EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Tebrik ederim o arkadasi, hic piyasa da yoktu bi de :) ingiliz ati gibi son 400 metrede ucmus resmen :) bir iki kelime yunancam olsaydi buradan kendisine selam gondermek isterdim.

Darksnow
Μιχαλης Γεωργ

Bari aklima gelen kelimeleri yazayimda duygudasligimi anlamis olur hic degilse, sirtaki, uzo, kale ve endaksi :)

Aslında sonradan açılmadi. Takımını 11.hafta gsbasket ligine soktu🙂
 
Son düzenleme:
Hala nasıl 52 puanla kapadım geçen haftayı anlamış değilim.GsBasket liginde 255 takım içinde 252.olmuşum,sanırım beni kadrolarını uzun zamandır değiştirmeyen arkadaşlar bile geçmişler.52 puan şaka gibi.Guaditis'i kaptan yapan biri tek oyuncuyla bile beni geçmiş oldu.Bu hafta en değerli 3 oyuncumu çıkarıp kadromda büyük bir değişim başlatacağım.
 
Randolph
Dunston
Clyburn

Bu 3 oyuncuyu çıkardım bu hafta,özellikle kadromda olduğu 2 haftada sırasıyla 11 ve 5 getiren Randolph'un bu hafta ne yapacağını görmek istiyorum.De Colo'nun kaptanlığına son verdim ayrıca.Bu yüzden onunda performansını merak ediyorum 25 ve üstü yaparsa sinir bozar.
 
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=89&seasoncode=E2018

http://www.hizlihucum.com/euroleague-sakatlik-raporu-12-hafta-2/

Will Clyburn bugün, Nate Wolters da yarın oynamayacakmış.
İlk haberde şüpheli diyor ama en son söylenen kadroda yer almayacakları.

WOLTERS, en iyi takımım da vardı ve onu değiştireceğim diye 1 değişiklik hakkımı kullanmaya zaman izinvermedi.Simon'un yerine adam bulamayınca Randolph'u çıkarayım dedim ama sürem yetmedi:mad:Umarım Randolph Printezis ya da Moerman'dan iyi getirir.
 

Üst