Euroleague Fantasy Challenge

Çok kötü bir hafta geçiriyorum galiba emekliliğimi isteyeceğim oyun bitmeden :)

Andersen dan bende bir düşüş bekliyordum ama keşke ben takımdan çıkarttıktan sonra bu düşüş olsaydı.
Ray son anlara kadar hep - gitti ama sonlarda yaptıgı çıkışla en azından - getirmedi .
Ayrıca , Hutson - Hoskin degişikligin iyiki yapmışım .

Bugün berbat bir gün herşeyiyle..

Fazladan aza puanlarım şöyle;

Massey 24,2
Sato 20,9
Warren 19
Penn 10
Andersen 1,1
Eidson -13 :shock:

kötü başadık.

andersen şaşırttı beni.eidson ın -13 ünü görünce direk aklıma kerem geldi.welch ten de kötü puan aldık.penn son 4-5 haftanın en düşük puanını aldı.
waren yanıltmadı beni.ayakta duran bir tek o.

Hakan Lafcı' Alıntı:
[quote="Arda EZER":2yhiihum]Bu hafta puan farkı cogalacak mı ne :p

köşede kıs kıs gülerek ellerini ovuşturduğunu hissediyorum arda. tuttumu bu hafta oyuncuların?[/quote:2yhiihum]

Hepsi tuttu diyemem ama buna da şükür tabi.
Süper bir puan alamayacagımı biliyorum da en azından lig ortalamasının uzerinde olalım da az bucuk puan farkını kapatalım diyorum. Bu hafta 5-10 puan fark atsam da birseydir ...

bizde kalan 4 oyuncumuzla olağanüstü bir şeyler yapsakta yarışta kalabilsek.

andersen le ilgili tüyonu bizede söyleseydin 74 puanlık adamı tutmazdık takımda :(

Yine bekledigimden az puan aldım ama yine de tahminime göre lig lideri Kerem Secer ile aradaki puan farkını 20 kadar erittik. Yine iyi sayılır

Kerem Secer tahminimden de az puan almıs. Ayrıca Cem' in gerilerden yaptıgı ataklara karsılık veremeyerek liderligi de kaptırmıs oldu. Yürü be Cem :p

Top16 öncesinde son haftaya girdik. Hayırlısı olsun ...

rezilliğe bak.
133 puanla 2. olmuşuz.
gerekli yorumları öğleden sonra yaparım.ama yinede 2. lik iyidir.
marcus fizer ın kulaklarını çınlatarak yazımı noktalıyorum.

CSKA Moskova' nın Prokom Trefl' dan eski oyuncusu olan ve bu sezon Prokom forması altında basarılı maclar cıkaran Tomas Van Der Spiegel' ı geri almasının ardından simdi de Top 16 iddiası kalmayan Cibona Zagrep takımının yıldızı Chris Warren' a transfer teklifleri geliyor. Maccabi Tel Aviv ve Tau Ceramica' nın oyuncudan Top 16' da yararlanmak istedigi konusuluyormus.

Ben Top16' ya kalan bir takımın basında olsam,normal sezonun son haftasına girdigimiz su gunlerde Top16 iddiası kalmayan bircok takımdaki iyi oyuncuları kadroma katmaya cabalardım.

Ufak bir liste yapalım :)

Union Olimpija
* Goran DRAGIC
* Marco MILIC
* Jusmin HUKIC

Prokom Trefl
* Milan GUROVIC
* Donatas SLANINA

Le Mans
* Sam CLANCY
* Luka BOGDANOVIC
* Raviv LIMONAD

Cibona Zagreb
* Chris WARREN
* Sam HOSKIN
* Larry AYUSO
* Luksa ANDRIC

Armani Jeans Milano
* Ansu SESAY
* Danilo GALLINARI

Partizan Igokea (Top16 sansı son maca kaldı.)
* Milenko TEPIC
* Dusan KECMAN
* Nicola PEKOVIC
* Novica VELICKOVIC

Brose Baskets Bamberg
* Ademola OKULAJA

Chorale Roanne
* Marc SALYERS
* Adam HESS
* Brion RUSH
* Marc Antoine PELLIN

Lottomatica Roma (Top16 sansı son maca kaldı.)
* Roko-Leni UKIC
* Erazem LORBEK

Marcus Fizer ve Mario Kasun'dan 0 puan almama rağman bu haftayı ligde 14.tamamladım.Toplamda ise hedeflediğim yere gldim.İlk 15'teyim.Top 16'da ise ilk 10 hedefim var.

cska da abartıkçada abartıyor.

tau, waren ı alırsa çok faydalı iş yapmış olur.kısa skorere ihtiyaçları var.gerçi waren benim kadroda ilkönce benle görüşmeleri gerekecek ama 8)