Euroleague Fantasy Challenge 2022-2023

Ha bi de eksi yiyoruz yani kaybedince ? İyice soğudum oyundan. Sıfır ver bari kardeşim :D

Pardon düzeltiyorum -5 geliyormuş. Ama her türlü -5 puan daha kaybetmemizi engelledi o üçlük. Ama dediğin gibi bari 10 sayıya kadar 0 verseler. Neticede bir oyuncudan -5 almak çok zor bir şeyken koçtan -5 almak çok daha basit puanlama sistemine göre. Fark yiyorsa neyse de son saniye basketiyle bile kaybetse 15 puanlık fark oluşuyor.
 
Pleiss sakatlandı mı arkadaşlar ? Ona göre ağız dolusu küfürler edicem Ergin Ataman'a. Petrusev'den çıktık Pleiss aldık; adam bu sefer Petrusev'i oynatmış Pleiss'ı oynatmamış.
 
Tavares'in tek başına 68 getirdiği yerde 108 sayıda kalmam çok ilginç olmuş. Döver misin sabaha mı bırakırsın diğerlerini... Allah'tan kaptanlığı Mirotic'den alıp ona vermişim; böyle olacağını bildiğimden...
 
Son düzenleme:
Tavares'in tek başına 68 getirdiği yerde 108 sayıda kalmam çok ilginç olmuş. Döver misin sabaha mı bırakırsın diğerlerini... Allah'tan kaptanlığı Mirotic'den alıp ona vermişim; böyle olacağını bildiğimden...
Çok sık oluyor böyle şanssızlık. Yeni formatta 5 baba adamı seçiyorsun sağlam diye, illa en az birisi saçmalıyor.
 
En son mesajı bundan 1 ay önce atmışız buraya. Burayı iyice boşladık. Aslında biz bıraktığımızdan dolayı değil de DRAFT grubumuz ve whatsapp grubumuz olduğu için oradan devam ediyoruz yazışmalara. Ama tabi herşeyin başladığı yer olarak ta burası unutulmayı hak etmiyor. Buraya da zaman zaman yazmak lazım.

Bu hafta çift maç haftası. Wilbekin şov yaptı MVP oldu. Loyd, Beaubois ve Enoch da ön plana çıktılar. Şimdi çift maç haftasının 2. maçları var. Bugün 2 tane maç var. Bayern-Panathinaikos ve Real Madrid- Kızılyıldız. Maç saatleri de Avrupa'yla saat farkında dolayı giderek geç saatlere gitmeye başladı.

Kendi ligimize şöyle bir bakacak olursak.

Klasik ligimizde;

1. Fildişi Salihlispor, Birkan Pala lider.
2. ve 3. Mehmet Yılmaz takımları Yılmaz BC ve Mehmet BC
4. Ümit Berk, Carcosa
5. Sabri Pamukoğlu, sp

H2H ligimize bakacak olursak eğer;

1. Mehmet Yılmaz, Mehmet BC 9 G,1 Y
2. Ümit Berk, Carcosa 8 G,2 Y
3. Zeynep Emir, GOGO 7G,3 M
4.Aykut Kadıoğlu, Crixus 7G,,3M
5.Hanamichi Sakuragi, ShoHoku 7G,3 M

H2H 2 ligimizde puan durumu ise;
1.Bayça Oral, Ata-Man 10 G, 0 M
2.Dimitrios Karamolegos, Saint Rentis 8G, 2M
3.Nemanja Peric, 7 logoraon je prosao 7 G, 3M
4.Bayça Oral, Luke Skywalker 7G, 3 M
5.Juan Pol, Poletepremo, 7G, 3M

Özellikle ligimizde olan @Tolga Çıralı , @Hakan Türk @Hakan Saglam @Bayram Kurtulmuş @Okan Gecir @Erdi Kutlu @Murat Begen bundan sonra yine müsait oldukları zaman dahilinde eskisi gibi aramıza buraya bekleriz. Umarım onlar da ara ara değerli görüşlerini bizlerle paylaşırlar. Ve tabii Draft grubumuza yazan diğer arkadaşlarımızı da buraya sayfamıza yazmaya bekleriz.

Teşekkürler.
 
WP grubu var diye çok şey etmedim. Ki vaktim de olmuyor özellikle perşembe günleri. Hengame arasında değil konuşmak, sonuçları dahi sonradan görebiliyorum.
 
Bu hafta koç seçimi çok önemli olacak diye düşünüyorum. Çoğu maç ortada. Düşük kredi-riskli koç alıp oyuncuya da yatırım yapılabilir, yüksek kredi-daha garanti koç alıp oyuncudan fedakarlık edilebilir. Sanırım ben ilk tarafta olacağım.
 
Kızılıldız-Kazan ve Asvel-Monaco maçlarından koç seçilebilir.
Asvelin son 3 maçtır kaybediyor olması beni düşündürüyor, yoksa doğrudan Parker ı seçerdim koç olarak.
 
Panathinakos'un kendi sahasında Zeniti yenmesi sürpriz oldu biraz. Düşük kredili PRiftis seçilebilirdi ama riskliydi tabi. Monaco koçunu ben de seçtim 2 takımada.
Bir takıma Hilliard alacaktım son anda Baldwin aldım büyük hata oldu. Vesely'den çıkmayarak ta hata etmişim. Diğer hatam da Micic almak oldu. Geçen sene Fenere karşı çok iyi oynamıştı ona aldandım. Çok formsuz gerçekten. Gerçi son çeyrek iyi oynadı ama 6 top kaybı var. Kötü getirdi. Draft takımımda Papagiannis vardı kariyer maçı oynadı. Keşke onu kaptan yapsaymışım. De Colo yaptım o da 19 getirdi. İdare eder. Kaptan olarak bırakabilirim.
 
Bu hafta 124 yapmışım ama pek beklemiyordum açıkçası, gidişattan dolayı. Biraz Saras hamlem ve Zizic'i kaptan yapmam durumu kurtardı. Okobo'dan çıkmak istiyorum ama bu seneki lanet kredi sisteminden dolayı kitlendim kaldım, manevra yapamıyorum.
 
Ek olarak; oyunun haftalık PIR sıralamasına bakınca da sinirler bozuluyor. Asla yukarılarda göremeyeceğimiz adamlar 30 falan yapıyorlar. Misal William Howard... 33 ile haftanın MVP'si oldu sanırım. Oysaki bu sezon 10 bile zor gören birisiydi.
 

Üst