Euroleague Ön Elemesi 1. Maç | Galatasaray 77 - 64 PAOK

Rytas kendini ilk maç gününe yazmış bir gün dinlenme almış maçlar salonunda zaten( bunun geçerli bir nedeni yoktur adamlarınki daha ağır gelmiş anlaşılan tartıda) son ra da Euroleague e gireceğiz oynat karşılıklı 2 maç bir hafta uzun sürsün ama adaleti sağla ama nerde buradan Rytas çıkamazsa bıraksınlar bu işi hele 3. ve 4. maçlardan bir takım çıkarsa resmen Zafere Kaçış olur benim görüşüm Galatasaraımıza "Rytası Euroleague sokma" turnuvasında başarılar

Yaz aylarında lokavt kararı ile beraber Predrag Kinis (Yunan vatandaşı olduktan sonraki soyadı. Bildiğimiz Stojakovic yani) ' in de eski takımı Paok ile anlaştığını okuduğumu hatırlıyorum. Demek ki bu transfer de gerçekleşmemiş.

Maggette geldikten kısa bir süre sonra ayrıldı, Peja anlaşması da olacak deniyordu ama olmadı o iş. Kadroları da yazdığım gibi, rahat bir maç olacak bence.

Resmi siteye Euroleague yolunda fotoğrafını koymuşlar.Bütün Galatasaray camiası bu maça kilitlendi.Hayırlısıyla PAOK'U eleyip Rytas maçını bekleyelim.

Rakip zayıf ama nolursa olsun maçı ciddiye alıp rahat kazanmalıyız. Zaten Oktay hoca varken rakibi küçümsememiz imkansıza yakın.

Bu arada diğer tarafta ki karşılaşmalar da Cibona Zagreb vs. Cholet Basket 77-70 Cholet elendi.

Şu an oynanan maçta ise 40-32 Rytas önde kapadı devreyi.

çok bekledik bu anı,bu günü,bu maçı. Çok badireler atlattık,çok kederli,kahırlı sezonlar geçirdik hep birlikte bu sitede. İçimizi döktük,derdimizi paylaştık. Birbirinin halinden anlayan,aynı yola baş koymuş,aynı aşka düşmüş bir avuç renkdaştık o zamanlar. Sonra çoğaldık,büyüdük,büyüdük...Tıpkı takımımızın büyüdüğü gibi. Üzüntülü,kederli,zor günlerin yerini,büyük zaferler,galibiyetler,gururla izlenen maçlar ve finaller aldı.
Şimdi ise o günlerden beri hayalini kurduğumuz,ah keşke dediğimiz,yenilmez armada oralara layık diye düşündüğümüz euroleague arenasına girmenin eşiğindeyiz. Yeni bir rüyanın gerçek olduğunu görmemiz için sadece birkaç adım kaldı. Ve o adımların ilkini Paok maçında atacağız,ondan sonra da yürüyüp gideceğiz inşallah.
Umutluyuz,coşkuluyuz,heyecanlıyız ve hissediyoruz #galatasarayfeelsdevotion