydım :D
 
Çok değil 2 hafta sonra Doncic - Heurtel takasını yaparız.
Fantasy'den bağımsız Macvan'ı izledikçe ah vah çekiyorum. Deon yerine hatta Pleiss yerine olsaydı.
 
İlk hafta o kadar kötü geçti ki Victor Rudd, Kostas Sloukas gibi adamlardan -7 gelince ikisinden de çıkmayı tercih ettim. Victor Rudd sağolsun bugün ağzımın payını yerdi, yarın da Sloukas şov yapar artık :)

Umarım bu hafta biraz daha iyi olur.
 
Clyburn hariç fena değil gibi bu hafta,Clyburn un çoğu takımda olduğunu düşünüyorum çok fazla geri düşmeyiz ortalamadan ama Clyburn den sürpriz bir şekilde çıkan varsa güzel avantaj yakalar.Bir diğer güzel nokta en çok alınanlar listesinde olan Hickman ve Birch in yüksek almaması,Yarın için ise sayılı kişide olan Jankunas ı bekliyorum sabırsızlıkla yaparsam burdan güzel bir çıkış yaparım bu hafta
 

Üst