• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02
78 kredi altına sadece pır hedefli guard olarak sadece bu hafta için kimi tavsiye edersiniz?? Rice Real maçı için nasıl bir tercih sizce ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

78 kredi altına sadece pır hedefli guard olarak sadece bu hafta için kimi tavsiye edersiniz?? Rice Real maçı için nasıl bir tercih sizce ?

Takımın halini düşününce wanamaker daha mantıklı

Takımın halini düşününce wanamaker daha mantıklı

Dediğine katılıyorum aslında... beni o konuda tek düşündüren son maçta yüksek pır yapan wanamaker tekrar aynı civarı yakalayacak mı... düşük pır getiren rice ardarda 2.defa yine mi düşük getirecek... ne zaman son hafta başarılı olmuş birini alsam aldığımda düşük yapıyor. Düşük pır getirdi diye elden çıkarttığım kişi de coşuyor [emoji23]

Wanamaker Larkin Teodosic üçlüsünün dışına çıkmamak gerek.

Wanamaker Larkin Teodosic üçlüsünün dışına çıkmamak gerek.

Teodosic vardı zaten... ikinci guard olarak sanırım wanamaker konusunda ikna oldum [emoji4]teşekkürler

Beyler Barca deplasmanına çıkacak Madrid için Ayon-Randolph-Bargnani- Daye veya başka biri 4-5 öneriniz varmı??

Goudelock bu hafta oynayacak mı bir bilginiz var mı?

Maçları kaçıracak diyor.Zalgiris maçı dahil mi acaba? Bu çok kötü oldu. Birçok takımımda vardı. Eminim çoğu kişi de vardır. Fantasy challenge sayfasında sakatlığa dair birşey yok yalnız.

Edit: Sakat olarak gözükmeye başladı.

Uyluk sakatlıklarından uzun zaman kaçıran futbolcular olmuştu ama hakim değilim konuya. Belki ufak bir şeydir De Colo'nunki.

Goudelock geçen maç öncesi ısınmada bileğinde bir sıkıntı yaşamış, hala şüpheliymiş bu maçta oynaması.

https://twitter.com/MosesB1/status/799231075738329088

Son saate girerken De Colo haberiyle işler iyice karıştı. Spanoulis, Weems, Devin Smith arasında gidip geliyorum, De Colo yerine.

Haydaa 20 dk kala çarşı pazar karıştı.De Colo'nun yerine Weems'i aldım

son dakikalar ve site gayet yavaş...

En çok kredi harcadığım oyuncular Parakhouski ve Udoh oldular. Çıldırtmazlar umarım.

Zorladım De colo'yu aldım, sakatlamış, elimde patladı. Bu oyun da bu sene bitti :)

Öyle gibi görünüyor ama 15+ yapsa yeter bana. Şu anda 7.

5 tane rezil performansa rağmen ortalamayı bulucam, ama koç sağolsun bu oyundanda soğudum.
Dün gece bende bu oyun bitmişti. De Colo, Dentmon ve sanırsam Centilede oynamayacak ? Dahada gitmem bu oyunun peşinden :)

Geri