Micic'i bugüne kadar almayan kafamı dağa taşa vuruyorum. Larkin'den daha istikrarlı ve daha güvenilir bir parça. Üstelik Micic'i aldım alalı Veselyspor'lu 2 arkadaşı da mağlup ettim. Bu hafta çift maç haftası, ilkinde kuzenle "Sülale Derbisi"ne çıkıyoruz, ikincisinde ise Vesely'in kaptan olmadığı diğer arkadaşımla oynuyoruz. Lige başladığımız haftadan ötürü, çift maç haftasında kuzenle oynayacağım maç aynı zamanda onunla oynayacağım son maç olacak, 34. haftada 4 FB'linin olduğu arkadaşımla oynayıp ligi kapatacağım. Şampiyonluk şansım yok ama Micic tercihinin ardından düşündüm, "Ya Micic FB-Efes maçının olduğu hafta bende olsaydı?" (Ya 11 kişi olsaydık? :d)
Bu hafta gerçekten verimsiz bir hafta oldu benim adıma, Micic'in kaptan bonuslu 66 puanlık katkısı dışında elle tutulur performans gösteren bir Hezonja vardı bir de Poythress. (10-15 küsür puan getirdiler.) Poythress'ı çıkaracaktım ama takıma bakacak zamanım yoktu bu hafta o yüzden Poythress'ın performansına ayrı bir sevindim. Bu haftaki değişikliklerim yine "kümede kalmaya" yönelik değişiklikler, Papapetrou ve Sertaç'ın yerine Nigel Hayes ve Jalen Reynolds'ı kadromuza kattık. Grupta transfer haberini, Reynolds'ın Ulanovas'ı posterlediği pozisyonla duyurunca (evet bu tür işlerde gerçek bir spor kulübü triplerine giriyorum) FB'li arkadaş tepki gösterdi; "Bu hafta Fenerbahçe ile oynayacak adamı almak da tam Efessaraylı hareketi, tebrikler" dedi

.
Bakalım, önümüzdeki 2 hafta oynanacak 3 maç bize neler getirecek? Yine sonuncu olurum büyük ihtimalle ama en azından Micic'le iki haftada alınan 2 win takımın onurunu kurtardı diyebilirim.