Re: Euroleague | Halcon - Galatasaray MP (17 Kasım 20:30)
Erkekler kazandı,Sıra Sizde..
Erkekler kazandı,Sıra Sizde..
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Fener,Spartak vs vs.bu kalibredeki her takıma yenilmeye değil ezilmeye mahkumuz...Ya erkenden önlem alırız yada her ezildiğimiz her büyük maçtan sonra çeşitli bahaneler üretiriz...
Mert Demirtepe' Alıntı:Artık belli olduki bu kadro hiçbir büyük maçı kazanamaz. Ya hedef küçültüp bu seneyi çöpe atıp yerli oyuncu kazanmaya bakıcaz yada hemen takviye yapmak lazım bir şekilde.
Haftaya Fener maçı ne olur düşünmek bile istemiyorum.
Salih Coskun' Alıntı:1 ay icinde 3 ciddi macta da tarihi fark yedik. Bu tarihi farklara da rakipler henüz ilk periyotta ulastilar, en ufak bir direnc dahi gösteremedik. Yönetim zaten istifa etmeli de, Ceyhun hoca da bu basarisizligin bas mimarlarindandir. Derhal istifalarini sunup kendi eserleri sonucu ortaya cikan bu rezaletlerin bedelini ödemelilerdir.
Salih Coskun' Alıntı:1 ay icinde 3 ciddi macta da tarihi fark yedik. Bu tarihi farklara da rakipler henüz ilk periyotta ulastilar, en ufak bir direnc dahi gösteremedik. Yönetim zaten istifa etmeli de, Ceyhun hoca da bu basarisizligin bas mimarlarindandir. Derhal istifalarini sunup kendi eserleri sonucu ortaya cikan bu rezaletlerin bedelini ödemelilerdir.
Mert Demirtepe' Alıntı:[quote="Salih Coskun":35l66j32]1 ay icinde 3 ciddi macta da tarihi fark yedik. Bu tarihi farklara da rakipler henüz ilk periyotta ulastilar, en ufak bir direnc dahi gösteremedik. Yönetim zaten istifa etmeli de, Ceyhun hoca da bu basarisizligin bas mimarlarindandir. Derhal istifalarini sunup kendi eserleri sonucu ortaya cikan bu rezaletlerin bedelini ödemelilerdir.