EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY! #Galatasaray4Euroleague

https://gsbasket.org/forum/konu/euroleague-icin-saldir-galatasaray.7454/

8 yıl önce bu başlıkta önce mail organizasyonuyla Euroleague yetkililerinin mail hesaplarını kitlemiş, sonrasında sosyal medyada örgütlediğimiz #galatasaray4euroleague sloganıyla trendtopic olmayı başarmıştık. O sezon A lisans hakkı alamasak da oluşturduğumuz sinerjiyle ön elemelerde ev sahibi Rytas'ı saf dışı etmiş ve alın terimizle Avrupanın en büyük basketbol organizasyonu Euroleague'e katılmayı başarmıştık. Henüz ilk sezonumuzda o sezonun finalistleri CSKA ve Olympiacos'u yenmiş, desibel rekoru ve doluluk oranımızla tüm dikkatleri üstümüze çekmeyi başarmıştık. Taraftar gücünü teknik ekip ve yönetimle birleştirmeyi başaran camiamız, sonraki senelerde Euroleague Top 8'e kalarak büyük bir başarıya imza atmış ve bize wildcard verilmediğinde ise Eurocup'ı kazanarak tekrar en büyüklerin olduğu arenaya liyakat göstermişti. Abdi İpekçi'den fışkıran basketbol kültürü bizi Avrupa'da her takım taraftarının zihninde yer etmemizi sağlamış, Euroleague organizasyonunu daha anlamlı kılmıştı.

Bugün bir çok başka problemle uğraşıyor olabiliriz , takımın ve şubenin halinden memnun olmayabiliriz fakat Euroleague'in önümüzdeki sene için ligi 18 takıma çıkarması ve Valencia'nın Eurocup'ı kazanması sonrası İspanya'dan 5 takım katılamayacağı için ortada duran Wildcard'a (özel davet) ilgi göstermeme hakkımız yok. Galatasaray yönetiminden beklentimiz bir an önce mevcut Fiba davalarını çözüp, Barcelona'daki Euroleague yönetimiyle bizzat görüşüp, Wildcard için resmi başvuruyu yapmasıdır. Mevcut diğer adayların bize karşı hiçbir üstünlüğü bulunmadığı ortadadır. Ataletten bir an önce sıyrılıp, bu organizasyonu ne kadar istediğimizi gösterme zamanıdır.

Burada bize düşen, daha önce yaptığımız sosyal medya kampanyasının bir benzerini yapmaktır. Maillerle, tweetlerle, mesajlarla bu talebe kayıtsız kalmamalarını sağlamaktır. Yaptık, yine yapabiliriz. #Galatasaray4Euroleague

EUROLEAGUE İÇİN SALDIR GALATASARAY!

Mail İçin: euroleague@euroleague.net

Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/EuroLeague

Resmi Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/euroleague/

Resmi Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/TheEuroleague

Resmi Youtube Sayfası: https://www.youtube.com/euroleague

GSbasket.Org
 
Son düzenleme:
Burada hala böyle büyük düşünen insanların kaldığını görmek güzel. Zira Ertuğrul Erdoğan ve Efe Güven gibi yetersiz koçları Galatasaray'a yakıştıranlar bile var. Sonuna kadar destekliyorum bu düşünceyi. Her ne kadar bu beceriksiz yönetimin bunu basarabilme ihtimali çok düşük olsa bile bir sinerji başlatmak belki onları da harekete geçirebilir.
 
Uzun zaman sonra Galatasaray basketbolu adına heyecanımı canlandıran bir Gsbasket klasiği. Düşünenlerin yüreğine sağlık, keşke sizler gibi insanlar basketbol şubesinde söz sahibi olsa.

Mevcut ortamda Wildcard için doğru bir yapılanma ve sunum ile Euroleague yönetiminin Galatasaray gibi bu organizasyona değer katacak bir markaya hayır demeyeceğine inanmakla birlikte bunu yukarıda bahsedilen isimlerin yapamayacağına da eminim. Yine de başta da dediğim gibi Galatasaray basketbolunu biraz daha motive etmek adına çok güzel bir hareket. Umarım etkili olur.

Saygılar.
 
Basketbol için çırpınan bir avuç kalmış insan helal olsun. Zerre kadar inancım yok yönetimin bunu isteyip başarabileceğine üzgünüm :(
 
Son yıllarda Galatasaray Basketbolu bir başarı sağladıysa bunun ilk adımlari bu forumdaki inanç ile atıldı. Şimdi sönmüş bir alevi yeniden canlandırma çabasında. Zor ama imkansız değil, wildcard için adi geçen takımlardan bir eksiğimiz yok
 
Açıkçası böyle birşeyin şu anda olmasına ihtimal vermiyorum, sebebi ise Euroleague'in en az 5 MD bütçe istemesi ve mevcut yönetimde buna sponsor bulacak bütçe ve plan olmaması. Ancak önümüzde ki seçimde basketbola değer veren ve planlı bir yönetim gelirse sonraki sexonlards başarabiliriz bunu, yinede Gsbasket'e böyle birşeye duyarlı oldukları için teşekkür ediyorum.
 
Sağlam bi bina güçlü bi temelle yapılır. Maalesef bizim temel, gücü geçtim hiç yok. Ama başlığı görünce ne yalan söyleyeyim bi umutlandım heyecanlandım. Çok değil 3-5 sene evvel harikalar yaratan şube şimdilerde örümcek ağları tuttu. Çok özlüyoruz o günleri. Efes yerine kendi takımımı desteklemek istiyorum artık Eurolig’de. Her hafta bizim maçımız var diye heyecanlanmak istiyorum. Bu yönetimle elbette mümkün değil. Umarım işin ehilleri gelir ve hepimiz özlediğimiz günlere geri döneriz.
 
Çok iyimsersiniz. Benim için gelecekle ilgili en güzel planlama önce şube ile gerçekten ilgilenen ve basketbolu bilen bir yönetici sonra da Yalçınkaya denen korkak ile yolları ayırıp şubeyi şaha kaldıracak biriyle anlaşmaktır. Bunlar olsun Euroleague zaten kendiliğinden gelir.
 
Yonetim kendi derdinde iken boyle seylerle ugrasabilecegine hic inanmiyorum, Lakin beni daha cok sasirtan olay hic gormedigim uyelerimizin birden bire bu konuda ortaya cikmalari oldu. Demek ki cok ciddi bir ozlem var Euroleague Arenasina, ve Saolsunlar gelip destek vermisler konuya.
 

Üst