herkese tekrar selamlar. eskiden çok keyif alarak oynadığım, iddialı olup genelde en azından TR sıralamasında ilklerde kalarak ülkedeki hatrı sayılır oyunculardan birisi olarak görüldüğüm bu oyun benden sonra çok değişmiş. yeni düzene adapte olamadım çok, hala bilmediğim şeyler çıkıyor.
ilk haftayı kötü geçirdim. özellikle çok güvendiğim kaptanım campazzo canımı çok yaktı. bunun haricinde tobey’den de beklediğimi alamadım. yedekler önemli mi önemsiz mi, en azından 2’si çürük yapılabilir mi gibi detaylarda şu an içim tecrübesizim. benim için zor bir yıl olacak fakat iddiali olmaya devam edeceğim bir sekilde.
yine de şunu söyleyebilirim, sanırım benim devrim bitmiş. eski usül kadrolar, eski efc mantığıyla kadrolar kurmuşum sanırım. miroticli lorenzolu peterslı arkadaşları tebrik ederim.
bu oyunda zamanında çok çetin ve keyifli mücadelelerimizin olduğu bazı arkadaşları başlıkta göremiyor olmak üzücü. Zeynep Emir, Mustafa Kayan ve “sambaras” nicki ile tanıyıp tanıştığımız Uğur Ortaç da umarım bir gün keyif almak, eski günleri yad etmek adına sesime kulak verirler ve başlıkta kendilerini görürüz. Yine başlığın ve gsbasket’in oldschoollarından Kerem Seçer’i de gözler aramıyor değil.
Yeni haftaya gelince, Milano Maccabi ertelemesinde oyunun durumunun nasıl olacağını bilmiyorum, daha önce de etüd etmedim. Sanırım takas hakkı 5’e çıkarılıp Milano / Maccabi oyuncuları iptal edilir. Yeni hafta için herkese bol şans. Birkaç arkadaş ortalamaları baz alınacak dedi Milano ve Maccabi oyuncularının. Yani pes, güzelim oyunda herkese Mirotic Lorenzo aldıracaklar ilk haftadan. Umarım bu tip saçma bir karar vermezler.