Ligin son haftasına geldik. Kadrolarımı kurdum. Koçlar Mijatoviç ve Obradovic(Zeljko).
ALdığım oyuncular De Colo, Hayes(Kev), Bolomboy, Papanikalou, Punter, Nunnally, Wright.Vb...
Tabi bunlar farklı takımlara. Aslında benim için daha önemlisi draft ligimiz bu hafta. Bu hafta Anıl Demirbaş'ı geçmek için son şansım. Arada 53 puan fark var. Ondaki çok iyi kadroyla geçmem biraz mucizelere bağlı.kaptanım Lessort ya da Clyburn ya da Baldwin olacak ama Lessort'a yakınım Alba'ya karşı. Ondan iyi bekliyorum ama ilk maçta 14 yapmış sadece. Maç koparsa oynamayabilir. Ama son maç olduğu için ve Pana'nın ikincilik iddiası sürdüğü için daha çok ta oynayabilir. Anıl'da da Sloukas var o da 25-30 civarı getirebilir. Zaten Anıl'ın oyuncuları çok korkutucu. Çok çok iyi bir kadro kurdu sene başından beri. Miroticler, Larkinler, Hayes-Davisler,Veselyler, C.Joneslar var oğlu var. Bu kadar zaman birinci sırada olmam bir mucizeydi bence. Şimdi son bir mucize daha arıyorum son hafta için bakalım zor tabi. Rakibime de başarılar dilerim.
Bir başarılar da Aykut Kadıoğlu'na. O da dünyada klasikte ikinci sırada. Onun macerası bir kaç hafta daha devam edecek. Normal sezonun son haftası olsa da, playofflarda da yanılmıyorsam şansı devam ediyor. Umarım doğru ve sürpriz tercihler yapar ve birinciliği alır. Bol şans diliyorum Aykut'a.
Herkese son hafta öncesi başarılar dilerim.
@Bayram Kurtulmuş bey umarım benim aldığım oyuncuları almamıştır.