• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02
herkesin coştuğu bir haftada yine 140larda kaldım. zor olacak ama toparlayacağım bu kadroyu. dominant oyuncu sayısını artırabilmem lazım. her hafta takımda tutulabilecek oyuncuların sayısı artması lazım artık yani. o oyuncularda bende az nasıl yapacağım bilmiyorum.

teo
sloukas

causuer
datome
langford
singleton

printezis
dorsey
d.brown
j.holmes

yarın için tavsiyelerinize açığım
sloukas-d.brown-j.holmes OUT
sloukas-heurtel
uzunlardan biri- bourisis(gist sakatlandı)
diğerine kaç kredi kaldığına göre bakılabilir

Edit: holmes tutulabilir aslında, beklentinin ne olduğuna göre, teo-larkin denenebilir, larkin ciddi formda, 35dk süre alıyor, takım kararlarının tamamını veriyor.

Larkin wanamaker .. arada güzel şeyler de oluyormuş demek ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hafta Larkin+Parakhouski yakalayanlar epey şanslı. İkisinden toplam 70 puan geliyor.Haftanın süprizi Bjelica oldu benim için şu ana kadar 24,2 puan getirdi. Bir de Tyler Honeycutt satan çok olmuş bu hafta. O da satanları üzmüştür. Ondan da Bjelica gibi 24,2 puan geldi. Thomas Heurtel'i de unutmamak lazım. 28,6 puan.Çok formda. Bu hafta kısacası puanlar yüksek olacak gibi.

1-2 takımımda fark yaratacak oyuncu bulmam gerektiği için düşündüğüm bir isimdi Bjelica ama o kadar dengesizki, aldığım takımdan da çıkardım son dakikada .

jonathan holmes yanıltmadı beni

tebrikler..

bu hafta guardlar çok iyiydi
Printezis hariç pivotlada iyiydi bence genel olarak, en azından benim aldıklarım, Randolp ve Vesely den 8 takımıma almıştım, Ayon, Jankunas, Donston da bolca vardı.

Rice ve Lojeski'den çıkıyorum.Bir daha da yüzlerine bakmam.Rice Heurtel-De Colo Langford Clyburn Lojeski-Moerman Vesely Bourousis Dorsey olan kadroma Rice-Teodosic, Lojeski-Sanders değişikliklerini yaptım.Son değişikliğe karar veremiyorum.Holmes'in kesin olarak kredi kazandıracağını düşünerek Bourousis-Holmes değişikliği aklımda var.

Honeycutt yerine De Colo'yu almak için Melli'den çıkıp Holmes'i almak zorunda kaldım. Çok mantıklı da gelmedi ama artık De Colo olsun hırsı işte.
Sanders ve Singleton şu dönemde ilaç gibi geldi. Hem kredi hem de PIR kazandırdılar.
Uzunlarda da Dorsey'i çıkabildiğim takımlardan çıktım. Atletik uzunları olan takımlar karşısında zorlanıyor. Bu hafta kredi kaybetmez ama PIR noktasında sıkıntıları olabilir.

jonathan holmes yanıltmadı beni
Bu haftadaki maçlarda fark yaratmak amaciyla alınabilir mi acaba ? Çok emin olamadım. Barça ile 2 aylık sözleşme imzalamış. Bu sürede kendini göstermek için istatistiklere oynayabilir. Olimpiakos maçında takımın en iyisiydi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu haftadaki maçlarda fark yaratmak amaciyla alınabilir mi acaba ? Çok emin olamadım. Barça ile 2 aylık sözleşme imzalamış. Bu sürede kendini göstermek için istatistiklere oynayabilir. Olimpiakos maçında takımın en iyisiydi.

3.maçıydı barca'yla çıktığı bu ve hepsinde istatistikleri fena şekilde doldurmadı. oly maçında iyi bi pir bekliyodum ama bu kadarı bana da sürpriz oldu açıkçası. bu haftaki diğer maçta yine sakatlardan dolayı 20-30 dk arası süre alacaktır. eğer düşük kredin kalıyosa alınacak en iyi seçenek bence yine holmes

Rice ve Lojeski'den çıkıyorum.Bir daha da yüzlerine bakmam.Rice Heurtel-De Colo Langford Clyburn Lojeski-Moerman Vesely Bourousis Dorsey olan kadroma Rice-Teodosic, Lojeski-Sanders değişikliklerini yaptım.Son değişikliğe karar veremiyorum.Holmes'in kesin olarak kredi kazandıracağını düşünerek Bourousis-Holmes değişikliği aklımda var.

Lojeski benim de canımı çok yaktı, üstelik 2 hafta önce aynı olay yaşanmasına rağmen hala çıkmamıştım, çıkılması gerektiğini düşünüyorum.
Rice'ın oly deplasmanında çok kötü oynayacağı çok barizdi, hatta 3.çeyrek başında mantzaris faul problemine girip karşısında hackett'ı bulmasaydı muhtemelen negatif pir yapacaktı. Oly gibi sert bir deplasmanda bu tarz gardların dayak yiyip oyundan düştüğü bilinmektedir. Bu nedenle geçen hafta çıkmadıysanız bu hafta çıkmanızı tavsiye etmem, yeniden 20+ yapacak çünkü.
Gist sakatlandı, bourisisin dakikası 25 civarına gelecektir, satılmasını tavsiye etmem, dorseyden alacağını almış olarak çıkmak mantıklı olabilir, holmes un gelişiyle dakikaları azalmaya başladı.

herkesin coştuğu bir haftada yine 140larda kaldım. zor olacak ama toparlayacağım bu kadroyu. dominant oyuncu sayısını artırabilmem lazım. her hafta takımda tutulabilecek oyuncuların sayısı artması lazım artık yani. o oyuncularda bende az nasıl yapacağım bilmiyorum.

teo
sloukas

causuer
datome
langford
singleton

printezis
dorsey
d.brown
j.holmes

yarın için tavsiyelerinize açığım

teo,langford,singleton,printezis,dorsey,holmes. bunları kesin tutucam kadroda gerek kredi artışı beklediğimden bazılarından gerekse pir getireceklerini düşündüğümden. geriye sloukas,causeur,datome,d.brown kalıyor. sloukas'tan sıkıldım artık 2 hafta önce teo'yu almak için larkin'i bırakmıştım larkin iki haftadır şov yapıyo. onu almak isterim ama yeterli kredi boşaltamıyorum çıkarmak istediğim oyunculardan. sloukas'ı kesin çıkacağım yani. yanına muhtemelen d.brown'ı çıkmak mantıklı olacaktır. 3.seçim datome mi causeur mu bilmiyorum. datome'yi çıktığım an coşmaya başlayacak biliyorum :) oyunun başından beri bu oluyo yani risk alıp herkes salmışken bile tutuyorum bişeyler yapacağına inanıp ama artık olmuyo salıyorum sonra adam her maç 20 getirmeye başlıyo. rudd,clyburn gibi. herkes satmışken bile şans verdim sürekli ama sürekli yanılttılar. saldım 2 haftadır gayet iyi getiriyolar. o açıdan çok kararsızım. yeirne alacaklarıma da bağlı biraz. gist sakatlndığı için bourusis'i kaçırmak istemiyorum. diğer yandan larkin'i geri almak istiyorum guarda ama çok pahalı oldu benim için

bu hafta aslında langford-de colo değişikliği yapmayı planlıyodum fakat bundan önceki 2 maç üst üste olan haftada ikinci maçta de colo az süre almış fark olunca dinlendirilmek amaçlı. eğer yine erkenden koparırsalar maçı aynı senaryo olabilir o yüzden bi hafta daha bekleyeceğim bu değişiklik için

3.maçıydı barca'yla çıktığı bu ve hepsinde istatistikleri fena şekilde doldurmadı. oly maçında iyi bi pir bekliyodum ama bu kadarı bana da sürpriz oldu açıkçası. bu haftaki diğer maçta yine sakatlardan dolayı 20-30 dk arası süre alacaktır. eğer düşük kredin kalıyosa alınacak en iyi seçenek bence yine holmes
SG /SF pozisyonuna yer acmak icin en uygun secim gibi gözüktü bana. Spanulis - Langford- De Colo - Sanders yapabiliyorum bu şekilde. Dediğin gibi 20-30dk süre alırsa +10 rahat yapabilecek bir oyuncu.

İkinci takımıma langford eklemek için uzunları tamamen modifiye etmem gerekiyor. Shengelia'nın yokluğunda Tillie'yi kesin alacağım iç saha maçı öncesi.

Onun yanında Ayon+Bourousis yada dunston+nichols arasında seçim yapmam gerekiyor, her türlü görüşe açığım çok kararsızım:)

İkinci takımıma langford eklemek için uzunları tamamen modifiye etmem gerekiyor. Shengelia'nın yokluğunda Tillie'yi kesin alacağım iç saha maçı öncesi.

Onun yanında Ayon+Bourousis yada dunston+nichols arasında seçim yapmam gerekiyor, her türlü görüşe açığım çok kararsızım:)

tillie'nin sakatlığı yoktu geçen maçta oynadı aslında ama fantasy sakat gösterdi diye çıkardım ben de onu. alınabilir dediğin gibi

sloukas-causeur-d.brown out / larkin-micov-tillie in yapmayı düşünüyorum ne dersiniz? causeur'dan bikaç haftadır alacağımı aldım micov daha iyi katkı verebillir diye düşünüyorum sizler ne düşünüyosunuz

panathinaikos 2 hafta içerde oynucak ve gist sakat, fener önce efes sonra milano gibi yüksek skorlu maçlar çıkarıcak. bundan bence pana ve fener li oyuncular 2 haftalık planla takımda tutulabilir.birde morali kızılyıldızdan milanoya karşı ya dangubic yada guduric çıldırabilir.daçkaya karşıda geçen maç az süre alan daye etkili olabilir.

Fb'nin iki silik dış saha maçından sonra bu maç ekstra efor koyacağını ve efes'i sindireceğini düşünüyorum. Sırf bu yüzden efesli oyunculardan uzak durmayı düşünüyorum.
Bourousis derbi ortamında çok enteresan bir maç çıkarabilir, lakin gist'in yokluğunda faul problemine girme ihtimali beni korkutuyor.

teodosic-heurtel
de colo-langford-sanders-guduric
melli-vesely-printezis-randolph
sonradan kurduğum kadro ile ideali yakaladım nihayet. geçen hafta 642 kredi~200 pır

Fb'nin iki silik dış saha maçından sonra bu maç ekstra efor koyacağını ve efes'i sindireceğini düşünüyorum. Sırf bu yüzden efesli oyunculardan uzak durmayı düşünüyorum.
Bourousis derbi ortamında çok enteresan bir maç çıkarabilir, lakin gist'in yokluğunda faul problemine girme ihtimali beni korkutuyor.

bu sözlerin sloukas'a bir maç daha katlanıp bourusis'i kadroya katmam konusunda cesaretlendirdi beni. faul problemine girmezse ben de bourusis'ten tecrübesiyle büyük işler bekliyorum çünkü alacağı süre de artacağından. geçen sene her maç min 30 pir getiren bi adamdan bahsediyoruz sonuçta

Genel sıra 400. takıma odaklanacağız artık. Kalanlardan umut yok. Haftalık sürprizlere oynatıyorum onları.

Guard rotasyonunda Larkin/LLuLL ikilisini bozmadım. Zaten Larkin bu hafta da 25+ yaparsa yükselecek zannedersem, ritme girdi iyice Avrupa'da. Yul de derbi ateşiyle kesemeden devam eder.

SF'de Langford/Sanders sabit, her şeye rağmen bir kez daha Datome'yi takımda tuttum, Causeur'u çıkarttım. Oraya Higgins ile Clyburn arasında çok kalıp Clyburn'ü takviye ettim, umarım yanıltmaz.

Pivot tarafında değişiklikler yaptım. Dunston ile Ayon'u çıkartıp yerlerine Parakhouski ve Holmes ekledim. Printezis ile Tyus sabit.

Kafamdakiler parkeye yansırsa 200 civarı çekebilir bu takım. Bekliyoruz.

Week prize takımını da ;

Dixon/Jovic

Weems/Datome/Langford/Kurbanov

Parakhouski/Bargnani/Holmes/Khryapa

şeklinde çektim. Düşük dokunuşlar ekstra işler yaparsa neden olmasın deyip bekleyelim, zaten metrobüs gibi gün aşırı geliyor maçlar. Bol şanslar.

Geri