Euroleague Fantasy Challenge

Kerem SEÇER' Alıntı:
Muhammet'i ben beka diye biliyorum Arda abi..Bi de New York Knicks Gökçe..Forumun en iyisi :p

Eheh editledim mesajımı. Diger arkadaslar da kendilerini belirtseler sevinirim. Rakiplerimizi tanıyalım .. Buyuk ihtimal bundan boyle yarıs bu 10 kisi arasında gececek.

1st Secher Basket Secher 1,579.9 Kerem SECER
2nd ultrAs_ITU ultrAs_ITU 1,505.5
3rd ENTES ARdaQue 1,492.3 Arda EZER
4th Kenan Galatasaray Kenan 1,455.4 Kenan INAN
5th Cem Longhorns cemcemgs 1,455.0 Cem GUVENER
6th Ahmed GS Ahmed_Salih 1,428.0 Ahmet SALIH
7th New York Knicks starburyy 1,425.1 Gokce BASARAN
8th khan1905 khan1905 1,415.8 Hakan LAFCI
9th ouz cafe crown oguzun 1,414.6 Oguz UZUN
10th Ahmetarif74 8063 Ahmetarif74 1,386.4 Ahmet ARIF

Ilk 10 icinde bulunan diger takımların sahipleri kimler?

malesef yetişemedim ve geçen haftaki takımımla yola devam ediceğim. 130 puan civarı bişiy alırım diye tahmin ediyorum. bu arada beka1905 benim şuan 12. ama ilerde 1.:D ben bile inanmadım

arda

khan1905 benim takımım.

penn yine mahcup etmedi.price ve nielsen ortalamaların altında puan aldılar.şuan itibariyle belli olanlar bunlar.roma*partizan maçını izledim şimdi.pekoviç öyle ahım şahım bir puan alamayacak gibi buda pekovicsiz kadrolara sahip bizleri mutlu edecek...

9.sıradaki ouz cafe crowm benim..

Bugün oynayan 3 oyuncum iyi gitti..Penn, Hutson, Hawkins toplam 70 puan civarı getirecek..

Jiri Welsch de bugün oynamış..Onun da ratingi 20 civarı..

3 haftadır,tamam bu benim sürpriz oyuncum dediğim adam ya oynamıyor,yada bracey wright gibi 16 sayı atmasına rağmen 2 puanda kalıyor.Buna rağmen çok sağlam şutör gardlarım olduğundan ayakta kalabildim.
eçen hafta sorunu gördük kadroda ki ama 3 oyuncu değişikliği elimizi ayağımızı bağladı.bu hafta bakalım ne yapacağız?

ayrıca pekovic e sıçtı filan derken adam yine de 19 puan almış.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bu hafta bittim.. :?

Kerem Secer; kadro dagılımın oldukca kotu ve bundan dolayı da istikrarı yakalayaman gayet normal.
Guard ve forvetlere istikrarlı iyi adam bulamıyorum diyorsun ama pota altı adamlarına o kadar parayı sacarsan pek tabi ki elinde iyi kısa adamlara verecek paran kalmaz.
Bu hafta Pekovic+Massey' in toplamı 19+9= 28 , yani gecen hafta sadece tekinin kazandıgı puanla eşdeger bir durumda. (Keza gecen hafta Marc Jackson' ın eksi puanla macı bitirmis olması gibi)

Bu oyunda risk almak durumdayız hepimiz ama senin ki pek risk degil de iş bilmemek gibi duruyor. Danışmanın Gökçe Başaran' da bu konuda pek başarılı sayılmaz.

Kenan Galatasaray da benim takımım .

Bu hafta şu ana kadar çok iyi gidiyorum . Andre Hutson , Allan Ray , David Hawkins v Roko Ukic den iyi puanlar aldım . Bugünde Terrel McIntyre , Igor Rakocevic , Brion Rush , Marko Milic , David Andersen ve Marc Jackson var .

Arda abi en çok puan getirenler onlar ama..Benim düşüş yaşadığım dönem Holland,Macijauskas,Greer gibi pahalı kısaları aldığım zamandı..Bu yüzden güçlü bir pota altı stratejisine devam etmek istedim..Bu lig için yeterli oluyor bence..Kısalardan Eidson,Penn,kendi sahasında oynayan Ayuso(deplasmana gittiğinde satıyorum) ve Woods patlama yapabilecek ve 30'un üzerine çıkabilecek isimler..Kısacası garanti puanı tercih ediyorum ama nazarın değdi bu hafta..Biri patlar dedin,Massey patladı :D

Tek kelimeyle berbat bir hafta..Hayal kırıklıkları olmasa Dünya'da zirveye oynayacakken 151.3 aldım..
Puanlarım şöyle;

Penn (24.2)
Solomon (33.0)

Ayuso (-5.0)
Gregory (9.9)
Eidson (17.0)
Woods (1.0)

Andersen (24.2)
Massey (9.0)
Pekovic (19.0)
Jackson (19.0)

Satacağım adamlar;

Gregory,Ayuso veya Woods,Jackson

Eve biraz once geldim ve hemen bu aksam oynanan maclara baktım.
Sizleri bilemem ama benim acımdan yine kötü bir hafta sona erdi.

Benim cocuklar bir turlu beklenilen istikrarı yakalayamıyorlar. Farkı kapatırız diyorduk ama daha fazla acılmasa iyi diyorum su anda. En azından Top 16' ya yaklastıgımız su haftalarda üstteki gruptan fazla kopmasak da heyecanımız devam etse ...

bu hafta takımında revizyon yapamama rağmen beklediğime yakın bir puan aldım. 123.4. Yanlız eğer değişikliklerimi yapabilseydim müthiş bir hafta olucaktı. Ah hutson ve solomon diyorum. Başka bişiy diyemiycem:)

Ben 75-80 puan zararda görüyorum kendimi..Ah Ayuso ah..Massey sana da ah..Pekovic sana da..Gregory'ye ne demeli..Q.Woods sana ne demeli asıl..

Solomon'a da aferin demeli..Zaten çok severim ben kendisini :D

En güvendiğim 4 adam bana toplamda 20 puan bile getirmezken gene de 150 almam mutlu etti beni.Valla saat 21.00 civarı 100 bile alamam diyip çekip gittim evden. :) Ama gece geldiğimde bir süprizin çıktığı ve onun sayesinde biraz toparlandığımı gördüm.

Bu arada Salyers 22,Jackson 19 almış ;)

Kerem... :)

Cem bu hafta cosmus. Nedense benim dusuk aldıgım her hafta rakipler cok cok yuksek puanlar kazanıyorlar. Terslik bende sanırım ...

Top16' ya bir hafta kala ligimizdeki son durum su sekilde oldu :

1st Secher Basket Secher 1,731.2 Kerem SECER
2nd Cem Longhorns cemcemgs 1,670.2 Cem GUVENER
3rd ultrAs_ITU ultrAs_ITU 1,669.0
4th Kenan Galatasaray Kenan 1,666.4 Kenan INAN
5th ENTES ARdaQue 1,623.6 Arda EZER
6th Ahmed GS Ahmed_Salih 1,581.9 Ahmet SALIH
7th New York Knicks starburyy 1,573.5 Gokce BASARAN
8th ouz cafe crown oguzun 1,572.3 Oguz UZUN
9th Ahmetarif74 8063 Ahmetarif74 1,563.5 Ahmet ARIF
10th khan1905 khan1905 1,531.5 Hakan LAFCI

rezil bir hafta gerçekten.

marcus brown un cska karşı bir şey yapamayacağını bilip satmıştım.tahminim doğru çıktı.yalnız kısa oyunculardan hiç bir şey gelmemesi beni bitirdi.waren,woods,wright 10 puan bile alamadılar.fizer-esteban arasında kararsız kalmıştım.hatta ikiside vardı kadroda sonradan esteban ı çıkardım.bu da hataydı.son haftaya kadar kadromda olan sam hoskin amcayı da satttık,oda bize inat çoştu.
kadrom şöyleydi;

price (14)
penn (24.2)

woods (1)
welch (20.9)
waren (5)
b.wright (2)

nielsen (9)
andersen (24.2)
fizer (4.4)
goree (11)

toplam 115.7

kimi satacağımı,ne yapacağımı bilemiyorum.pivotlara mı asılsam,yoksa forvetlere mi?biraz çalışmak lazım...