EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY! #Galatasaray4Euroleague

Eurocup listesindeki takımlardan biri Euroleague'e katılacak yazıyor.Yani habere göre umut var.25 takım var listede 1 tanesi EL'de olacak.Biz umutlumuyuz değiliz ama resmi olarak belli olmamış anlaşılan euroleague'e gidecek olan takım.

Ya derin Galatasaray falan,tek işaretle başkan seçtirenler,girin devreye bu takım EL'de oynasın ama yok siz anca küçük hesaplar peşinde koşun,amaç sportif başarı değil ki !
 
Ömer Cansever kim ?

Ah Galatasarayım Ah

Ne yazsam bilemiyorum

Başkanın kararı değil Ömer beyin kararı yani

Galatasaray SK ?
Galatasaray FK ?

Görüntüde Spor gerçekte Futbol kulübü

Emeği geçenlere teşekkürler,zaten basketbola yatırım yapan bir başkan gelse adamı anında gönderirler
 
Bankalarla borç yapılandırma antlaşması olursa eğer banka borca karşılık birşey isteyecektir, ipotek yapacaktır. Bizde arsa falan kalmadığına göre şirket hissesine el atar, ödeme olmazsa şirketi satar alan adam da İngiltere' deki gibi olmasa da dolaylı yoldan kulüp sahibi olur.
Yıllar önce forumda birşeyler karalamıştım Yunan Olympiakos örneği üzerinden. Kısaca isim, amblem, renk, taraftar aynı ama kulüp yapısında farklı kulüpler olarak hayattalar. Olympiakos FC başka bir ailede, Olympiakos BC başka ailede hatta sutopu takımı bir taraftar organizasyonu tarafından (Bursa Galatasaray Taraftarları Derneği gibi) yönetiliyor.
Bizim futbol harici branşlarda birşeyler başarabilmemiz için Zorlu, Sabancı, Eczacıbaşı aileleri gibi bir aileden biri el atması ve onun etrafında ayrı bir kulüp yapısı oluşturmalıyız. Bunun dışında FK-SK ayrımı ancak gelecek yöneticinin diğer branşlara ne kadar kişisel ilgisi olduğu ile belirlenir. Biri gelir Sk oluruz başkası gelir FK. Tabi sahiplik olursa o kişi zaten FK der.
 
Bir telefon haricinde hiç ilgilenmemişiz. Çok yazık.
 
Az önce eurocup finalistide euroelage katılacak açıklaması geldi.. Euroleagede playoff yapan takımda bir sonraki sezon devam edecek..

BSL nin ise bir önemi kalmadı euroleage için.. Yerel lig şampiyonlarını almayacaklar..
 
Sıradan bir Eurocup maçına 3-4 bin kişi geliyor ve Euroleague oynasak düşünemiyorum. Galatasaray taraftarı Euroleague hak ediyor!!

Yönetim hak ediyor mu sizce ?
Euroleague final four oynayan takım borçla kapatıyor diyen bir başkanımız var.
Belki bu görüşünü doğru olarak gören arkadaşlar da vardır.
O yüzden yönetim böyle düşünüyorken çok zor görüyorum malesef Euroleague'ye katılmayı...
 

Üst