Euroleague Fantasy Challenge

Kerem SEÇER' Alıntı:
Forvette sıkıntı yaşıyorum..40 altında bir forvete ihtiyacım var ama bulamadım..Sato hariç..

Biliyorum ama soylemem rakibimsin :p

Hakan Lafcı' Alıntı:
ciddi forvet sıkıntısı var bana göre.kimi alacağın belli değil.forvetleri iyi belirleyen kişiler puan farkını yapar diye tahmin ediyorum.yoksa pivotlar herkeste neredeyse aynı.massey,pekovic,jackson vs.

oyun kurucularda da durum söz konusu olsada herkesin aklına çelen kişi papalauskas gibi.alsan bir dert almasan bir dert.

(arda da bu pivotlardan hiç biri yoktur.ama papalouskas ı almıştır diye tahmin ediyorum.kerem de risk dediği papalouskas tır herhalde)

Arda aslında pota altı elemanlarını sever ama o bahsettiginiz tip adamları pek tutmuyorum. Bendeki pota altı elemanları benim basketbol anlayısıma uygun oyunculardan kurulu. (Beni reelde basketbol oynarken goren arkadaslar basketbol anlayısımı biliyorlardır.)

Papaloukas konusu da risk tabi. Henuz kadroma katmıs degilim ama yalan olmasın aklımdan gecmiyor da degil. Adamın sagı solu belli olmuyor, o fiyata daha fazla puan getirmesi muhtemel (en azından daha az riskli olan) oyuncu bulabiliyorum sonucta.

Papaloukas'ın geçmiş yıllardaki performansına baktım da bundan sonraki eleme maçında ve Final Four'da kadromda olacak şimdi değil :)

Arda Abi kim dediğin oyuncu :)
Valla kararsızım ama en azından riske girmek gerekirse ezeli rakibimizin şutör guardını alacağım..

Bende kurdum kadromu akşamı beklemediyim. :)

Forvetler çok balon oldu ya tuttururlar ada batırırlar gibime geliyor.Guard pozisyonunda da büyük risk aldım inşallh tutar.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":eek:ybnmmsf]Guard pozisyonunda da büyük risk aldım inşallh tutar.

Yoksa Murat INAL' ı mı aldın takımına :shock: :roll:[/quote:eek:ybnmmsf]
:shock: Ona param yetmedi abi. :)

Forvet hattımda karar kıldım..

Siskauskas
Bullock
Rakocevic
Sato

Diğerlerini foruma yazmayı düşünmüyorum..

Gene mi batıracam ben of of canım sıkıldı Arda abi öğret şu işi bana:)

penn-nicholas arasında kaldım nicholasın türkiye kupasındaki kötü performansı nedeniyle penni aldım.nicholas 29 attı penn 3 :)

şöyle başlayayım,
top 16 yı ve takımları ben çok hafife almışım.lottomatica nın o kadar dayanabileceğini veya efes in maçını alabileceğini düşünmemiştim.kadroyuda buna göre yapmıştım.
forvetlerin birisi patlamış oldu bu sonuçlardan sonra."eidson"
paplauskas riskti ama roma nın bu kadar direneceğini düşünmediğimden ve nicholas ın da sert pana savunmasına bir şey yapamayacağını,ayrıca spanaoluis in de fazla puan alamayacağını düşünmüştüm.
hepsinde yanıldım.

benim herkeste şu pivotlar var derken yazdığım hiç bir ismin ne bende ne de arda da olacağını düşünmüyordum.ama kerem masey ve pekovic i bırakmaz diye tahmin ediyorum.

daha iki oyuncum oynamış durumda ama kadroya almayı düşündüğüm ve son anda almadığım adamların bu kadar iyi puanlar alması beni bozdu açıkcası...

Kadromu yazmayacaktım ama 653.80 kredi nasıl heba edilir sizlere göstermek istedim şimdi bu berbat haftanın başlangıcı sonucunda..

Jasikevicius 9.0
Penn 0.0

Sato
Bullock
Siskauskas 14.3
Rakocevic 7.7

Splitter 17.6
Massey
Jackson
Vujcic

Papaloukas' ın hepimize selamları var sanırım. 22 puan kazanmıs Roma macında :)
Yine de aramızda illa biri kadrosuna almıstır herhalde.

Ben de yeni CSKA' lı Victor KHRYAPA' da yanıldım. Sıfır cekti ve degeri de 8 puan asagı inmis.

Benim icin de parlak bir hafta olmadıgını soyleyebilirim. Bu haftaki maclar sonunda 120-130 puan toplarsam iyidir. Ki su an itibariyle zor gorunuyor.

papalauskas haftaya kapış kapış gider anlaşılan.
benden de eidson -3 puan götürdü.

enim kadro bugün çıkacak sahaya.ne olacağı belli değil açıkcası.

Sarunas Jasikevicius 9.0
Theo Papaloukas 24.2 +
Louis Bullock
Bracey Wright
Romain Sato
James White
Erazem Lorbek 15.0
David Andersen 6.6 +
Marcus Fizer
Tiago Splitter 17.6 +

Bu hafta böyleydim..Son anda Penn'i satıp, Papaloukas'ı almam +24 puan sağladı..Şimdi zayıf oyuncular kaldı, haftayı 120-130puan arasında bir değerle kapatıcam..

papalauskas ı alanlarda varmış:))
vujcic sakatlanmış iki hafta kadar da olmayacak.bu morris in performansını,fizer ı ,estaban ı olumlu etkiler.ayrıca ivanovic te barca dan gitmiş bu da beni etkiler.nasıl olacak maçlardan sonra göreceğiz.

Haftanın 2. olmuşum.Süpriz guardım da 20e yakın aldığı için baya mutlu oldum.

Ama kadromu sarhoşken kurmuşum galiba Bracey Wright varmış kadromda haberim yok. :)

Bana bu hafta en çok zarar veren pota altı oyuncuları oldu. :?

146.7 puan ve hafta 4. lüğü almışım.
barca lı oyuncular galibiyete rağmen çok düşük puanlar aldılar.oradan beklentim 20 puan daha fazla puandı.Buda beni yukarılara taşıyabilirdi.
Yine de o kadar kötü olmayan bir haftaydı.şunun tekrar altını çiziyorum,her takım her takımı her yerde yenebilecek bir top 16 oluyor.biraz gününde olan maçı alıyor.buda tabii benim gibi garanti galibiyet bekleyen kişileri yanıltıyor.Buda kadro yapımızı etkiliyor.

hayal kırıklıklarım ve en zayıf halkalarım

lakovic
eidson
trias

güle güle...

ayrıca 3 oyuncudan fazla değiştirme hakkımız devam ediyor.top 16 da hep bu şekilde mi olacak?

Hakan Lafcı' Alıntı:
3 oyuncudan fazla değiştirme hakkımız devam ediyor.top 16 da hep bu şekilde mi olacak?

Bundan emin misin? Boyle bir durum soz konusuysa benim cok isime yarar da :p

Bu arada 120-130 arası puan toplarsam iyidir demisim; 118 puan almısım bu hafta. Iyi kotu tahminim cıkmıs yani . Aslında kötü ama rakiplerin de cok cok farklı puanlar kazanamaması dolayısıyla haftayı az zararla kapattık diyebiliriz.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Hakan Lafcı":3dfnp8ay]3 oyuncudan fazla değiştirme hakkımız devam ediyor.top 16 da hep bu şekilde mi olacak?

Bundan emin misin? Boyle bir durum soz konusuysa benim cok isime yarar da :p

Bu arada 120-130 arası puan toplarsam iyidir demisim; 118 puan almısım bu hafta. Iyi kotu tahminim cıkmıs yani . Aslında kötü ama rakiplerin de cok cok farklı puanlar kazanamaması dolayısıyla haftayı az zararla kapattık diyebiliriz.[/quote:3dfnp8ay]
Beni rakip olarak görüyor musun abi? :)