EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Hiçbir sorun yok tek sorun benim en iyi 2 takımımdan birine kaptan yapmam.2 haftadır şanssızlıklar bırakmıyor yakamı geçen hafta Gill oynamadı bu hafta kaptanım De Colo oynamadı sayılır bir yerde dönecektir herhalde bu şans

2 rakibim de önceden öngörmüş gibi De Colo almamışlar takımlarına. Benim de nerdeyse tüm takımlarımda var. Hani öyle bir girdi 9 dakka oynadı bir daha da oynatmadı Itoudis. Anlamadım valla. Bu haftayı p.ç etti.
 
De Colo sana güvendik sen ne ettin böyle ? Neyseki Clyburn 29 pr getirmiş,Oğuz Savaş'ta 12 pr getirmiş,o fiyattaki bir yedek için çok iyi ama De Colo çok fena oldu ya,kaptandı bende,kaptan olmasa hadi neysede ...
 
İlk gün, Vesely,Sloukas, Shengelia ve CLyburn dışında hep süpriz oyuncular çok getirmiş. Datome,Claver, Poirier,Booker gibi. Ama sanırım bu hafta puanlar epey düşük. De Colo'yu 3-4 takımımda kaptan yapmıştım çok hesapsız bir 0 puan oldu. Hani Kane , Mickey filan 0 puan alınca sorun yok ama De Colo 0 alınca, güvendiğim dağlara kar yağdı. Bu hafta De Colo su olmayanlar şanslı. Tarık Black'in de oynamaması kötü oldu o da 3-4 takımımda vardı. Ama bugunkü maçlarda oyuncular inanılmaz yüksek rankingler çıkartmazsa çok kısır bir hafta olacak gibi.
 
Son düzenleme:
CSKA maçından sonra Itoudis'in açıklamaları olmuş. De Colo bu hafta bizimle antrenmanlara katılamadı demiş. Yahu insan bir haber verir. Bir ajansa haber düşer. Karşı takım anlamasın diye mi yaptılar böyle birşey anlamadım. Biz sakat olduğunu bilsek çıkartırdık almazdık. Ziyan etti haftayı. Yazık yani.
 
Mickey de -1 yaptı, Tavares 3. çeyreğin sonuna geldik 0.
Ama Calathes sonunda birşeyler getiriyor, tabi yarısını sattıktan sonra...
 
Komedi resmen :) Langford -1 Lasme 0 - Mickey -1 ve dahasi 3. period sonuna dogru Mike James -1 de :) Yok yok ne desem olmayacak. Bu yil beni erken pes ettirecekler anlasildi :)
 
Langford
Mickey
De Kane
De Colo
Bu 4 isim aynı anda nasıl bu kadar kötü olabilir,özellikle Langford'u bu hafta çok güvenerek almıştım
Rezalet bir hafta,Jankunas sonunda güldürdü,Clyburn iyi getirdi,bu hafta bitsin operasyon var takımda 😊
 
Yine berbat bir haftaydı.Tek tesellim aşağılardan Jankunas-Clyburn'lü takımım geldi en azından o kurtardı biraz ama sıralamada yine de iyi bir yerde değil o da.Mitoglou denen beceriksizi diğer oyunculara para açmak için 3 hafta önce çoğu takımıma almıştım ha bugün ha yarın iyi oynar diye bekliyorum ama artık sabrımı taşırdı ne pahasına olursa olsun ondan çıkıcam artık 3 haftada toplam 1 getirdi ya.Geçen senede biraz böyleydi ama bu sene sanırsam Gsbaskettekiler olarak da pek iyi değiliz sıralamalarda geçen sene gelen format iyi oyuncuların önünü kesip çok euroleague'i takip etmeyenlerin işine yaradı.Keşke biraz oyuncuları dinleyip eski sisteme dönselerdi bu sene kredili sistemin tadı olmayacak hiçbir zaman bu formatta
 
Bu sene fena gitmiyorum valla sevindirici😄 Hatrı sayılır yerlerdeyim katıldığım 4 ligde de, en azından benim için. Henüz tam kadro çıkartamıyorum emin olarak. 2-3 hayal kırıklığı mevki var oralarda seçimlerde zorlanıyorum ama bu hafta o mevkilere belki de en emin olduğum oyuncuları aldım. Bakalım nasıl sonuç verecek bekleyip göreceğiz.
 
Bu hafta De Colodan çıkanlar çok olur diye düşünüyorum. Ben çıkmadım. Haftasonu iyi oynamış.(19 dakika da 19 sayı atmış) Belli olmaz. Ama bu hafta da kötü oynarsa çıkabilirim çok pahalı çünkü.
 
Wilbekin ve Black yokmuş onlardan çıkmak lazım.
De Colo ya dokunmayı pek düşünmüyorum ne bu hafta nede gelecek haftalarda sakatlığı olmadığı sürece. De Colo olmadan 1-2 hafta kazanılır belki ama daha fazlası zor.
Black de yokken Real pota altı cazip oluyor ama Ayon, Tavares, Randolph dan hangisi doğru karar olur kestirmek çok zor geliyor bana.
 
Wilbekin ve Black yokmuş onlardan çıkmak lazım.
De Colo ya dokunmayı pek düşünmüyorum ne bu hafta nede gelecek haftalarda sakatlığı olmadığı sürece. De Colo olmadan 1-2 hafta kazanılır belki ama daha fazlası zor.
Black de yokken Real pota altı cazip oluyor ama Ayon, Tavares, Randolph dan hangisi doğru karar olur kestirmek çok zor geliyor bana.

Wilbekin kesin yok mu Ayhan bey? Ben de hafta içi bir haber gördüm, Wilbekin oynayacak diyordu?
 

Üst