Euroleague Fantasy Challenge

Hakan Lafcı' Alıntı:
kerem 226 puanla dünya 35. si türkiye 1.si olmuş.

tebrik ediyorum burdan.
birde nicholas olsa 20 puan civarı alsaydı,dünya 1.si bile olabilirdi.

Simdi soyle bir durum var ama gozden kacırmıssın :)
Nicholas olsaydı Penn bu kadar insiyatif alamazdı ve aldıgı 38 puanın kacta kacını alırdı siz yorumlayın :)
Drew de gecmis haftaları 10-15 puan arasında kapatıyordu. Yani oyunun zevki de bu zaten durduk yere hic tahmin etmedigin adamlardan fantastik puanlar kazanabiliyorsun.

dediğim gibi forumla birlikte bende geri döndüm :) 169,5 puan aldım. bu haftanın 3. sü oldum. Bu arada Kerem uçtu gidiyor. Forumun kapalı olduğu zamanları çok arıyacam gibime geliyor :D

Arda abi haklısın bunu daha önce de söyledin ya ben de o zamandan beri sürpriz arayışındaydım :D
Macijauskas ve Pekovic'i satmam tekrar potaya girmemi sağladı :)

Bu haftaki kadrom şöyle;

Penn (çok formda)
Solomon (roanne önünde çok yüksek puan alacaktır)

Terrry (bi iyi bi kötü riske girdim :D)
White (sson maçta çok iyiydi)
Eidson (ortalama alır bi puan)
Gregory (ortalamanın üstüne çıkarsa bir de artı bonusu olacak)

Andersen (formda)
Salyers (ilk maçtaki kadar yapsın yeter :D)
Massey (galibiyet bekliyorum Aristen)
Ve Pekovic (çok düşündüm ama Pekovic sahasında Jackson da ama Jackson CSKA önünde riske girdim)

Bu hafta böyle kadrom..

Kerem,Solomon'un Roanne maçında oynamasının süpheli olduğuna dair haber okumuştum.
İletim,seni etkilemesin ama... :) Umarım yine birinci olursun.

Ben de o maça sakladılar diye bir düşüncedeyim..Ama araştıralım bi bakalım olmadı değiştiririz :)

Point Guards

Jaka Lakovic Axa FCB
Scoonie Penn Efes Pilsen

Shooting Guards and Small Forwards

Reyshawn Terry Aris TT Bank
Louis Bullock Real Madrid
Marcus Brown Zalgiris
Jiri Welsch Unicaja

Power Forwards and Centers

Tiago Splitter Tau Ceramica
David Andersen CSKA Moscow
Dejan Borovnjak Partizan
Andre Hutson Efes Pilsen

Bu da benim kadrom..

Bu hafta risk alıp aslında cok da fena gitmeyen kadromda köklü degisikliklere gittim. Foruma kadrolarını yazan bazı arkadaslarla aynı oyunculara sahip oldugumuzu gorunce degisiklik yapma ihtiyacı hissettim. Sonucta ligdeki diger takımlarda da yeralan oyuncularımın yuksek puanlar kazanması beni rakiplerime karsı avantajlı hale getirmeyecek. Benim aldıgım yuksek puanları rakiplerim de alırsa ne anladık bu isten .... Ama madalyonun diger yuzunde de; normalde rakiplerin dusuk puan aldıklarında (Pekovic+Jackson+Massey+Majicauskas+Jakovic v.s. v.s. gibi oyunculardan bahsediyorum) aynı oyunculara sahip olmadıgın icin birden arayı acma ihtimalin doguyor.

Daha onceki mesajlarımda da bahsettigim gibi; bu is biraz sans biraz da risk isi ... Bakalım OVERALL da 2. sırada yeraldıgım bu hafta sonunda nasıl bir sırada olacagız ...

Artık son saatlere girmis bulunuyoruz ve herkese bol sanslar.

NOT: Kerem Secer; insallah Pekovic ve Salyers maclarının baslarında sakatlanır :D

geçen hafta ki sakata gelme pozisyonuna düşmemk için son kontrolleri yapıyordum.
majeuskas sakatlanmış.
sonra riske girip (ne riskiyese artık) welch-quentel woods değişikliği yaptım.

birde bu hafta güvendiğim oyuncu oğuz savaş.

Macijauskas'ın oynamadığını bilseydim Jackson'ı satmazdım..İçeriden oynamaları yüksek ihtimal..Ama diğer yandan da Andersen mi Jackson mı diye düşünürken CSKA'nın maçı alma olasılığı da arttı bu yönden de şanslıyım..Bakalım hangisi fazla alacak Jackson mı Andersen mi?

Arda abi sakatlanmaz da Pekovic maçın başında bu sezon 3 kez yaptığı gibi 3 faul alacak diye korkuyorum.. :roll:

Kerem SEÇER' Alıntı:
Macijauskas'ın oynamadığını bilseydim Jackson'ı satmazdım..İçeriden oynamaları yüksek ihtimal..Ama diğer yandan da Andersen mi Jackson mı diye düşünürken CSKA'nın maçı alma olasılığı da arttı bu yönden de şanslıyım..Bakalım hangisi fazla alacak Jackson mı Andersen mi?

Arda abi sakatlanmaz da Pekovic maçın başında bu sezon 3 kez yaptığı gibi 3 faul alacak diye korkuyorum.. :roll:

Andersen ve Jackson mı demissin ama icimden bir ses David Andersen' in bu hafta itibariyle düşüşe gececegini söyluyor. Sakat Savrasenko' nun da iyilesip oynayabilecek duruma geldigini dusunursek pek de mantıksız bir his gibi degil. Pek tabi ki müneccim degiliz ama risk almadan da basarılı olunmuyor :)
Su an ligde 2. sıradaysam risk almayı sevmemden dolayıdır :)

Ayrıca yukarıda baska bir arkadas yazmıs ama Majicauskas' ın yoklugunda Qyntel Woods bir risk degildir. Bunu da görecegiz tabi ....

Arda abi beni geçtin say bu hafta..Eidson ve Terry berbat ötesi..Terry'de oynadığım kumar tutmadı malesef..Bari 2.likte kalabilsem :?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Arda abi beni geçtin say bu hafta..Eidson ve Terry berbat ötesi..Terry'de oynadığım kumar tutmadı malesef..Bari 2.likte kalabilsem :?

Dur bakalım benim kumarlarım, risklerim tutacak mı :)
Olay sadece senin kötü olmanla bitmiyor, rakibin ENTES' in de en azından ortalamalarında seyretmesi lazım :p

berbat başladık bu hafta.
oğuz ne zaman sakatlandı anlamadım gitti.

price,nielsen,wright ortalamlarının altı puan aldı.

rezil bir hafta bekliyor gibi.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":11q4iw9f]İlk maç bitti..

Solomon 22
White 17.6
Salyers 17

Off off..

Daha ne ? Bundan iyisi Şam' da kayısı ....[/quote:11q4iw9f]
Ya Kerem varya bir de kadroyu sen kurdun sanki sanki Salyers'ı sen aldın kadrona da off çekiyorsun... :roll:

Bırak bu Euroleague'in kralı benim ayaklarını... 8)