EuroLeague Fantasy Challenge 2019-2020

Simona, Ataman son eurolig maçı için sakatlığından dolayı oynamadı riske etmedik demişti ama belli olmaz belki kavgadan dolayı da oynatmamış olabilir. Ama ben olsam riske girmezdim.

Bugün takımlarınızı kurarken kaptanları 2 kere kontrol etmeyi unutmayın. Tam olarak algılamıyor sistem. Dikkat etmek lazım. bazı arkadaşlar sorun yaşadı bundan dolayı.
 
Son düzenleme:
Bazi takim kaptanlarimi 3 kez sistem kendi kendine degistirmis, hayir o degil acaba bana tuyo mu veriyor diye dusunmeye basladim :) Ben Micic seciyom o israrla Multinov yapiyor. Bunda bir hikmet olmasin sakin ?

Jonas Mattiscek "soy isim dogru olmayabilir" 20 kurusluk maliyeti ile 1 m luk getirisi oluyor bu cocugun. Hemen hemen her takimima aldim. 7-8 PIR getirse kar getirmese de cani sagolsun. Tahminlerime gore bu hafta Vessely 20 civarinda getirecek gibi dusunuyorum ama hic bir takimima alamadim, Tonya Jekiri buna izin vermedi. Darrun Hillard konusunda soyle bir durum soz konusu, ilk period 7 dakika oynadi 9 Pir getirdi sonra 4. period 4 dakika kala oyuna alindi. Genis rotasyonu olan takimlarda riskli bir secim ne yazik ki. Ama Jordan Taylor kismen daha fazla sure aliyor ve takimi adina daha fazla onemli gibi duruyor. Imkan olsa Nikola Mirotic her takimima alirdim ama cok yuksek bir maliyetle basladi ve simdi de imkansiz artik. Oyuncu secimlerinde aldiklari sureye dikkat ediyorum ha bazen cok sure alipta herseyi berbat eden oyuncularda yok degil, Corry Higgins, Delaney, Sloukas v.s

Bu vesile ile Jonas Mattiscek'e yazdigim siirimi paylasayim bari :)

20 kurusluk maliyetin
mukemmel aidiyetin
seni almayan uzulur
cok guzel gozlerin

Bu mukemmel siir esliginde hepinize bol sanslar dilerim :)
 
Aslında Pleiss da fiyatına göre çok iyi seçenek. Aldığı dakikaları çok verimli kullanıyor. Sallıyorum 8 sayı bile atsa onu 4/4 isabetle attığından 3-5 de ribaund faul alınca 16-17 lerde bitiriyor maçı. Ama bazen çok çok az süre aldığı için almak cesaret gerektiriyor biraz, yoksa en güvendiğim oyunculardan.
 
Bende takımlarıma bolca Jordan llyod aldım. Fiyatı 1.02 Valencia'da oynuyor. Efese karşı içerde oynayacaklar. Haftasonu ACB'de Barcelona'ya karşı 30 dakkada 30 sayı ve 37 PIR yaptı. Belki bir gösterge olabilir. Ama bir risk sonuçta.
 
Bu haftanın MVP 'si şimdiden belli Mike James daha ilk çeyrekte 22 PIR yaptı. Geçen hafta almıştım çok kötüydü. Çıktık şov yapıyor.
 
Son düzenleme:
Yahu ilk çeyrekte 22 ne demek, Madrid maçını izliyorum Madrid 15 sayı atmış , James 22 PİR yapmış. Umarım saçmalar biraz da en fazla 25 le bitirir maçı. Hakkaten sinir bozucu bi durum.
 
Yahu ilk çeyrekte 22 ne demek, Madrid maçını izliyorum Madrid 15 sayı atmış , James 22 PİR yapmış. Umarım saçmalar biraz da en fazla 25 le bitirir maçı. Hakkaten sinir bozucu bi durum.

CSKA ilk 5 ikinci 5 oynuyor. Çeyrek çeyrek. James ilk çeyrek oynadı. İkinci çeyrek kenarda. Muhtemelen 3. çeyrek oynayıp. 4. çeyrek ya çok az oynar ya da hiç oynamaz. yine 30-35 arası yapabilir.
 
Mike James sonraki çeyrekler durdu. 25 sayısı olmasına rağmen 23 PIR'da. Zach Ledayden ilk hafta çok şey bekliyordum çok kötü getirdi çıktım şimdi 30 PIR'da. Bununla da bitmiyor. Scoladan çıkmıstım. Pana deplasmanında 9 sayıyla başladı ilk çeyreğe. Monroe'yu kaptan yaptık ilk çeyrek -1 PIR da. Bu hafta da göçtük.
 
Aaaa bu hafta rakibim Umit Berk Beymis :) Umit Bey merak etmeyin ayni yolun yolculariyiz :)

Deshaun Thomas Bey napiyorsunuz ? Butun takimlarimda var. Get yourself Thomas kardesim please!
 
Son düzenleme:
Birakin Kaptan Nandoyu, normal Nando bile yok hic bir takimimda. Ayhan Beyin organize ettigi H2H Fb liginde adam beni 5 katlamis :) Kaptani Nando ve Zach Leday var takiminda. 3 yildir Fantasy oynarim. Boyle ezildigimi hatirlamiyorum. Bu durum kabul edebilecegim bir durum degil. O yuzden 2 muhabbet kusum var bitanesini Bayca Beye - Digerini Ayhan Beye birakip yuksek bir bina arayisina gider Mehmet Derin :)

Ayhan Bey sana da ayrica teessuflerimi yolluyorum buradan. Yahu o kadar gaddar oyuncu arasina temiz bir goncayi nasil yolladin nasil kiydin anlamadim. Hakan Turk, Hakan Saglam, Tolga Cirali v.s varken beni davet etmeye yuregin nasil sizlamadi :(

Adam beni 5 e katlamis yahu ben 40 lardayim adam 200 lere vurmus. Daha yarin 2 oyuncusu var. Yok yok Allahini seven kafama buzlu su doksun. yaniyoooommmmm :)

Not: Isin garibi takimimin ismi de korku salsin diye Alman filmlerinde ki bahcivan adam, mecburen degistirecegim bu ismi, Yeni hali Alman Filmlerinde ki bahcivan kadin :)
 
Günler öncesinden bile isteye De Colo’yu alıp kaptanlığı teslim ettim bu hafta. Micic bi tık aklımı şey yapsa da “saçmalama De Colo şov yapacak” dedim. Ama 44 bekliyor muydun diye sorarsanız tabiki de hayır 😄 Hatta ilk girdiğinde “ulan bu loserlar adamı bozacak galiba tüh” bile dedim ama 44 e fırlaması ilginç.. Herkes haftanın MVP’si James diye bekliyordu.
Tek başına 100 puan getirdi neredeyse Nando. Ama oyun bunun intikamını Jekiri-Ligty ile aldı benden. Gerçi şu hezimette Jekiri de fena getirmedi 12 ile. Hayal kırıklığım biraz Monroe’da oldu. O da bi 20 yapsa, Campazzo da son anlarda saçmalamsa 12 falan getirse süper olacaktı..
 

Üst