Euroleague Final 8 2014 Spartak: 61 - Galatasaray Odeabank: 68

F8 grupları belli oldu. 3 Türk takımı aynı gruptayız.

A GRUBU
Fenerbahçe
Galatasaray odeabank
Sparta&K M.R. Vidnoje
Kayseri Kaskispor

B GRUBU
UMMC Ekaterinburg
ZVVZ USK Prague
Tango Bourges Basket
Nadezhda Orenburg

ekmRjy.png

Maçlar 7-13 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı final maçları 11 Nisan, final maçı ise 13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Kayseri Kaski 8 yabancı
Fenerbahçe 6 yabancı 2 devşirme
Galatasaray 4 yabancı

Fazla yoruma gerek yok!

Takıma destek için orada olacağız, gelmek isteyen olursa irtibata geçebilir.

Çok zor bir gruptayız ve bu kadro ile çıkabileceğimizi düşünmüyorum bu gruptan. Ekrem Memnun' un yapabilecekleri de bir yere kadar.

Kızlarımıza başarılar dilerim şimdiden.

Saygılar.

Herşeye rağmen takıma inanıyorum.

Gruptan çıkıp Final Four'a kalacağız.Kilit takım Kaski ve bizim Kaskiyi yenip onlarında Feneri yeneceğini düşünüyorum.

Rakiplerimizin bizden 2 kat fazla yabancılara sahip olması , bizi kötü etkileyecek olması rağmen grup maçları sonunda en kötü 2. olarak çıkacağımızı düşünüyorum.

UMMC Ekaterinburg - Galatasaray odeabank vs Fenerbahçe - ZVVZ USK Prague

Hiç karamsar değilim, aksine grubu lider bitireceğimizi düşünüyorum. Yabancı sayısı, rotasyon sınırı umrunda değil bu takımın. Hepsini yenecek gücümüz var...
Sene başında FB,İÜBGD,KASKİ'nin ardında ligi bitireceğimiz düşünülüyordu. Ama düşünülen olmadı. Şimdi yine aynı disiplin ve karakter lazım.

Avrupa'nın en iyi takımı İspanya'nın en iyi 2 oyuncusuna sahibiz.
Shavonte Zellous, Kelsey Bone gibi genç, çok yetenekli iki oyuncumuz var. Işıl 2 senedir harikalar yaratıyor. Şebnem, Yasemen yeri geldi mi büyük bir soğukkanlılıkla sorumluluk alıyor.
Bahar ve Nevriye de kendilerinden beklenen verimi verse kralı gelse durduramazlar bizi.

Üç Türk takımının aynı grupta olması ilginç oldu..

Kazansak da kaybetsek de içim rahat. Biliyorum ki Ekrem Hoca ve öğrencileri ellerinden geleni yapacak, son topa kadar mücadele edecek.

Spartak'ın rusyada elenmesine şaşırmadım, Dinamo Moskova ve Dinamo kurk'un kadrosu baya iyi El'de olsalar F4 oynarlar bence, Biz kendi oyunumuzu oynarsak Spartak ve Kaski'yi rahat yeneriz, fb oynuyacağımız maç liderlik maçımız ben kazanacağımızı düşünüyorum, takımdan final bekliyorum, Ekrem hoca ve oyuncular bana o güveni veriyor...

Turnuvaya bu sefer iyi başlamamız lazım Spartak maçı önemli Spartak'ı bir tek ben rahat deplasmanda da sayılsak rahat yeneceğimizi düşünüyorum heralde.Dynamo Moskova'dan kendi sahasında 22 sayı fark yemiş Spartak bence vasat bir kadrosu var uzunları iyi boyalı alanı çok kullanıyorlar ve çok iyi ribaund çekiyorlar hepsi bu.

Pota altı savunmasını iyi yaparsak şansları çok az bence dış oyuncuları çok kötü en azından bizim maçlardaki izlenimim bu bizi yendikleri maçta yanlış hatırlamıyorsam bizden 20 asist daha fazla yapmışlardı.

Vieru-Petrovic ve Belyakova dışında pek iyi bir oyuncuları da yok gibi.Onlarında F8'de olağanüstü bir başarı beklediğini sanmıyorum.

Dikkat edilmesi gereken bir takım ama gereğinden fazla önem vermeye de gerek yok bence.

Başarıya inancım tam, Ekrem hoca ve takıma bana o güveni veriyor bu takımın yenemiyeceği takım yok bundan eminim, her maçın sonuna kadar savaşacağımızdan eminim, finale çıkarız ve finaldede Galatasaray varsa Şampiyonluk neden olmasın, alacağımı sonuç ne olursa olsun Ekrem hoca ve kızlarımız desteği sonuna kadar hakkediyor, haydi Aslanlar Savaşın ve kazanın...

Geçtiğimiz sezon final işten bile değildi.Nasıl,ne şekilde baltalandığı malum.Burayla yaşanmaz ama unutmamakta da fayda var.Bu sezon mevcut rotasyonlar ve lige verdiğimiz ağırlık göz önüne alındığında 3. bitirmek yegane hedef gibi duruyor.Bu cümleyi yazmak içime sinmiyor ama beklentiyi realist düzlemde tutmakta fayda var.
İlk gün her durumda çok önemli.Spartak maçı hele ki turnuvanın ilk gününde hiç kolay olmayacak diye düşünüyorum.Kazanabilirsek Salı final için zar atabiliriz.
Takıma güveniyorum.Kaybetsek bile Galatasaray gibi kaybedeceklerini düşünüyorum,önemli olan da bu.

Açıkçası benim beklentim düşük, Ekrem hocanın bir çok maç sonrası, asıl hedefimiz lig demesi de biraz düşürüyor beklentimi, ha ben yine kızların mücadele edeceğine inanıyorum elbette..

Fakat finale çıkarsak da o kupayı alacağımıza inancım tam.. Allah yardımcınız olsun kızlar, sonuç ne olursa olsun size desteğimiz hep devam edecek, çünkü bunu özellikle bu sene fazlasıyla hak ediyorsunuz..

Takım son topa kadar mücadele etsin de varsın yenilelim önemli değil orada olmak bile güzel lakin tüm oyuncularımız performanslarını sergilerse neden olmasın ??

Fenerbahçe 64 Kayseri Kaski 58.

Tahmin ettiğim gibi çok zorlandı Fener. Kolay geçmeyecek bu grup.