EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Enteresan bir hafta olacak gibi.

Aslında bu hafta Guaditis ve Ayon'dan birini kredileri biraz düşmüşken almak istiyordum ama Vesely'den dolayı alamıyordum.Vesely'nin sakatlık haberi sonrası az önce sil baştan yeni değişiklikler yaptım.Davies'i de riske etmek istemedim onu da çıkardım.3 değişiklik hakkı yetmedi bu hafta 5 değişiklik hakkım olsa 5'ini de kullanırdım.

Benim için de durum aynı. Kesin almak istediğim 3 oyuncu vardı ama vesely ve Davies yerine oyuncu aldim mecburen, Mike James de oynamayacak olsa tüm hak sakat oyunculara gidecekti. Şu an kurduğum kadro hiç içime sinmedi. Akşama kadar birkaç defa daha değişiklik yapacak gibiyim. L

H2h Ligi'nde ilk hafta rakibim Gsbasket ikincisi Zebercet. Cok çok zor maç ama yapacak bir şey yok , içerisi devler arenası.

Davies'deki sıkıntı nedir arkadaşlar???

Kas gerilmesi. Takımla seyahat etmiş. kadroda olacak ama durumuna maç saatinde karar verilecekmis.
 
Bende sadece 8 takımımdan ortalama olan bir tanesinde DAVIES var ama iyi takımlarımın tamamında M. JAMES var ve hatta kaptan. Güvenip çıkmayacak gibiyim ama en azından kaptanlıkları alayım ve çifte darbe yemeyim diye düşünsem de çıkıp oynayıp 30-40 yapar cehaletin mutluluk olduğunu hatırlarım diye korkuyorum:) Vesely'lerden zaten çıkmıştım ama şimdi diğerlerinden farkım kalmayacak:cautious:
 
Son düzenleme:
Oyundaki sakatlık bilgisi simgeleri geri dönmüş:) DAVIES yeşil gözüktüğünden ona güvenip çıkarmadım. Oynarsa tazminat puanı isterim fantasy ekibinden:D Langford'ın da sakat olduğunu bilmiyordum ama sakat gözüktüğünden çıkardım hemen.

Edit: DAVIES ilk 5'te gözüküyor.
 
Perşembe 3 oyuncum vardı,3'ü de FB'den

Sloukas 16 pr
Kalinic 12 pr
Lauvergne 14 pr

Daha iyi olabilirdi ama yinede memnunum.Esas adamlarım bugün oynayacaklar.Mike James umarım kötü bir sürpriz yapmaz.
 
Ilk hafta rakibim Tacspor 4 oyuncusu ile yokluk gormemis gibi puan toplamis :) Parasizliktan Multinov ve Jordan Mickeyi alamadim. Ama rakibim masallah cok zengin ve almis :)

Neyse umudum hala devam ediyor. Nick Calathes ve Zanis Peiners 60 Pir getirirlerse rakibimi yakaliyorum :)
 
Ya bu FantasyChallenge ın garip işleri devam ediyor. Hamburger_Dropdown_Menu tarzı bir hatayla karşılaşan oldu mu? Hamburgerler, Cheeseburgerler , fastfood dükkanı mı açacak bu Euroleague anlamadım:LOL::ROFLMAO:
 
Normalde hep almak istiyorum bu tarz adamları da, ya süre bulamıyorlar pek ya da tuhaf şekilde kötü oynuyorlar. Geçen hafta o yüzden es geçmiştim şov yapmıştı bari bu hafta ne olacaksa olsun diye inanarak aldım.
 

Üst