Euroleague Fantasy Challenge 2022-2023

Tekrar merhaba,

Euroleague geldi çattı. Yarın akşam lig başlıyor.

Saat 21.00'de Asvel - Milano

ve Panathinaikos- Real Madrid maçları var.

O saate kadar ligimize katılabilirsiniz. Twitterdan ve buradan yazdım yeri geldiğinde. Şu anda klasik ligimizde toplamda 64 takım var.

Katılmadıysanız 2 takımla katılabilirsiniz.

Ligin ismi GS Basket Klasik Ligi,

Ligin KODU: 08FC5BE7

Bekleriz efendim.

NOT: h2h ligimizde yer doldu. İlginiz için teşekkür ederiz.
 
Son düzenleme:
Büyük gün geldi çattı.

Bugün akşam 21.00'de euroleague başlıyor. Zaten bir önceki postumda yazmıştım aynı şeyleri yazmayacağım.

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Şu anda klasik ligimizde toplamda 81 takım bulunmaktadır. Fena sayılmaz. Eskiden 100-150 takım katılırdı ama o zaman 15 takımla katılabiliyorduk. Şimdi maksimum 2 takım demiştik. 1-2 kişi uymamış yabancılardan onların iletişimi yok maalesef. Takımları da çıkaramadım ama neyse. Sorun olmaz.

h2h ligimiz de 18 takım var. Dolu. güzel bir lig olur umarım.

Belki maçlar başlayana kadar 100 takım oluruz. Ama sanmam.

İyi,başarılı ve çekişmeli bir yıl dilerim. Ne olur kötü gitseniz bile bırakmayın, ne kadar yoğun olursanız olun bırakmayın ligleri. Sonradan toparlıyorsunuz. Zaten maksimum 3 takım var. Hiçbir şey değil.

İyi günler.
 
İlk haftadan berbat başladım,Scariola tercihim - 10 getirdi,Lucic hayal kırıklığı oldu,en kötüsü h2h 'de kaybetmek oldu,gelecek haftalarda da değişen birşey olmayacak,laf olsun diye oynuyoruz işte
 
Ben de aslında fena olmayan bir puanla başladım ama ilk hafta H2H ta en yüksek puan alan 3.Takım olmama rağmen Zeynep Emir eşleşmesinden dolayı açılışı mağlubiyet ile yaptım :) Rakibimi tebrik ederim. Sağlık olsun. Edwards tercihini çok düşündüm ve sonunda ilk haftanın günahı olmaz deyip kadroya aldım ve ilk Risk alışımda patladım maalesef :)
 
Edwards ya batacaktı ya çıkacaktı. Ben de ilk Lorenzo almama rağmen Edwards'a geçiş yapmıştım bir anda. Sonra tekrar Lorenzo'ya döndüm. Geçen seneden beri daha olgun ve düzgün bir basketbol oynuyor. Verimlilik olarak da iyi bir oyuncu, güvenilir.
 
Edwards ya batacaktı ya çıkacaktı. Ben de ilk Lorenzo almama rağmen Edwards'a geçiş yapmıştım bir anda. Sonra tekrar Lorenzo'ya döndüm. Geçen seneden beri daha olgun ve düzgün bir basketbol oynuyor. Verimlilik olarak da iyi bir oyuncu, güvenilir.

Ben 3 G ile başlamayı tercih ettim ve Brown ile James i Banko aldım zaten. 3. olarak kendisini tercih ettim ama risk işe yaramadı ve Rakibiminde özellikle Olinde ve Thompson gibi tercihleri sonucu Mağlubiyetle başladım :)
 
Ben 2 takımımla h2h de kaybettim. Biri de ligimizde. hem de 2 puanla kaybettim. 1 takımımla h2h de kazandım. Bu hafta Draft ligimizi lider bitirdim. Thompson, Tavares, Giedraitisin formuyla beraber. Ancak oyuncu seçiminde böylelikle sona kalıp, Lundberg'i kaçırdım. Klasik lig takımımda, Punter, Sikma ve Micic toparladılar beni ikinci günde.
 
H2h'de haftayı galibiyetle kapattım.Vezenkov'dan 40 pr almak güzeldi ama keşke kaptan yapsaymışım diyorum,ilk gün kaptanım Tavares düşük pr yapınca ben de De Colo'yu daha garantı görüp onu kaptan yapmıştım.

Gelecek hafta çift maç haftasıymış,bakalım 2 de 2 yapacakmıyım ?
 
İlk gün Tavares'ten ve Musa'dan darbeyi yemiştim. İkinci gün 2 takımımda Vezenkov kaptandı. Yukarılara sıçrattı bu beni. Keşke Clyburn'u de alsaymışım. Brown ve Exum'dan da çok kaybettim.
 
H2h 'de 3.haftada 2.yenilgimi aldım,Tavares ilk haftadan beri bende bu yüzden böyle kısır,De Colo'yu çıkarıyorum artık,3.haftada Pangos'un denedim olmadı onu da çıkarıyorum,Baskonia'dan Castello diye birini denedim o da tutmadı,çıkardım.H2h ligi gerçekten çok zor bu arada,aslında şanslıysan kolay : )
 

Üst