Euroleague Fantasy Challenge 2024-2025

Herkese tekrar merhaba,

Euroleague de yeni sezonun başlamasına 1 ay 1 hafta kaldı. @Arda Ezer abinin de etkisiyle fantasy challenge sayfasını açmaya karar verdim.

Yakın zamanda takımlarımızı ve liglerimizi kurmaya başlarız. Kodlarını da size bildiricem.

Ayrıca @Arda Ezer abinin de dediği gibi bizim 9 kişilik bir draft grubumuz var. 2 kişilk daha yerimiz var. Katılmak isteyenleri aramıza bekleriz.

Yeni sezonun güzel geçmesi dileğiyle dileklerinizi ve görüşlerinizi bu başlığın altında iletebilirsiniz.
 
Herkese tekrar merhaba,

Birkaç gündür oyunun açılmasını bekliyordum. Bugün baktım siteye ulaşamadım. Dedim acaba hacklediler mi diye ama siteyi yenilemişler.

Yeni bir arayüz, yeni format. Herşey yeni. Uyum sağlamamız gerekecek yeniden. Siz de biraz kurcalayın isterseniz.

Oyuncu kredileri de yüklenmiş. Oyuncular epey pahalı. Yine en pahalı James ve Vezenkov olmuş. 16 krediler.

Yeni sezon şimdiden herkese hayırlı olsun. Bakalım nasıl uyum sağlayacağız.
 
Deneme amaçlı bir takım kurdum. Daha 1 ay var tabi erken ama denemek istedim. Pek kullanışlı değil site. Yedekleri başta görememiştim. Aşağıdaymış. Aşağı kaydırmak zor ama zamanla alışıcaz artık. Aslında bir bakıma kötü oldu bu değişiklik. Lig kurarsak insanların gelmesi daha zor oluyor. Alışkanlıklardan dolayı. Ama umarım hallederiz bu sene de bir şekilde yapacağız. Şu euroleague fantasy yetkililerinin önceden bize haber vermesi lazım :) Bir oryantasyon gibi birşey verseler keşke. :)
 
Oyunla ilgili bu sene en büyük beklentim; oyuncu kredilerinin artış/azalış dengesi. Bazı oyuncular haftalardır leş yaptığı halde kredisi ya düşmüyor ya da çok milim düşüyor.
Bazı oyuncular da tam tersi; haftalardır kredisine oranla çok çok iyi PIR'ler getirmesine rağmen kredisi aynı şekilde çok durağan hareketlilikte kalıyor.

Bunun dışında, oyun arayüzünü beğenmedim. Paintten 5 dakikada yapmışlar. Çocuğa versen bu kadar baştan savma kötü yapamaz, rezalet.
 
Selamlar,

Oyunu keşfim devam ediyor. Önce takımlarımı kurdum. Daha tabi devam eder, değiştiririm. Sizler de değiştirirsiniz. Ama lige katılmayı ve lig kurmayı da öğrendim.

Vee ligimizi kurdum. Evet biliyorum henüz çok erken, daha oyun dün açıldı ama bir kenarda dursun. 1 ayımız kaldı. Yeni sisteme alışmak filan derken sonra giremezsiniz filan. Bir köşe de dursun. Siz yavaş yavaş girersiniz.

Ligimizin ismi her sene olduğu gibi GS Basket

Ligimizin kodu : 35616-PYSPA


Lige 3 takımla katılabilirsiniz. Henüz 1 ayımız var ama yavaş yavaş sistemi tanırken, lige de girerseniz sevinirim. H2H ligimizi de birazdan kurarım.

Teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Selam tekrar,

H2H ligimizi de kurdum. kapalı bir lig sadece buraya bakanlar girebilirler.

Ligin ismi GS Basket H2H ligi

Ligin kodu :
35718-YB1QV

18 kişilik bir lig ve takımlarınızı oluşturduğunuz zaman 1 takımla katılabilirsiniz.

Teşekkürler.
 
Galiba bu sezon oynamayacağım,oyunun yenilenmesi en büyük etken,zaten siteye giriş yapamıyorum,gizlilik hatası veriyor ama tam alışmışken yine değişmesi hevesimi yok etti.Bakalım daha var ama bu yenilik iyi olmadı.
 
Galiba bu sezon oynamayacağım,oyunun yenilenmesi en büyük etken,zaten siteye giriş yapamıyorum,gizlilik hatası veriyor ama tam alışmışken yine değişmesi hevesimi yok etti.Bakalım daha var ama bu yenilik iyi olmadı.
Benim de korktuğum şeylerden birisi buydu. Yenilenen sistemle bazı kişilerin oynamama durumu olabilir diye düşünüyordum. Ama umutsuzluğa kapılmayın Bayram bey biz buradayız hala oynuyoruz. Her gün sistemi daha da öğreniyoruz. Ben her gün giriyorum sisteme. Siz de eksik kaldığınız yerleri bize sorabilirsiniz. Yardımlaşalım yani baştan bırakmayın. Daha 25 gün var yeterli zaman var başlamasına.
 

Üst