Devamlı aynı isimler sağlam pr aldığı için çoğu takımlarında kadroları birbirine benzemeye başladı. bundan sonra extra oyuncu bulanlar ciddi avantaj yakalayacak diye düşünüyorum.
Şimdi rakibin ben olsam, bunu onuduktan sonra ben de Micic i kaptan yapardımZ.Obradovic yüzünden - 5 yedim,rakibim D.Ivanovic'ten 10 pr almış.
Çarşamba 2 oyuncumuz var onun Micic - Clyburn benim Hackett - Micic ,kazanmak için riske girip 29 pr getiren Vezenkov'dan kaptanlığı alıp Micic'i kaptan yaptım.
Şimdi rakibin ben olsam, bunu onuduktan sonra ben de Micic i kaptan yapardım
Ben Bayram Bey in iyiliği için yazmıştım zatenŞayet rakibi burayı okuyup Micic'i kaptan yaptıysa (ki yaptığını sanmam) ve Bayram bey de kaptanlıkta tekrar Vezekov'a geri döndüyse o vakit de rakibe geçmiş olsun
Harbiden ya elinde mirotic gibi canavar var, takımda en çok kazanan isim ama 20 dakika falan oynatıyorsun. gerekirse suyunu çıkaracaksın miroticin..Onu bunu bilmem de, şu Mirotic'i 20 dk oynatan Saras denen aptal sinirlerimi zıplatıyor. Adamı niye maçların yarısında oynatmıyorsun be aptal herif!
Uzun süreli sakatlıktan çıktığı için fazla yıpranmaması adına bu şekilde kullanıyor olabilir. İlerleyen haftalarda süresi ister istemez artacaktır.Onu bunu bilmem de, şu Mirotic'i 20 dk oynatan Saras denen aptal sinirlerimi zıplatıyor. Adamı niye maçların yarısında oynatmıyorsun be aptal herif!
Onu bunu bilmem de, şu Mirotic'i 20 dk oynatan Saras denen aptal sinirlerimi zıplatıyor. Adamı niye maçların yarısında oynatmıyorsun be aptal herif!